Legesélyesebb rendezők a Bond 25-re

A Variety értesülései szerint Yann Demange (White Boy Rick), akit már a mostanra távozó Boyle előtt is vizsgáltak, Bart Layton (American Animals) és S.J. Clarkson (főleg sorozatok) esélyes a legjobban a Bond 25 rendezésére. Ebből a listából az biztos, hogy Laytonnak érdekes a filmje a legjobban. Mármint látványilag és stílusilag, a White Boy Ricket még nem láthattuk és hát Clarkson…

De ez egyelőre csak további meetingeket jelent amúgy, a Rick rendezőjénél a filmjének vetítését, szóval simán lehet valami egyelőre nem emlegetett “ló” feltűnése is.

human
írta
2018. 09. 06. 21:34
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Legesélyesebb rendezők a Bond 25-re” bejegyzéshez

  1. Bocs, de ezek tök gagyi rendezők. Kanyarban sincs egyik sem Boylehoz mérten. Meg úgy egyébként is, kik ezek? Jézus, ezt a sorozatot is hazavágják a báb amatőrök.

  2. Boyle után ezek a tagok aham aham oké.
    Nem azt mondom, hogy ezek ügyetlen fickók, de basszus egy Danny Boyle… :D

  3. Hát akkor talán most kéne Craignek is dobbantani a projektből. Oké, tudom, szerződés meg minden, de na. Ez így, ezzel a fejetlen kapkodással és ilyen nevek fehozatalával már nagyon nem lesz baba. Legalábbis meglehetősen csekély az esély rá. Craig így nem fog tudni emelt fővel távozni. Amit azért sajnálnék, mert eddig számomra best Bond az arc.

  4. De ugye az megvan nektek, hogy azért ilyen fazonokra bízzák a rendezést, mert ők nem fognak visszapofázni.

    Boyle ugye, ha lehet hinni a híreknek azért lépett le, mert nem értett egyet a sztorival, meg Craig azon döntésével, hogy nyírják ki Bondot.

    Ebből következik, hogy egy független filmes fickó, ha megkap egy ilyen filmet, kb. bepisil örömében és úgy táncol, ahogy a többiek akarják. Ők nem fognak visszapofázni, de Danny megteheti, mert ő már nem kispályás.

  5. Persze, értjük, de attól még nevetséges :)
    Craig ki akarja nyírni Bondot, na erre befizetek?

  6. A legnagyobb baj az egészben ,hogy Craig meg Barbara Broccoli mindenbe bele akar szólni, valószínüleg Boyle is ezért dobbantott. Amit még nem értek ez a nyirjuk ki Bond-ot ezzel kb mindegyik színész bepróbálkozott mikor leköszönt de sosem lépték meg szóval nem most kéne elkezdeni…
    S.J. Clarkson sem értem most dobbantott ő is az ST mellől? Vagy csak azért pletykálják mert ő is brit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.