Kecsap: Cats, Mad Max, Metal Gear Solid, Six Underground, Jay and Silent Bob, Enter The Dragon, From A Buick 8, Kim Possible, Steven Universe

Új Macskák-filmet terveznek. A híres musical mostani adaptációját Tom Hooper (The King’s Speech) rendezi majd. Taylor Swift, Jennifer Hudson, James Corden és Ian McKellen már alá is írt a projektre.

Jordan Vogt-Roberts (King Kong) szerint a Metal Gear Solid-filmje hű lesz Kojima víziójához. Minden arra mutat, hogy az első 3D-s játékot adaptálják majd, de még így is furcsa lenne egy világpiacra szánt blockbusterben az a sok furcsaság, amit Kojima megálmodott anno. Bár az tény, hogy a játékkészítővel szemben a filmesek talán tudják, hogy mit kell kihagyni a filmekből, de persze így a rajongókat köpik szembe, szóval mindenképp necces helyzet.

A Steven Universe animált sorozat is jön filmben, sőt, már teaser is van hozzá.

Dave Franco is csatlakozik Ryan Reynoldshoz a Six Undergroundban, ami a Netflix akciófilmje lesz.

Itt egy instagram, aminek a készítője híres és nem annyira híres filmhelyszíneke látogat, bemutatja nekünk, hogy mennyit változtak.

Kevin Smith azt mondta a Comic Conon, hogy a Jay and Silent Bob reboot (nem remake, ne keverjétek) idén novemberben foroghat majd, és Jayék most a Bluntman-film remake-je ellen kelnek majd fel, hiszen a rendező ebből a hollywoodi trendből akar viccet űzni. Smith azt is mondta, hogy rengeteg cameora számíthatunk, bár még csak a The Flash tévésorozat szereplőit említette konkrétan.

Nyilván egy remake hírt szerkesztek ide alá: elvileg David Leitch-csel (Deadpool 2) tárgyalnak a Bruce Lee kalsszikus Enter The Dragon remake rendezéséről. Mondjuk Leitch nem annyira ér rá, mert előbb még mindenképp a Fast and Furious spinoffot forgatja le a Rockkal és Stathammel.

A Hyde Park Entertainment adaptálni akarja Stephen Kingtől a From A Buick 8-et. A könyvben egy régi kocsi fenyegeti a dimenziónkat. Korábban George A. Romero (RIP:() és utána Tobe Hooper dologozott rajta, de ez a vonal elhalt, hiszen végül William Brent Bell (The Devil Inside) rendezi majd.

Egy casting kép az élőszereplős Kim Possible filmből, amit a Disney szállít majd.

Ha ma azt olvastátok valahol, hogy jöhet a következő Mad Max, akkor ne feledjétek, hogy a rendező és a stúdió pere még nem zárult le. Gondolom ez is befolyásolja majd, hogy Millernek mennyi kedve lesz újra nekiülni a franchisenak. Avagy Tom Hardy nyilván nem ebbe a kérdésbe megy bele, ha a Venom panelen rákérdeznek a Mad Maxre, hanem csak annyit válaszol, hogy “persze, már csak a stúdióra várunk”. Itt van a teljesen diplomatikus válasza, és vicces, mert a cikk alján ott van az 1 évvel ezelőtti kijelentése is, na így pörög a projekt jelenleg.

Bear McCreary készíti majd a Gozilla: King of Monsters zenéjét.

12 hozzászólás a “Kecsap: Cats, Mad Max, Metal Gear Solid, Six Underground, Jay and Silent Bob, Enter The Dragon, From A Buick 8, Kim Possible, Steven Universe” bejegyzéshez

  1. Pfff Sárkány közbelép remake ne ezt nem akarom látni,de most megmondom,hogy afro lesz a főszereplő…

  2. Egyedül Iko Uwais látom esélyesnek a keleti rétegből,de inkább választanak egy hazait biztos vagyok benne..

  3. A MGS filmet Kojima kezébe kellett volna adni, kiváló rendező, de így is nagyon várom, azthittem ez már rég off :O

  4. Enter the Dragon remake?!?
    Hollywood tényleg megérett a pusztulásra >:(

  5. Nagyon necces valóban a MGS film. Ráadásul Vogt-Roberts amit a Kong-gal művelt.. (Ami nem King Kong, ahogy te írtad human) Szeretnék nagyon egy MGS filmet, de nem egyszerű anyag. Nem tudom, hogy a mai közönség miként fogadná. Egy egyszerű akciófilmnek én nem tudnám elfogadni. Ha pedig jobban belemennek a történetbe, akkor az az átlagnézőnek lesz sok. Ráadásul ha csak az első részt vesszük alapul, ott azért a sztoriban nincs minden megmagyarázva. A Metal Gear sztori egy nagy egész amit sok játék alkot, nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani.

  6. amennyire szeretnék én is egy jó MGS filmet, el nem tudom képzelni, hogyan fogják azt megoldani úgy, hogy jó legyen, hiszen maguk a játékok is olyanok, mintha filmek lennének. sokkal nagyobb esély lenne arra, hogy nem cseszik el, ha nem egy meglévő játékot adaptálnának, hanem inkább egy olyan filmet készítenének, ami történetileg illeszkedik a többi játékhoz, de önmagában is fogyasztható, vagy inkább a sima Metal Gear-rel kellene kezdeni az egészet Gray Fox szempszögéből és Shadow Moses-nál lezárni a francba…

    Az Enter the Dragon remake meg remélem meghal, mielőtt beindul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.