How to Train Your Dragon: The Hidden World-előzetes

Toothless has a girlfriend. Befutott ez a trailer is. Már a legelején felfedik, hogy Toothless mégsem az utolsó tagja fajának, sőt, van egy teljes elrejtett világ hasonló lényekkel. De jön a gonosz, aki le akarja vadászni őket. Továbbra is gyerekmese a franchise, nyilván, de talán nem néz ki rossznak.

Mondjuk a bemutató csak jövő márciusban, nem igazán értem, hogy miért kezdték már most reklámozni. Azt sem, hogy miért egy olyan héten, amikor ennyien adnak ki nagyobb előzetest. Mondjuk ha jobban belegondolok, akkor épp felkerült a sorozat változat a Netflixre, de melyik gyerek vagy felnőtt jegyzi most meg, hogy 9 hónap múlva jön a folytatás…

24 hozzászólás a “How to Train Your Dragon: The Hidden World-előzetes” bejegyzéshez

  1. Kicsit zavar a trailer ritmusa, de ettől függetlenül alig várom, hogy már láthassam.

  2. A jó az hogy végre itt a következő!
    A rossz hogy várni kell rá!
    Örök gyerekként nekem ez kötelező lesz.

  3. Inkább kezdjék reklámozni most, mint később. A Solo film ebbe bukott bele, mert későn indult be a marketing.

  4. jaja, tuti ebbe bukott bele :D de ha arról akarsz beszélni, akkor több poszt is van neki.

  5. Yet another unrealistic expectation for women…a csaj sárkányon egy darab ragya nincs

  6. Iszonyat idegesítőek ezek a trailer eleji trailerből kiragadott másodpercek. Borzalmas trend.

  7. Mekare: Ha alaposabban megnézed, akkor fehérek a pikkelyei.

    Gondolom Toothless és Hiccup is apa lesz, mert ez lenne a logikus befejezése a trilógiának.

  8. Egy pár pityi pötty az semmi :D De amúgy jó lesz ez, nem akadtam fenn rajta igazából, még egész jó, mert nem csináltak neki se nagyobb szempillát se ilyen vérlázítóan nevetséges dolgot…néha olyan nemi különbségtétel designok vannak ezeknél, hogy ez különösen példás…

  9. Tudom hogy le volt már írva harmincezerszer, de ez a trailer előtti trailer az apokalipszis kezdete. Már egy két percet nem bírnak az emberek végigülni mézesmadzag nélkül? döfákk

  10. “logikus befejezése a trilógiának”
    :D
    Ezeket addig folytatják amíg van ki nézze.

  11. A trailer előtti trailer tudtommal a webes reklámok miatt van, amit pár másodperc után át lehet ugrani, így annyi idő alatt kell felkelteni a trailer iránti érdeklődést.

  12. 12. az rendben van, de én is észre vettem, hogy ugyanarra a filmre keltik fel az érdeklődésemet, amit épp elkezdtem nézni :) tehát az érdeklődés már fel van keltve :)

  13. @Biblony: mármint amikor másik trailert vagy akármit nézel (akár egy Teletubby részt, és még sosem hallottál a HTTYD-ról), akkor ha van reklám előtte, amit pár mp-ig nem tudsz elnyomni, akkor akarja felkelteni a figyelmed, hogy nézd meg ezt a trailert is, hátha megtetszik, és rohansz majd a moziba :)

  14. @Lord Lisander – tudom, tudom. Én mostanában imdb-n nézek előzetes és ott minden alkalommal, ha pl megnyitom a HTTYD előzetesét, akkor ugyanarról a filmről jön egy 3 másodperces összevágás és utána ugyan az hosszabban. érdekes

  15. cukimuki, normális 3Dben megnézném azt a pszihedelic barlangot. A széria meg korrekt , részemről egy jegyet megér.

  16. @Biblony: gondolom egy trailert vágtak meg, és annak ilyen az eleje, mert többször van az, hogy csak reklámként látod más előtt, mint amikor direktben erre keresel rá (a link is direkt, gondolom, hogy ha rákattintasz a reklámra, akkor arra a videóra visz. Olyat még nem nagyon láttam, hogy csak egy kisreklám van a hirdetésbe más videó előtt, de a link normál előzetest ad be, a pár mp-es kisreklám nélkül az elején (persze attól még lehet, hogy van ilyen)).

    On: én is nagyon várom a 3. részt, szívesen nézem őket :)

  17. “továbbra is gyerekmese a franchise” – human, némi tiszteletet azért mutathatnál az évtized talán legjobb animáció film-franchise-ának. Nem bugyuta gyerekmesék, hanem izgalmas és megható filmek, amik minden életkort ugyanúgy szórakoztatnak (személyes tapasztalat).

    A trailer amúgy tetszett, nagyon várós a befejezés, csak azt sajnálom, hogy ezzel vége lesz (a TV-sorozat is véget ér nemsokára).

  18. “human, némi tiszteletet azért mutathatnál az évtized talán legjobb animáció film-franchise-ának. Nem bugyuta gyerekmesék, hanem izgalmas és megható filmek, amik minden életkort ugyanúgy szórakoztatnak (személyes tapasztalat).”

    nem írtam, hogy buták, nem értelek. engem is meghatott az első, de ettől még gyerekmese.

  19. Elnézést, ha bunkó hangnemben írtam/írok, de attól, hogy animációs, már gyerekmese? A Bogyó és Babóca, az gyerekmese. Ez sokkal több annál.

  20. nem azért gyerekmese, mert animációs. de hogy ez nem felnőtt animációs, az is biztos, mert akkor a tényleg felnőtt animációsok mi a fenék? a wall-e is gyerekmese például, ez nem a stúdiónak szól. attól még, hogy valami gyerekmese lehet felnőtt fejjel élvezni, nem tudom miért sértődtök úgy meg, mintha valaki leszólt volna titeket.

    Tessék itt a régi kritikám róla, mielőtt továbbra is azt hiszitek, hogy nekem nem tetszett és támadom.
    https://filmbuzi.hu/archives/2010/03/27/igy-neveld-a-sarkanyodat-how-to-train-your-dragon/

  21. Elsőt imádtam, a másodikat is, ezt a trailer-et meg nem akarom megnézni majd szépen egyben, csatlakoznék @Kozoli-hoz :)

  22. Szóval ismét lesz egy rejtett világ elveszett lényekkel és egy gonosz bácsi sikertelenül próbálja elfogni őket mert a kolónia megment mindenkit? Ennél azért csavarhatnának jobban az agytekervényeiken a forgatókönyvírók.

    Imádjuk az első kettőt de nekem ez a trailer visszavett a lelkesedésemből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.