Röviden: The Package

Bírom a tinivígjátékokat. Azt hiszem muszáj ezzel kezdenem, mielőtt elküldöm a picsába a Netflix agymenését. Komolyan nem értem, hogy miért olyan nehéz a stíluson belül jót alkotni. Nem örök klasszikust, vagy kiváló filmet, csak egy nézhető közepest kellett volna itt is letenniük az asztalra. Hát nem sikerült. Kurvára nem.

Konkrétan nem a casttal lenne bajom, hiszen ha ránézünk egy EuroTripre, akkor ott sem a tipikus választásokat láthatjuk, például Scotty szerepében. Még az alapötlet is elmenne: a kempingező tinik közül az egyik véletlenül levágja a péniszét, elszállítják, de a helikopteres mentők a rossz hűtőtáskát viszik magukkal, így a többiek ki kell jussanak az erdőből az igazit tartalmazóval. Egy kicsit kemény alapra épülhetne egy tipikus tinikalandos roadtrip.

A probléma ott kezdődik, hogy alapból sincs sok poén a filmben, de azoknak a 80%-a a levágott péniszhez kapcsolódik. Ahogy a trailerben is láthattuk, megmarja egy kígyó a levágott szerszámot, ki kell szívni, aztán eldobják a koszba, meg kell tisztítani, aztán rossz emberre varrják fel először, ezt a helyzetet kell megoldani. És akkor még mindig nem soroltam fel mindent!

Szóval alapból sem egy nagy film, és némi undorító humor el szokott férni a tinivígjátékokban, de itt olyan szinten nem találták el az arányt, mintha direkt tették volna.

human
írta
2018. 08. 20. 14:52
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Röviden: The Package” bejegyzéshez

  1. Én már lemondtam a Netflixem, mert felháborító amilyen nézhetetlen trash öntenek a nyakunkba. Sorozat fronton is kezdenek megbicsaklani.

  2. Hát nem tudom.. de amit leírtál a sztoriból az az a kategória, amit fél perc után nyomnék ki, már valaha is arra vetemednék, hogy elindítom…

  3. Mondjuk ez leírás alapján se tűnt túl jónak, miközben azért akadnak szép számmal kifejezetten jó filmek is náluk (legutóbb a To All the Boys I’ve Loved Before)

  4. “zért akadnak szép számmal kifejezetten jó filmek is náluk”

    nem értek egyet, lásd az ámokfutásom pár hete. inkább ritkán, de tényleg akadnak jó filmek. De inkább maradjunk most ennél a konkrét filmnél.

  5. Azért elég gyakori proplémákat feszeget a film. “Véletlen” levágod a péniszed majd megmarja egy kígyó, aztán rávarrják valaki másra.

    Én a Szűzörséget néztem meg, abban a hiszemben hogy a korszellem miatt egy fordított nemű Amerikai pite lesz, utóbbi minden undorítósága ellenére egy szerethető fiom volt. Hát nem, egy trágár, ótvar propagandafilm volt, mint gondolom ez is.

  6. Már csak a sztori miatt is alapból kihagyom az ilyen filmeket, pedig Geraldine Viswanathan jó arc, megérdemelne néhány jó szerepet.

  7. fú de kínos volt ezt most elolvasni, nem a munkásságodra értem human! És köszönöm, hogy megmentettél most elfecsérelt másfél órától.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.