Itt van a The Predator előzetese

Shane Black.
Utóforgatott befejező harmad.
Előtte izgalmas részek?

A történet szerint a Predátorok más fajok DNS-ével folyamatosan fejlesztik magukat, így most még halálosabbak lesznek a Földön.

human
írta
2018. 05. 10. 16:00
megjelenés
62
hozzászolás


62 hozzászólás a “Itt van a The Predator előzetese” bejegyzéshez

  1. Előzetes csak holnap jön, ez Teaser. Azért javítalak ki mert tuti, hogy mások is sírnak majd, hogy: “Ennyi?” :D

    Egyébként tiszta 90-es évek csak Swarzi nélkül. A Predator nem néz ki rosszul, láttam róla Empire magazinban képeket ott meg pláne. Amit viszont hiányolok hogy a kis kedvenckém, Yvonne Strahovski nem volt benne ebben a videóban de remélem a rendes előzetesben benne lesz mert érdekel hogy mi is a szerepe. Viszont az tuti hogy ez nem moziban nézős lesz.

    Na meg amint megláttam a Vasember 3 feliratot felröhögtem. Szerintem azt a szart nem kéne reklámozni. A rendezőnek lenne más sokkal jobb filmje is amit oda tehettek volna.

  2. Jó szarul néz ki, azt kell, hogy mondjam. Persze a Predator badass, de minden más középszer.

  3. Csak koncolják fel a gyereket… Ha folyamatosan abszurd szerencse segítségével túlél mindent morci leszek.

  4. Hát ez erősen hajaz az AvP 2-re, ami egy trágyalé lett, ez is annak tűnik…
    Miért nem lehet visszamenni az 1-2 színvonalához? Nem kell csicsmicsa, legyen fosatós, nyomasztó, ne kúrják már el ezt is egy családi filmmé, mint a Terminátort vagy a Fűrészt könyörgöm…

  5. Hát nem mozgatott meg bennem semmit, de optimista vagyok…mármint szeretnék lenni.

  6. ez tényleg csak teaser és ez a tudós szál meg a kisgyerek kicsig kilóg nekem a predator franchise-ból, de ez alapján nem ítélném meg még és csak a következő előzetest várom. mindenképpen megnézem majd mondjuk.

  7. Így elsőre az egyébként szerintem teljesen korrekt Antal Nimródos filmnél nem tűnik jobbnak, sőt. Meglehetősen jellegtelennek érződik.

  8. Pffu skacok ez nagyon gyenge mutatvány remélem ti is látjátok,ha moziba nézitek nem adják vissza a jegy árát…

  9. Jó lesz ez csak lássunk egy teljes előzetest. A nyári filmek legvitatottabbja lesz. Kinek miért tetszett és miért nem. Covenant kommentek után már várom a kisgyerek hozza le az űrhajót mekkora mítoszrombolás szakértőket.

  10. Ha ez a legjobb teaser, amit össze tudtak rakni, akkor nem sok jóra számítok.

  11. Jó lesz ez, türelem. A Nimród-os filmnél jobb lesz tuti. Ez csak egy semmitmondó rövid trailer.

  12. amúgy nem tudom miről beszéltek, ez a teljes teaser, nem jön holnap más. csak gondoltam tisztázom.

  13. Félek. Nem a Ragadozó-tól, hanem Shane Black-től. Hogy elbaszta. Remélem nem kapunk Mandarin csavart.
    Egy durva, véres filmet akarok normális sztorival.

  14. oh. hát. az első marad a legjobb, az szinte biztos. egész egyszerűen azért, mert ma már nem csinálnak olyan filmeket, és kész. a régi filmek annyira…mások. van stílusok, nagyon sajátos ráadásul. ez meg egy kiköpött 2018-as akció izé xd hát semmi jót nem várok, mozira sincs nagy esély ennyi után. kár. de az egyet jó lenne újranézni szinkronnal. MEGHAAAAAAAAAAAAALSZ!!! A KURVA ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    beszarás, isteni

  15. annyival nyugisabb lesz a terem :D a fenti előzetes nélkül is azt mondtam, hogy simán megér egy mozit

  16. hahaha mandarin csavar! A gyerek lesz a Predator! Hát ez a kb nálam olyan szinten lett mint a Robin Hood!

  17. Hát nem is tudom, lehet nem jó előjel hogy az AvP filmekből ismert “bumeráng” volt nála…

  18. Ez a trailer nekem se adta el. Egyébként nem sokra emlékszem a Nimródos verzióból, de ami megvan az az érzés, hogy jól szórakoztam közben. Itt nem értem a gyerek jelenlétét. Miért kell azt beletenni… Kinek akarják eladni ezt a filmet ezzel?

  19. Mindenképpen mozis, nem azért mert oda vagyok attól amit láttam, hanem mert Predator film.
    Mennyi előzetest láttam már ami szuper filmnek ígérkezett és egy nagy kalap volt aztán.

    Remélem most pont fordítva lesz!

  20. Nálam is tuti mozi, mert nagy Predator rajongó vagyok. De félek csalódni fogok, főleg a sztori miatt és a beleerőltetett hülyeségektől. A megvalósítás biztos király lesz, gerinc kitépés, vérfürdő, stb.

  21. Gyerek azért van benne ,mert az már Shanehez nőtt a védjegye lásd Vasember 3 vagy Rendes Fickók.
    Lehet ,hogy szerepelt az első filmben de valljuk be Shane inkább buddie filmekben jó az a védjegye, ha az emlékem nem csal azért is kellett újra forgatni a mostani filmet mert túl vicces lett. Szóval ja félek.

  22. A Ghost Recon Wildlands játékban van (volt ;)) Predator a map egy bizonyos pontján a dzsungelben és le kellett vadászni! Na az olyan volt mintha a Schwarzis filmben lettem volna! Zene, hangok, áááá óriási volt..

  23. Ez ilyen eresztésekkel azt érik el hogy lassan semmilyen filmet nem várok.
    Annyira kellett ez mint a kislábújam. Annak sincs semmi értelme.

    A következő Terminator meg Alien filmek is biztos nagyon jók lesznek…

  24. A szereplők nem rosszak…a srác jó volt a Loganben..aztán Thomas Jane..bizom azert a filmben,Shane Blackben és az egysorosaiban..azért egy második előzetes remélem jobb hangulatú lesz..ebböl hiányoltam a forróságot :) az előzetes amúgy nem nagy eresztés…de nem ítélek előre látni kell

  25. Beh, ez engem nem csigázott fel, sőt. Tudós (!) nőci és gyerek egy PRedator filmben, hát, várható, hogy max közepes lesz.
    A karakterek is elég gányak.
    Azért moziban mindenképpen emgnézem, mert fan vagyok, nekem még a Nimródos is nagyon bejött.

  26. Szerintem ez így elsőre elfogadható teaser lett. Nem mondom, hogy hanyatt vágtam magam örömtől meg az izgalomtól, de azt se, hogy rossz lenne. Továbbra is van benne potenciál és a történet részletei sem ismertek.
    Aki meg attól fél, hogy gyerekfilmet csináltak belőle, annak csak két dolog: egyrészt már ebben a teaserben is folyik a vér elég rendesen, másrészt
    https://twitter.com/BonafideBlack/status/833089045370593281

    Egy rendes, teljes előzetes után majd többet mondhatunk.

  27. Azért legalább a rendes trailert megvárjátok mielőtt elmondjátok, hogy mennyire szar lesz a film?

  28. Hát ez nekem is kevés volt. De én még mindíg bízom benne Shane Black meg Predator szóval jó pozícióból indít.

  29. bazmeg én ideges lettem, mi ez a zsé kateg szar? Hogy az anyámba kerül egy Predator set a kisgyerekhez, aki meg totál véletlen bekapcsolja és idehívja a témát?
    A vasember 3 rendezője meg miért kap még munkát egyáltalán?
    Ennél még a Murtaugh is jobb volt a(z) .50-es desert-tel amin egy akkora távcső volt, mint a ház. Legalább az illet a kor akció-film gyártásának szellemiségéhez, de ez olyan, mint valami low budget sorozat. Fúj!

  30. Jó, elkapott a hév.. azért vannak jó filmjei is, de az a Vasember 3, az durván megkúpolt. Sorry a duplázásért.

  31. Hát nem is tudom…….. eddig nem rossz, de sajnos úgy látom hogy a kisgyerek valami kulcsszerepet tölt be, nem pedig csak szimpla menekülő lesz :( felkoncolni nem fogják, mert a Predatorok nem igazán gyilkolnak le rangjukon alulit vagy fegyvertelent pl. Predator 2 a kissrác a temetőben, vagy a terhes rendőr csaj a metróban. De ha az AVP-t nézzük ott volt a halálos beteg Weyland, aki szintén “kegyelmet” kapott csak hát Ő még rátett egy lapáttal ezért lett felkoncolva. Vagy az AVP2 -ben amikor a csaj próbált nyúlni a sírkő mogul a pisztolyért …. ha felveszi, akkor kinyiffan,de nem vette fel és ezért nem is vadászta le Wolf.
    Eddig nekem keveset mutattak….. akarok még látni belőle részeket mielőtt elmondom a benyomásom.

  32. szerintem nem rossz eddig, csak keveset mutattak. hangulatában mintha az elsőre akarna hajazni, Blacknél meg bízom abban, hogy tényleg ez a cél.

  33. nézd meg a snitteket, visszatérő beállításokat, etc. Black mondta, hogy szeretné megújítani a franchise-t, de az eredeti alapokat megtartva.

  34. még csak felvillantottak képeket, én azért ezt nem jelenteném ki ez alapján.

  35. Köze nincs az eredeti filmhez ennek a valaminek. Gyerek, város, noob karakterek.

  36. Dillon! Az anyád istenit!:DD ma izzítom az első részt, az hangulatában egy az egyben hozza az eredetit. hehe

  37. Eddig ez egy rakás szar,elcsépelt karakterek,egyedül a Predator néz ki jól.

  38. mennyi műértő :D nem csoda, hogy manapság szinte mindenki leszaroz mindent. Megnézném a fejeteket egy olyan helyzetben, amikor is kitörölnék az emlékeitekből a legelsőt, majd a semmiből kerülne elő és mutatnák be 2019 januárjában. Akkora szartornádót indítana el, mint amilyet nem látott a világ. Chill emberek, nem kell összehasonlítani. A predatoron kívül sztem nehéz lesz olyat találni, amit össze lehetne vetni a régiekkel. Teljesen fölösleges összehasonlítani.
    Másrészt meg, ha nem tetszett az előzetes, engedjétek el a témát.

  39. nemtom milyen lenne a fejem, ha 2019-ben bemutatnának egy filmet, ami furcsamód úgy néz ki, mintha legalább 30 éves lenne:) miért ne szaroznánk le, ha szarnak néz ki? vagy dicsérjem amit látok, vagy inkább meg se szólaljak?:D majd megkövetem shane black urat, ha végül jó lesz, de ennyi alapján gyenge. főleg ha hozzáveszem, amit a “The Predator 2018 Will Be Bad?
    ” című vidiben megoszt a nagyérdeművel ez a pali. te jóságos isten:)

    (?)SPOILER(?)

    ha az idomított raptoroktól kiakadtak az emberek, akkor majd ettől:DDD röhej

  40. ez mind szép és jó, de továbbra sem értem, hogy lehet összvissz 100 mp (!!) alapján fanyalogni és leszarozni az egészet :D
    Ez pont olyan, mint amikor egy 560 oldalas könyvet lehúzol, csakmert a hátoldalon írt összefoglaló nem tetszik:D nem igazán érzem megalapozottnak

  41. mit nem értesz? kiadtak egy teasert, a potenciális célközönség pedig véleményt nyilvánít. és mivel a teaser nem kecsegtet sok jóval, a vélemények sem túl pozitívak.:)

  42. majd akkor mondjanak véleményt, ha már látták az EGÉSZ filmet :) mert ez így egyelőre csak céltalan-értelmetlen fröcsögés a semmire

  43. nem, a teaserre xd miért ne lehetne véleményt formálni a látottak alapján, az előzetes alapján, amit ezzel a céllal adnak ki, hogy egy kis ízelítőt adjon az EGÉSZ filmből:D ez beszarás

  44. Eljött a nap amikor végre láthatunk egy teljes előzetest. Lesz ám komment karate XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.