Rub & Tug, méghozzá ScarJo-val

Oké, ennél a filmnél csak a rendező személye szúrja kicsit a szemem. A Rub & Tug egy igaz történetet mesél el. A főszereplő Scarlett Johansson, aki Jean Marie Gillt alakítja. A trans férfi (updatelve, mivel sokáig úgy hozták le a siteok, hogy nő, aki férfinak maszkírozta magát) egy masszázs és kurvaszalont futtatott a 70-es években, miközben még egy szenvedélyes kapcsolata is volt egy nővel. A maffiát a meleg közösségben levő kapcsolataival kerülte el. Közben még a pittsburghi NFL csapatot is ellátta szteroidokkal.

Tényleg csak a rendező, Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell) a probléma itt.

human
írta
2018. 07. 03. 02:21
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Rub & Tug, méghozzá ScarJo-val” bejegyzéshez

  1. Ha kap egy normális forgatókönyvet, akkor nem hiszem, hogy nagy baj lenne a rendezővel. Az általad felsorolt két film se a rendezésen bukott meg. Sőt. MInd a látvány, mind a beállítások jól működtek mindkét alkotásnál (főleg a Ghost in the Shell esetében).

  2. Nem is hallottam erről a történetről,de jól hangzik Jo meg tökéletes választás..

  3. Azért Kate Blanchett is eléggé el tudja adni magát ha férfinak kell sminkelni.

  4. és most emiatt ekézik Scarlettet:D hát ez kész. Nincs a nő a top3-ban nálam, de azért ilyen miatt támadni egy SZÍNÉSZNŐT..wtf van a világgal?

  5. sum-blink, nem rád értettem :D néhány hírportál a fenti poszt után nem sokkal hozott le róla cikkeket, hogy sok kritikát kap emiatt a szerep miatt:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.