Ralph Breaks the Internet: Wreck-Ralph 2-előzetes

Oké, két kérdésem lenne: továbbra is adja, hogy mi a fene ez a cím? Most már azt is hozzá lehet tenni, hogy megnéztük ezt az előzetest, és ki sem hámozható, hogy mi a fene lesz a filmben. Rendben, Ralph és a kislány kimennek az internetre, ahol rengeteg Disney utalásba botlanak. A poszter alatt ott a videó.

10 hozzászólás a “Ralph Breaks the Internet: Wreck-Ralph 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy kicsit a Spielberg film is ellőtte az ilyen crossovereket, de együtt látni a sok Disney hercegnőt… Wow. S még vissza is hozták a színészeket. Már ezért érdemes volt leforgatni, hiszen soha nem láthatnánk együtt a rajzolt és animációs Disney karaktereket együtt. Az SW kikacsintás már csak ráadás, kár, hogy nincs Marvel sarok. :D

  2. Mi az hogy nincs Marvel sarok, a trailer közepén berepül Iron Man.

    Szerintem kicsit fájó hogy az SWvel, Marvellel így bohóckodnak, olcsó cirkuszi mutatvány hatást kelt, annyira nem bántja a lelkemet.

    Ha az első rész egy aranyos kínos gyerek volt, akkor ez a rész egy ripacs, pökhendi tini, aki nagyjából agyhalott. Persze csak első blikkre.

  3. A hercegnos resz sztem kifejezetten vicces :D az elso resz is jo moka volt masfel orara, valószínűleg ez ismeguti majd azt a mercet. Uj folytatasokbol a lego movieert jobban aggodom

  4. Nagyon beszédes, hogy a nagy cím mellett a fickában ott egy plecsni, hogy ez a 2. rész. Mintha nem tudták volna eldönti, hogy hívják a filmet.

    Ami fura, hogy nekem már az első sztorija sem tartott ki egy egész filmre, erre itt a folytatás.

  5. Lehet, hogy tesztelik, hogy fogadják a 3D-és digitális hercegnőket. Ha jól, akkor számíthatunk néhány újrázásra. A kis Hableány, Hófehérke stb.

  6. Oké, hát ott is szerepeltek együtt, hiszen egy részük klasszikus meséken alapszik, de az Dreamworks volt. A Once upon a time sorozatban is voltak hasonló pillanatok. Itt viszont a rajzolt karaktereket rakták össze az animációs hercegnőkkel (Rapunzel, Elza és Anna, Moana). S még finoman reflektálnak a hasonló háttérsztorikra (mérgezés, elátkozás, elrablás, megmentés). Szóval ez jópofa ötlet volt, mert már volt olyan mini easteregg a Frozenben, hogy Rapunzel részt vett Elza koronázásán. Itt is a párbeszéd közben megvillan Jázmin kezében fegyverként a Dzsinn lámpája, az állatoknál már a tigriskét ölelgeti. Szóval ilyen kis apróságok, de Disney bolondok imádni fogják. Egyébként maga a Disney már csinált ilyen cross-over jellegű rajzolt szériát, ahol mindenféle pozitív és negatív mesehős különböző mesékből együtt ül egy kávézóban és a fellépőket nézi egy revüshow jellegű szériában. A Disney hercegnők pedig önmagában egy fogalom a Disneyn belül, tehát nem mindenki kerülhet be ebbe az elit klubba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.