Morbius the Living Vampire – Leto átugrik a Marvelhez?

Úgy néz ki, hogy Jared Leto alakítja majd a Sony filmjében Mobiust, az élő vámpírt. A karakter Pókember történetekben tűnt fel eddig, de Blade-del is összecsapott. Sőt, egy ideig úgy volt, hogy a Blade 2-ben ő lesz a főgonosz. Hősiesebb történetei is vannak, ami illik a Sony jelenlegi koncepciójába, és minden jel arra mutat, hogy a Sinister Six felé tartanak normális univerzumépítéssel. Ami… valamennyire meglepő? A rendező amúgy Daniel Espinosa (Life, Safe House) lesz.

16 hozzászólás a “Morbius the Living Vampire – Leto átugrik a Marvelhez?” bejegyzéshez

  1. Szívesen belenéznék Amy Pascal fejébe, hogy mégis miféle katyvasz lehet (a $$$ jeleken túl) az efféle döntések mögött.

    Venom film Pókember nélkül, totál parkolópályára tett Silver & Black, most pedig ez. A TASM széria után végre megegyeztek vmennyire Feige-ékkel, most meg kínlódnak tovább ezekkel. Egyszerűen nem értem.

  2. Baromira örülnék ennek is, meg a Venomnak is… ha a Marvelhez tartoznának. Ez így viszont ez egy teljesen felesleges építgetés, mert Pókember univerzum Pókember nélkül? Na ne!
    Vagy esetleg a Sinister Sixből akarnak egy Sony-s Suicide Squadot csinálni, csak tanultak a DC hibájából, és először eredetfilmeket készítenek?

  3. Ez Tom Hollandos Pókot jelent továbbra is? Illeltve a Mysterios filmhez képest ezt hova kell elképzelni? Kicsit összekavart a hír.
    A sinister six építés egész jól ment eddig is, csak közben folyamatosan cserélték a főszereplőt.

  4. Biblony: Ennek a filmnek a készülő Venom-filmhez lehet köze, ami (elvileg) MCU-n kívüli, tehát amit a Sony egyedül csinál, abban nem lesz Pókember élőszereplős verzióban.

    Jelen pillanatban Tom Holland Pókember és a Marvel dirigál, Póki csak arra a kapura játszik, Mysterio-hoz így nem lesz köze.

    A régi részek kukázva lettek, onnan nem folytatódik semmi, ami azt jelenti, hogy a Sony nulláról építkezik.

    Jó lenne, ha egymás mellett épülgetne az MCU-s Spidey és a Sony-s sinister six, később pedig lenne átjárás, kidolgozott ellenfél sosem árt, bár Vulture már egész jónak mondható.

  5. @EpicZurg, köszönöm.
    Ja, hogy Mysterio is Spidy nélküli?! Áááááá. Venom még el-el ment nélküle, de Sinister Six (“gonosz” karakteres) eredettörtének külön filmként? Kíváncsi vagyok, meg is adom nekik az esélyt részemről, de kicsit ború látó vagyok :S

  6. ” Illeltve a Mysterios filmhez képest ezt hova kell elképzelni? ”

    jelenleg a posztban linkelt kettő: Venom és Silk, meg az a projekt számít élőnek a Sonynál.

    Mysterio a Marveles Pókember 2-be jön.

  7. Oh, tiszta a kép. Az úgy jó is, Mysterio jó lesz nagyon és kell is Póki mellé.
    Köszi human

  8. Nem ismerem ezeket a Póki meg úgy bővebben a marveles dolgokat annyira szóval kíváncsi vagyok mit csinálnak belőle…úgy is keresnem kell valami mást az x-ek helyett

  9. A Sony felépíti a Sinister six-et, aztán hat eredet film után, a hetedikbe, a csapatfilmbe meg a Disney kölcsön adja Tom Holland-ot. :)))) Bár ez nyilván hülyeség, mert a Marvel is biztos idővel összehozza a Baljós hatost a pók ellen a saját univerzumában. Szóval tényleg érthetetlen, hogy a Sony mit akar.

  10. Ezt mondjuk én se értem mi a logika ebben. Sony is csinál Pókuniverzumos filmeket de Póki nélkül, a Marvel meg konkrétan a legjobbak szereplőket nem használhatja.

    Ez tök olyan számomra mint a Fifa és a PES játékok. Mindkettő akkor lenne tényleg jó ha összegyúrnák őket. :D

  11. Nem értem, hogy hiányolhatják sokan a Venom filmből Pókembert. Így, hogy nem lesz benne egy komoly, véres R besorolású film lehet ami passzol is a karakterhez. Ha viszont benne lenne pokember plane a tom hollandos akkor egy gyerekes, komolytalan, vicceskedos film lenne. A képregényekben meg a rajzfilmekben lehet sőt tény h működik a két karakter egymás mellet de a vásznon teljesen más. Láthattuk a régi pokember filmben is mennyire rossz hatással volt egymásra a két karakter. Megint csak ez lenne egyszerűen kioltaná egymást a két karakter.

  12. Randys.meg hát Tom Hollandot se lehetne túl komolyan venni Hardy mellet szerintem.jó ez így.

  13. Randys: Itt nem azzal van a baj, hogy nem lesz benne Pókember, hanem az, hogy utána nem építik bele a Póki történetbe. Kíváncsi vagyok, hogy miként magyarázzák meg, hogy miért van pók alakja Venomnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.