The Guest – re:View

A redlettermadie a Star Wars kritikájával lett népszerű, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy a The Guest írójával dumáltak 30 percnyit, és baromi érdekes. Már azoknak, akik velem együtt kedvelték a filmet.

human
írta
2018. 05. 11. 16:39
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “The Guest – re:View” bejegyzéshez

  1. pont a videó megnézése után érkeztem ide, csodálkoztam is, hogy kitetted főoldalra
    furcsa, de király film, és ez a beszélgetés is érdekes

  2. még valami: miért mutattad be a redlettermadiát?
    azt hittem, eléggé ismertek – bár én már régóta a rajongójuk vagyok, és már régen elfelejtettem, hogy a plinkett cucc miatt ismertek

  3. Wow, na én abba az említett csoportba tartozom, aki mellett a film humora piszkosul elment. :) Nagyon meglepő, hogy ennyire vezérlik az embert az elvárások egyrészt a film stílusa alapján, másrészt hogy fel sem merül, hogy egy film nem csak egy adott stílusú lehet. Lehet ha újranézném, akkor tudnék mosolyogni a viccesnek szánt részeken.

    A film ettől függetlenül tetszett (7/10), már csak Stevens játékáért megéri megnézni. Főleg akkor estem hanyatt, amikor megláttam, hogy igazából angol. :)

    Valóban baromi érdekes a videó, és szerintem nem csak azoknak, akinek tetszett a film! Amúgy is baromi jók szoktak lenni az RLM-es srácok a filmek elemzésében, de így még egy fokkal jobb, hogy nem kell semmilyen szinten találgatni, hogy “mire gondolhatott a költő”, hiszen elmondja ő maga. :) Meg persze szokás szerint a kreatív processzbe betekintés is érdekessé teszi, hogyan alakulnak, formálódnak a dolgok.

  4. “másrészt hogy fel sem merül, hogy egy film nem csak egy adott stílusú lehet” de hát akcióból átmegy horrorba alapból, még ha a humort ki is hagyjuk :D amúgy ja, ezért tettem ki, mert nem tipikus kritika, bár abban is jók, hanem más.

  5. Arra próbáltam a választ keresni, hogy nekem hogy-hogy nem jött át a dolog. Szóval amíg nem is kérdés, hogy több stílus keveredik, az az érdekes, hogy ezúttal nekem még az akció-horror váltás sem tűnt fel. Lehet, hogy szimplán ez is a készítők hozzáállására (stílusára?) vezethető vissza, ami pl. az omázsokkal kapcsolatban is jól látszott, azokat is csak finoman, jelzés szinten tolták, nem szájbarágósan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.