Instant Family-előzetes: Mark Wahlberg az örökbefogadó

Valamiért nekem az ugrott be, hogy a Big Sick után igyekeznek. Tudom, tök más téma, meg mindenben más, csak a trailer közben a cinikus énem arra jutott, hogy amiatt rendelték be. Amúgy egy szívmelegentő komédiaszerűségnek néz ki, amiben egy fehér házaspár örökbefogadott nagyobb gyerekekkel igyekszik megtölteni a hatalmas házát.

Először jótékony léleknek képzelik csak magukat, de utána jönnek az igazi érzések is. A főszerepben Mark Wahlberg és Rose Byrne. A rendező pedig Sean Anders (Daddy’s Home), és az alábbi képsorokban semmit nem láttam, ami miatt nézném, annyira tipikusan manipulatív. Oké, lehet nem is a Big Sick, hanem a Bullockos dolog jutott eszükbe, aminek már a címét sem tudom…

4 hozzászólás a “Instant Family-előzetes: Mark Wahlberg az örökbefogadó” bejegyzéshez

  1. Sajnálom Rose Byrne-t, mert mindig többre érdemesnek tartottam, hogy ilyen kis vígjátékok ragadjon, de végül is ez is egy karrier…

  2. Nem leszek népszerű, de én kíváncsi vagyok a filmre! Tetszik a cast, nincs tele igénytelen viccekkel, normális filmnek tűnik.

  3. cukiskodó, érzelmes családi dráma, mérlegen adagolt érzelmi katarzissal – ez a fix sikerrecept. Wahlbergnek most ez kell a sok bukta után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.