Mint a vásárban

A Venom “nagyon fasza” új posztere is befutott.

human
írta
2018. 09. 17. 20:12
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Mint a vásárban” bejegyzéshez

  1. Jó lesz ez! Amúgy mi a baj ezzel a PG-13-as besorolással? Mert a képregényekben egyszersem mutatták nekünk, hogy Venom ilyen-olyan brutális módon végezne az áldozataival. Max folyton azt szajkozza, hogy “Megesszük az agyadat!”, meg az aldozatai sikoltoznak mielőtt meghalnának, de sosem lehet látni egy füzetben sem, hogy ő tényleg megeszi egy ember agyát, vagy valakinek egyesével letépné a végtagjait. Szóval nem értem miért akkor probléma, hogy Venom-es nem egy R-es film lesz. Venom sosem volt egy vérengzős karakter, ő csupán egy ilyesztő kinézetű, mocskos szájú antihős, aki a rossz fiúk mellett, még Pókembert
    is folyton megakarja ölni. Semmi több.

  2. Predator előtt leadták a szinkronos előzetesét. Nem tudom mi húzott fel jobban, hogy a film mekkora retek volt vagy, hogy ennek milyen szar a magyar előzetese… Valahogy úgy érzem hogy nem is lesz ennél a szintnél jobb az egész film…

  3. @SZSZ persze! Mindenki vinnyog miatta, mondom úgy, hogy engem a film pókember nélkül és a Sony miatt nem érdekel annyira, de valószínűleg ellesek rá, ha nincs jobb dolgom DE! Akadjunk már le arról, hogy attól lesz valami jó mert R.
    Ott a Maximum Carnage képregény (ami egyébként nem egy nagy durranás szerintem, ha valaki olvasta magyarul a akkor érdekelne, hogy szerinte is olyan kínosak-e a szövegek vagy csak én éreztem annak?) és abban ott van mindkét szimbióta, mégsem ömlik patakokban a vér.
    Nem tudom ki találta ki ezt a baromságot hogy ha Venom, akkor az automatikusan 18+
    Persze, vannak véres Pókember képregények (lásd: Morulun:A másik) de nem kell feltétlen R-besorolást kapnia, hogy jobb legyen.
    Másrészt persze ott van az is, hogy ha meg dedós szintre viszik, akkor az meg nyilván nem jó, de emlékezzünk, hogy a Végtelen Háború is 12-es volt,a többség mégis szerette.

  4. Fel nem tudom fogni ezt a filmet. Mégis kit érdekel manapság egy Marvel film aminek nincs köze az MCU-hoz? Oké Logan, Deadpool de azok legalább tökösek és bevállalták az R rated-et de ez…Ez csak karakter és időpazarlás. A Lőtéri kutyát nem érdekli ez így szerintem. Nem értem a Sonyt. Odaadták Spideyt, jön a pénz, látják, hogy ez jó. Minek erőltetik ezeket a különálló filmeket? Esélyük nincs a Marvel Studios ellen.

  5. azért nagyon nem mindegy az az R, meg PG-13 közti különbség, és nem csak a vérengzésben nyilvánulna meg, egyszerűen szabadabban lehetne nyúlni a karakterhez, kreatívan jobban csapongni.

    másrészt meg tényleg erre a poszterre ránézel, azt mondod egy tipikus PG-13 képregényfilm plakátja. teljesen máshogy nézne ki más közönséget megcélozva, ez így már ránézésre matiné.

  6. Ha ez a verzió menne az MCU-s Póki ellen, arra már adnám is az összes pénzem. De így sajnos egyáltalán nem érdekel. :(

  7. A Sony azért tette PG13-ba, hogy tudjon illeszkedni a Marvel filmes univerzumos Pókemberhez.
    Noha pletykálják, hogy lesz Tom Hollandnak cameoja, mert 3 napig kint volt a forgatáson, de inkább az biztosabb, hogyha úgy csinálják a sztorit, hogy ne legyen kizárható benne a Marvel Filmes Univerzum, akkor ha sikeres lesz a film szerintem várhatjuk a crossovert.
    Amy Pascal anno azt mondta szeretné, ha a Sony filmjei is részei lennének az MFU-nak (ha már Pókembert és sok karaktert odaadtak) és hülyén fogalmazta meg, hogy az MFU részei lesznek, mert akárhogy nézzük ez a kijelentés gyakorlatilag azt jelenti “A Sony filmjei a Pókember Hazatérés univerzumában fognak játszódni és nem a Marvel Filmes Univerzumban”. Végülis ez nem gáz, mert azért Pókinak ezek eléggé személyes sztorijai, mindenkinek megvannak a maga gondjai. Tehát a lényeg, hogy ne bukjon a film. Amúgymeg eleve sokkal jobbnak tűnik ez a sztori, mint az eredeti. Kicsit átdolgozott, azért gondoljunk már bele. Jelenlegi állás szerint a Sinister Six-re gyúrnak, így a Marvelnál soha a büdös életben nem lenne Venom és szimbióta sztori, ezért jó mentőövként a Sony. Ne írjátok le szerintem előre.

  8. 12: Pont semmi értelme ennek az MCU is meg nem is játéknak. Vagy legyen MCU vagy felejtsenek el. Venom teljesen érdektelen és értelmetlen Spidey nélkül. Nem értem mit izmozik a Sony. Adjon oda mindenkit a Marvelnek, akkor járna a legjobban. Senkit nem fog érdekelni a gagyi Sinister Six-ük Pokember nélkül. Ordas nagy bukó lesz ez az egész. Nem baj legyen is az ha ez kell ahhoz, hogy pár év múlva kapjunk egy rendes Venomot egy Secret Wars film keretein belül.

  9. 13.
    A Marvel gyúr a Sinister Six-re, ami elnyúlik még egy jó darabig. Ha visszakapnák mi lenne? Tökéletes Fisk-et építettek fel a Netflix-nél és kihagyták az eddigi Pók sztoriból pedig ő is, ha nem jobban kapcsolódik Pókemberhez, mint Daredevilhez.
    Ha megkapnák a szimbiótás jogokat szerinted élnének velük? Soha az életben nem csinálna a Marvel Venom-os filmet. Ez biztos.

  10. 14. Eddig egy darab pókember filmet csinált az MCU szóval nem tudom mire alapozod, hogy soha nem csinálnának Venom filmet. A Russok már nyilatkozták, hogy érdekelné őket egy Secret Wars film ahonnan egyenesen jönne a szimbióta. Az az egy film is amit eddig csináltak magasan veri a sok gagyit amivel a Sony az évek alatt előjött. Be kéne már látni, hogy ha egy Marvel film nem része az MCU-nak az húzhatja is le magát a klotyón. Tiszteket az R rated kivételeknek. R nélkül viszont tényleg semmi értelme nincs szembe menni az MCU-val. Bukni fog ez is.

  11. Ne feledjük azt sem, hogy PG-13 és az R rated nem csak abban nyilvánul meg hogy fröcsög a vér vagy sem, nyelvezet stb.
    Én mindenképp moziban nézem, amiben benne van venom és kicsit is hasonlít a képregényes kinézetre már jöhet, kivéve az a kiherélt valami ami a pókember 3ban volt anno, azt nem vagyok hajlandó venomnak elkönyvelni.
    Feliratosan persze, ha nem akkor gyanús, hogy alapítványi úton.

  12. Aki szerint mindegy,hogy R-es vagy PG13-as az nézze meg a családbarát MEG-et és az R-es Predatort.zongorázni lehet a különbséget kreativitás terén.Ha egyszer Venom brutalitásról beszél az elözetesben akkor mutassák meg a népnek mit tud.

  13. “amiben benne van venom és kicsit is hasonlít a képregényes kinézetre már jöhet, kivéve az a kiherélt valami ami a pókember 3ban volt anno, azt nem vagyok hajlandó venomnak elkönyvelni.”

    talán pont ezért írják sokan, hogy miért nem R, mert a PG-13ról az a borzasztó venom ugrik be. Nem is értem a Sony-t, mert teljesne leülnek a két szék közé, Marvel szintet nem fognak hozni, ez már az előzetesen látszik, szóval a Deadpool-Logan féle kilógásra kellett volna koncentrálniuk. Lehet minőségben nem jönne össze, szerintem a Logan sokáig nem lesz üthető igazi filmként, viszont eltérne a tömeges képregényfilmektől annyira, hogy lenne esélye amiatt kaszálni valamit. FŐleg, hogy rendes színész van az élén.

    És ezzel indítják a SOnyMarvelUniverzumot újra, szóval nagyon sok nyugszik a Venom vállán, talán pont ezért gondolták meg útközben magukat a producerek, mert befostak. De befosott filmmel nem lehet megnyerni a közönséget.

  14. Human:

    arról nem is beszélve, hogy ki tudja Marvelék részéről milyen commitment van (ha van egyáltalán) az univerzum építésre, mert egy közepes szart (ha az lesz így a vége) ők sem szívesen emelnek be a világukba.

  15. “Ott a Maximum Carnage képregény[…]abban ott van mindkét szimbióta, mégsem ömlik patakokban a vér.”

    Mármint nem ábrázolják, mert 1993-ban pont hogy elég necces lett volna explicit vérontást vinni egy mainstream képregény oldalaira a Marvelnél. Rendre utaltak rá, hogy a banda New York szerte gyilkolászni kezdett.
    Olyan ez, mint Logan: valahogy nehezen ül filmen, amikor csak utalgatnak rá, hogy a legjobb abban, amit csinál – képregényben is csak ideig-óráig nem kellett megütni azt az ingerküszöböt, hogy megöljön embereket, többnyire azzal kikerülve a kérdést, hogy 1.) jófiú lett / a csapat amivel lógott mindig rászólt, hogy ejnye-bejnye, 2.) olyanokra eresztették rá, mint a Wendigo vagy a Hulk, akiket annyira nem egyszerű megölni.

    A Venom is egy harminc éves karakter, ami anno nem lehetett gyilkos. Egyszerűen nem fért el a képregények hasábjain, de le tudtak festeni róla egy olyan képet, ami miatt el tudtad hinni, hogy veszélyes. Akkor. Manapság már túl vagyunk egy Ultimate képregényvonalon is és ha egy karakter filmre kerül, akkor vagy legyen annyira ikonikus, mint Thor vagy Vasember, vagy legyen emlékezetes arról, hogy egy weirdo. Venomnál előbbi nem működik, mert egyrészt az eredettörténete Pókember nélkül annyira minimális, hogy vásznon fél óra alatt kivégezhető, másrészt láttuk már az elcseszett családbarát verziót, ami maximum annyira volt félelmetes, mint egy bekómált pókszázlábú: riasztóan néz ki, amig agyon nem nyomod egy cipőtalppal. Ha az lenne érdekes, hogy Eddy Brock fenyegetően néz és egy kisebb közúti kataszrófát okoz motorozás közben, akkor az első önálló Logan film is működött volna.

  16. Én izgatottan várom ezt a filmet. Nem érdekel, hogy MCU vagy nem, Sony vagy nem, én bízom Tom Hardy-ban. Őt fogjuk látni a vásznon, és nem az öltönyos Sony-fejeseket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.