Creed 2-előzetes

Mindent elveszíthet, de az apja rossz döntését akkor is meg kell ismételnie, csak most más végeredményt elérve talán. Mindezt azután, hogy durván kiütik. Nehéz a Creedek élete. Szerintem nem túl jó ez a trailer, valahogy nincs jól felépítve benne a felfedett történet, de gondolom akinek tetszett az első rész, az majd rohan erre is.

Na lássuk azt a videót.

12 hozzászólás a “Creed 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. Én mindenképp nézni fogom. Amúgy ez nem Teaser csak? Lehet ezért ilyen a felépítése. Mondjuk az szerintem egyértelmű hogy itt nem a győzelem lesz majd a kulcs mert az fix hogy ő fog nyerni a végén. Lényegében húztak egy Rocky 4-et. Csak gondolom halál nélkül.

  2. Szegény Ivánunk csak egy filmkockára kapott helyet. Az előzetes valóban szétesett, de ez simán lehet méltó folytatás.

  3. Jöhet!
    Szerintem jön majd még “mesélősebb” trailer.
    Teaser félének ez pont jó.

  4. “Szerintem jön majd még “mesélősebb” trailer.”

    ez egyértelmű, én is tudom.

  5. A szemem is kigúvadt, hogy meglássam Lundgren-t de nem sikerült. Benne van a trailerben? Mellesleg Stallone is csak mutatóba volt, remélem azért erősebb szerepet kap a két öreg.

  6. serra: hehe, ezért írtam hogy egy képkocka. Mérlegelésnél a kakaskodásnál a sok ember közt keresd. 94. másodperc.

  7. Nem tudom milyen lesz a film, de a Creed-nél méltóbb búcsút nehéz elképzelni Rocky karakterének. Ezért sajnálom, hogy erőltetik a folytatást, pláne Rockyval…

  8. Imádtam az elsőt, de a rendezőcsere miatt félek kicsit a folytatástól. A trailer tényleg kicsit fura, de nem néz ki rossznak a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.