Bővült a Top Gun 2

Miközben kiderült, hogy az USS Abraham Lincoln fedélzetén is forgatnak majd, még több színész csatlakozott a filmhez. Jelenleg ez az állás: Jon Hamm, Ed Harris, Lewis Pullman,Tom Cruise, Val Kilmer, Glen Powell, Jennifer Connelly, Miles Teller, Thomasin McKenzie, Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Danny Ramirez, Monica Barbaro.

A rendező továbbra is Joseph Kosinski (Oblivion).

human
írta
2018. 08. 23. 20:13
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Bővült a Top Gun 2” bejegyzéshez

  1. Szegény Kilmer remélem már jobban van, de elég nagy csoda lenne, ha komolyabb szerepet kapna ebben a filmben. Mindenesetre gyerekkorom meghatározó élménye volt a Top Gun, a rettenetesen sok hibája ellenére szerethető film, drukkolok, hogy a második rész is sikeres legyen.

  2. Obliviont bírtam (mondjuk ha nincs a design, a zene meg a hangmérnökök akkor lehet egy kalap fos az egész), színészgárda impozáns, még a végén nézhető lesz.

  3. Tim Robbins (Merlin), John Stockwel (Cougar), Barry Tubb (Wolfman), Rick Rossowich (Slider)?

    Az meg szégyen, hogy Kelly McGillist (Charlie) nem hozzák vissza.

    Tom Skerrit, Michael Ironside (ő volt a kedvencem!) vagy James Tolken is megérdemelne egy epizód szerepet – mint vén mesterek…

  4. Madhew látta angolul is, nice.

    Egyébként tudom, hogy minden filmnél megjegyzem, de Jon Hamm wooohooo!

  5. Bobojsza láttál te mostanában friss képet Kellyről?akkorára meghizott,hogy a Titanicot kiemelné.Maradjon úgy az emlékeinkben ahogy kinézett annak idején.Ahogy Kilmernek se örülök.Nők millióinak bálványa volt annak idején most meg kb behánynának tőle úgy leépitette magát.

  6. @Csabi: csak akkor el kéne dönteni, hogy egy teljesen új, csini-bini stábbal csinálunk filmet, vagy a régi, megöregedett, meghízott stábbal nosztalgiázunk.
    Egyébként, meg hagyni kéne a fenébe, egyszer volt egy Top Gun, nincs szükség újrázásra.

  7. Na az a röplabdázás jól nézne ki ugyanazzal a stábbal, Cruise ott feszítene kipendítve mindenki más meg sörpocak behajolásnál bermudából kibuggyanó fél zacsi, visszeres lábak, megőszült mellkasszőr. Csak ilyen fuxok, meg nyakba akasztós henger pénztartó hiányzik, és megkapod bármelyik magyar strand tengópálya/lengőteke közönségét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.