Let’s put a smile on that face

Itt van Venom is egy új képen. Meg Eddie is. Amúgy Hardy azt nyilatkozta, hogy Eddie és Venom kapcsolata az eredeti animált sorozatban levő Ren és Stimpy dinamikához áll majd közel. Ez két külön hangot is jelent majd. A rendező szerint pedig a film mozgatórugója az lesz, hogy az űrből érkezett idegen, és ez az ember meg kell találja az egyensúlyt, szimbiózisba kell lépjenek a végére.

A trailer ugye megvolt?

human
írta
2018. 07. 14. 02:53
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Let’s put a smile on that face” bejegyzéshez

  1. Ez a mosoly inspiráló… Szimbiofil lettem 😁
    Várom menni fogok rá, ez az év izgalmas a Sonytól képregényfilmek terén, köszönöm nekik, hogy ilyen téren kiegészitik, mert semmim nem lenne az Aquamanen kívül idén … A Morales filmben nincs kétségem, de ebben azért igen, viszont mozis lesz

  2. Gyakorlatilag neked se volt. Csak muszáj voltál egy újabb posztnál is valahogy belecsempészni, hogy a DC bizony mennyire várós és mennyire nem szereted az MCU filmeket (“semmim nem lenne az Aquaman-en kívül”, ember…). A legtöbb kommentednek ezen az oldalon az esetek nagy többségében valahogy mindig sikerül tartalmaznia ezt a két lényegi infót.

    Tök jó, ÉRTJÜK, de amikor ez már a logika és a józan ész teljes hiányával párosul, az már egyszerűen nevetséges. Te tényleg a Sony-féle képregény filmekben bízol és köszönöd, hogy lesznek? Láttad te a Pókember 3-at, a TASM2-t vagy hallottad a TASM3 és Sinister Six körüli baromkodásokat? Az egész Sony-n – nemcsak szuperhős szinten – röhögnek jelenleg. Rajtuk keresztül vezetnek végig jelenleg könyvekben negatív esettanulmányokat, hogy mi a franc történik Hollywood-ban. Persze, létezik változás és fejlődés pozitív irányban, de ignorálni minden képregényes fiaskóját a stúdiónak, kiegészítve az elmúlt pár évből Szellemirtóstul, Pixelestül és Emoji Movie-stul, szimplán butaság és egyértelmű flamingó magatartás.

    De írok neked a képről is véleményt, hogy ne legyen teljesen OFF, human valszeg ígyis készíti a törlés gombot a kommenten: én is köszönöm a Sony-nak, hogy az egyik legikonikusabb Pókember gonoszt, akinek a szerepe hogy bemutassa milyen lenne Peter, ha eluralkodna rajta a düh és hatalomvágy, a káros függőség élő manifesztációja és egy tökéletes antagonista… na, őt nézhetjük majd egyes egyedül, lehúzva a kukán az összes aspektust. Köszönöm én is, hogy a totál unalmas és semmilyen (de gondolom kellően darkos, ami a lényeg ugye) trailer után megkaptam képen is azt az undorító CGI-t, ami egyébként teljes valójában probably 2x fog szerepelni a filmben.

  3. Úristen, köszi hogy sikerült észhez térítened, sajnos a többi capeshiten kívüli filmhez még nem írtam oda, hogy várom az Aquamant, ezt sürgősen javítanom kell. Hé Mary, Queen of Scots remélem szereted a halakat :D

    Ha olvastad, amit írtam, akkor tudod, hogy tartalmazta ezeket a szavakat
    “EZ AZ ÉV izgalmas a Sonytól a KÉPREGÉNY filmek terén”
    Azaz ez számomra csak a Moraleses animációt és igen, ezt a Venomot jelenti. ÉS magyarán szólva igen, tojok arra hogy volt Emoji movie meg minden egyéb, amit felsoroltál. Ha ezt a két filmez izgalmasnak tartom és érdekesnek már csak azért is, mert más irányban mennek, mint ami jelenleg a beállított standard akkor amellett kitartanék, ha megengeded lol
    ” A Morales filmben nincs kétségem, de ebben azért igen, viszont mozis lesz”
    Ezt írtam még továbbá, amiből sikerült leszűrnöd, hogy “Te tényleg a Sony-féle képregény filmekben bízol” a Venomban azért vannak kétségeim, de így is jobban érdekel, mint más, polgárpukkasztó gondolat.
    Amúgy én magasról teszek a Pókember képregényekre, szóval nem érdekel, hogy kinek kéne, hogy lenni és miért…a filmet szeretném élvezni majd, a szintjét még nem tudhatom, de ha egyedül megállja a helyét, akkor nem érdekel, hogy ez hogy volt a pókember 122. számában.
    Ja és szerintem tök jól néz ki a kép, várom a filmet, valahogy most ha lehet már jobban, mint eddig :D

  4. úgy reménykedem…szerintem sokan vannak ezzel úgy, mint a deadpool filmmel, remélik, hogy jó lesz, mert van alapanyag, van ötlet, szerintem nincs sok jól megcsinált negatív hős, kéne na. a felső kép szerintem nagyon jó, csuriba a kezeket mindenki!

  5. Venom nem működhet Pókember nélkül hisz a létrejöttéhez is kellene pókember…Úgyhogy erről ennyit. Csak abban reménykedek hogy buknak az ilyen vadhajtások.

  6. én szurkolok neki, mert jó képregényfilm mindig jó.

    de már a trailer végén is furcsán nézett ki Venom, olyan simabőrű gumi-műanyag hatása volt és reméltem ez idővel majd jobb – na a fenti képen ugyanez jön le róla.

    a fogakig rendben van, de a szem és a homlok része olyan, mintha farsangra ragasztották volna Pistikének.

  7. úgy tűnik frissítették a megjelenését a trailer óta, eddig nem volt kunkori a szemek szélén :D

  8. “Venom nem működhet Pókember nélkül hisz a létrejöttéhez is kellene pókember”
    Csak egy jó író kell, aki kreál neki egy másik eredetsztorit. Új Póki is megvolt Ben bácsi halála nélkül, müködött a motivációja

  9. @abelh:

    Milyennek kéne lennie a bőrének? A képregény képeken ahogy láttam fényes, vagy úgy érted, hogy még fényesebb legyen, olajszerű?

  10. Cherockee:

    passz milyennek kéne lennie, nem én vagyok a designer, de ami rajzon oké, az élőben lehet hülyén néz ki.

    szerintem most olyan, mintha ráhúztak volna egy kotont a világ legrondább péniszére.

  11. Hát nőként még annyit mondok,tök mindegy milyen a film,Hardy miatt megnézzük:) imádom

  12. @abelh:

    Csak azért kérdezem, mert bennem is felmerült anno, hogy nem lesz-e komikus hatású a “blue ink” kinézet, valami ilyesmit vártam jó megoldásként, jobban félek inkább a mozgásától :).

  13. Az egész karakter abszurd filmen. Ruhában levő embert fed be a szimbionta, fene tudja hogyan az idegrendszerére kapcsolódva és mikor befedi a fejét kijön belőle egy bazi nagy nyelv valahonnan, ahol az ember feje van.

  14. @Vic

    csak annyira abszurd, mint a képregényben vagy az animációs sorozatokban, ugyanez volt ott is, szerintem ezzel semmi gond nincs, ez pont ugyanaz, hogy Bruce Banner hogyan nő meg 10x akkorára, honnan jön az az extra tömeg abból a törékeny emberi testből, vagy hogy a Hangya vagy Atom hogy zsugorodnak össze… meg lehet ezt jól oldani a mai technológiákkal már, hogy működjön filmeken, a fizikát és biológiát meg felesleges fikciónál szétcincálni.

  15. @tükör

    Én ezt azért hoztam fel, mert magasabb korhatár-besorolású filmtől többet várok el ilyen dolgokban. Egy MCU 12-es Pókember film gonoszaként nem különösebben foglalkoztatna, de egy elméletileg keményebb filmben ez disszonánsan hat.

  16. Nem is értem néha,hogy ennyire elmerültök a részletekben elég szar lehet igy filmet nézni,szerintem venom egy tök jó karakter és a képregényekben is csak egy ideig volt pókemberel úgymond összenőve aztán más emberekre cuppant rá,biztos vagyok benne hogy önálló filmként simán megálja a helyét nyilván,ha totál szar lenne Hardy nem vállalta volna el úgyhogy adjunk neki egy esélyt lehet,hogy ötször jobb lesz mint a darázs faszom meg az aquaman vizalatti csikóhalas buziság…

  17. Roberto

    😃😂😃

    Amúgy a Hangya2-től biztos nem lesz jobb, de a csikohalas buziságtól lehet. 😃😃

  18. human Roberto primitív megnyilvánulásait miért engeded és hagyod hogy fent maradjon míg én semmit se kommentelhetek még ha az normális hangnemben íródott?

  19. nem tudom mit töröltem tőled, Roberto a filmről írt főleg, nem személyeskedett, ezért maradt most benn. Őt is szoktam törölni ha elszáll.

  20. Ez így igaz sokszor törölt már olyat is amikor normálisan irtam csak nem passzolt a témához amúgy elnézést kérek,ha primitív voltam majd megpróbálok kevésbé vulgárisan fogalmazni :)

  21. én csak a kommentek miatt vagyok itt :))

    Viccet félretéve, lehet, nem lesz nagy szám..ez a film is egészen addig nem érdekelt, amíg ki nem derült, hogy megint Hardy képét rejtik el :D ez nála valamiféle fétis lehet amúgy…
    Nade mostmár tényleg komolyra fordítva: én szívesen elnézegetem Hardy filmjeit, érdekes dolgokba tud belenyúlni (lásd pl Bronson:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.