Itt a Suspiria remake új előzetese

Mondatnám, hogy a teaserrel ellentétben most már a történetet is mutogatják, de hazudnék. A klasszikus giallo horror remakeje ilyen lesz, mint a poszter alatti művészies videó. Na meg baromi hosszú, valami 2 és fél óra rémlik míg az eredeti másfél volt.


9 hozzászólás a “Itt a Suspiria remake új előzetese” bejegyzéshez

  1. Már annyiszor megnéztem, annyira bejön. Nekem úgy tűnik, hogy azért a saját útját járja Luca Guadagnino, de azért tiszteleg az előd előtt szépen. Szerintem kell bele a bővítés, mert csak annyi, mint a régi filmben volt nem lenne teljesen elég. Lehet, hogy belegyúrták a másik két anyát is vagy valami, nem 3 film. Plusz nekem úgy tűnik, hogy Dakota karakterét átfordítják egy kicsit és a szobatársát teszik meg a hősünknek, de majd kiderül.
    Többet fedtek fel, mint amire számítottam.

  2. Bár az eredetit nem láttam ennek az előzetesnek Fekete hattyú, Átok, Kör utóíze van. Valószínűleg azért lecsúszik egy esős vasárnap délután.

  3. úristen, de bizarr. Nem láttam az eredetit, de már most nézném, pedig valamennyire taszít is.. Chloéra rá se ismertem. Jó, hogy nem teljesen vonult vissza

  4. “Bár az eredetit nem láttam ennek az előzetesnek Fekete hattyú, Átok, Kör utóíze van.”

    Pont ezért kihagyom, ezeket a filmeket is pocséknak tartottam. Meh.

  5. Hát szerintem, ezek a felsorolt filmek kicsit sem adják a Suspiria-t. Átok alatt gyanítom a Kör társasága miatt is, hogy a japán remaket értheti Misi85, nem a Liam Neesonos izét, bár mindkettő és a Kör is baromi messze vannak a Suspiria stílusától. Táncjelenetek visszaadhatják a Fekete Hattyút valamennyire, de megint nagyon más a két dolog. Mondjuk az alap, hogy nem való mindenkinek…csak ne ezek alapján a filmek alapján utasítsátok vissza, mert szerintem távol állnak tőle.

  6. arra amúgy nem gondoltok, hogy talán pont a fekete hattyú merített az alapfilmből ? :D

  7. Én leírtam, hogy nem láttam az eredetit. Természetesen meríthettek abból is. Én csak az előzetesre húztam rá a felsorolást. Nyilván maga a film stílusa más lesz és csak remélem a történet is kellően leköt ha már ilyen hosszúra tervezték.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.