Megan – a “rajongói” Cloverfield kisfilm

Az idézőjel azért jár, mert hiába nem hivatalos, vagyis nem a Cloverfield lore része ez a kisfilm, de a rendezője Greg Strasz, aki VFX munkásként részt vett az Independence: Day Resurgence, It Follows és White House Down filmekben, így eléggé nem “fanmade” kinézetű. Amellett hogy Strasz szeretetprojektje, a Gradient Effects VFX stúdió például azért működött közre benne, hogy a 8k-s szoftverüket stressz tesztelgessék.

A kitalált, még egyszer mondom, nem hivatalos történet Howard Stambler (John Goodman karaktere a 10 Cloverfield Lane-ben) lányával, Megannal foglalkozik. A poszter alatt nézető is.

Persze JJ Abrams-éket és a Bad Robotot ismerve még az a meglepetés is befuthat, hogy ez valójában egy víruskampány volt, és mittomén, Októberben jön a Megan nagyfilm. De ez csak egy random elmélet tőlem, és a videó nézettségét és terjedését tekintve nincs sok alapom rá.

human
írta
2018. 08. 06. 12:10
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Megan – a “rajongói” Cloverfield kisfilm” bejegyzéshez

  1. Amennyire rühelltem az első Cloverfieldet (ez a találtkamerás baromság soha nem volt az én világom), annyira bejött a 10 Cloverfield Lane, és most ez is felcsigázta a kíváncsiságomat. Simán nézném, ha tényleg lenne belőle nagyfilm :)

  2. Na az elején belerakták a Black Knight-ot sejtetésként?! :)…vagy az lehet ott a város fölött is?

  3. Nekem az első rész nagyon tetszett bár a talált kamera nagyon nem jön be. Nagyon rejtélyes volt és minden apró morzsát tudni akartam róla. Csinálhattak volna rendes folytatást találtkamera nélkül…

  4. SPOILER-es kérdések

    Mondjátok ha tévedek, de gyakorlatilag a Paradox felrúgta az egész Cloverfield “univerzumot” nem? Mert eddig így volt, hogy a mélytengeri fúrások hozták elő a dolgokat, de aszerint az űrbázis okozta, meg alternatív valóságok katyvasza lett az egész ha jól értelmezem.

  5. Lordviktor. Honnan a fúrás elmélet?

    Én ott tartok, hogy az első rész legvégén, amikor visszavált a kép az eredeti tengerparti romantikázós felvételekre, akkor lehet látni, hogy a messzeségben valami becsapódik az óceánba.

  6. Az elején hallható zenétől, nekem egyből a Sicario első része ugrott be:)

  7. Minőséginek feltüntetett orbitális fos. Van hangulata igen, de nagyon gagyi. Azért megnézném!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.