Tom Cruise és a Top Gun 2 forgatása

Cruise ezt a képet posztolta instára, így jelentette be, hogy indul a forgatás. A jelenlegi állás szerint ugye Joseph Kosinski (Oblivion) rendezi, és sima folytatás az öreg Maverickkel.

human
írta
2018. 05. 31. 11:17
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Tom Cruise és a Top Gun 2 forgatása” bejegyzéshez

  1. Sajnálom hogy nem láthattuk Tony Scott rendezésében. Azért várom, itthoni lazulásnak jó lesz.

  2. Koskinski utolsó filmje, az Only the Brave egy szenzációsan erős film lett. Szerintem az közelebb is áll hangvételben ehhez, mint mondjuk az Oblivion vagy a Tron, szóval az alapján én szörnyen várom.

  3. Nem érzem hiányát a folytatásnak, de legalább Cruise visszatér. Ez azért bizalomra ad okot a produkciót illetően.

  4. Szerintem jó lesz ez. Persze Tony-val jobb lenne de a repülős jelenetek mind a Tron-ban mind az Oblivionban eléggé ott voltak a szeren. Cruise meg szállítja a megfelelő minőséget az tuti.

  5. Super Horneten kívül jelenleg nem nagyon van más a Navynél, ami vadászgép, így valszeg azt.

  6. Én várom, hoánypotlo film. Nagyon rég nem volt repcsis moka. Csal remélem nem mennek el odiotázásba, ls marad a reális vonal. Utálom, hogy mostanában minden filmben hülyének néznek.

  7. Mondjuk egy olyan filmet el tudnék képzelni folytatásnak, ami akciót tekintve a levegőben és a földön is játszódik, mint az Ellenséges Terület. Az egy piszok jó film volt.

  8. A tippem az, hogy rouge drone-okat kell levadásznia, ezzel bizonyítva azt, hogy még mindig szükség van a régimódi pilótákra

  9. Az említett Oblivion és Tron szerintem nagyon szép látványfilmek voltak, elég gyenge forgatókönyvvel. Elsőre most is valami ilyesmire számítanék.

  10. Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy a folytatásnak nem készítenek olyan ütős soundtrack-et, mint az elsőnek, pedig a zene sokat dobott az élvezeti faktoron. És sajnos szegény Val Kilmer is hiányozni fog.

  11. majd szóljatok, hogy Topper Harley is visszatér, hogy kifigurázza. abból lehet majd tudni, hogy jó film.

  12. Gunslinger: a Super Hornet sem mai csirke már. :D Egyszerűen nem cool. Kár, hogy annyira totojáznak az F-35-össel, ez a film jó eszköz lett volna a népszerűsítésére.

  13. Pedig szerintem az Oblivion és Tron is erős volt zeneileg főleg a Tron The Grid vagy a Son of Flynn nekem máig szívesen hallgatott témák bármikor de az Oblivionos M83 szám is nagyon bejött. Nyilván ide más jellegű zene kell de jókkal szokot Kosinski dolgozni zenei témában.

    A forgatókönyvek valóban nem voltak túl acélosak remélem most sikerült jó forgatókönyv írót is találni.

  14. most Tom megtanul vadaszgepet is vezetni, ugy mint az uj Mission Impossible be helikopter jeleneteit is o csinalt…

  15. Las Den nem feltétlenül kell az legyen most már.Eltudom képzelni egy fiatal suhanc vadászpilóta “apa” szerepbeli támogatóként.

  16. Tron egész jó volt azóta is várom a folytatást,oblivion meg középszer,de remélem itt behúzza a tutit

  17. Mate815 a dunkirk nagyon messze volt a repülös filmtöl,de voltak benne jó jelenetek

  18. Amúgy visszatérve a repülős filmekre,ha igazán jót akarnak csinálni akkor a híres náci katonáról kellene akinek többezer berepülés volt még féllábal is nyomta miután leszedték a gépét,új kitüntetést kellet kiatalálni,mert már elérte a legmagasabb fokozatot kegyetlen volt a csóka,de hát sajnos ez sosem fogják megfilmesíteni,mert hát tudjuk miért :)

  19. @Sparrow: Az F-35 nem egy iPhone, hogy népszerűsíteni kelljen. :D

    A Dunkirkben tényleg nagyszerű repülős jelenetek voltak, de Top Gun szintű fókuszt utoljára talán a Sky Fighters-ben kaptak a repcsik, meg a Stealth-ben, bár utóbbi eléggé vacak film, még egy B-kat sci-finek is gyenge.

  20. Remélem, hogy a földi jelenetek 90 %-át most is naplementében forgatják majd!

  21. Röplabdás jelenet a régi szereplőkkel 30 év után. Diszkrét sörhasak, guggolós nyújtásnál fél zacsi kiplottyan a bermuda száránál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.