Új képeken a bohóc

Persze, hogy az It folytatásáról érkezett. Nyilván jobban figyelembe veszik majd a könyveket, szerintem ne aggódjanak a rajongók, de tippre jó pár bohócos jelenet is lesz. Itt készült az egyik, katt rá.

human
írta
2018. 09. 18. 20:36
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Új képeken a bohóc” bejegyzéshez

  1. Remélem nem erőlteted majd ezt az oldalt elég gyengék a képminőségek a jokeresnél is az volt…

  2. Roberto: vajon miért ez van linkelve, mert van belőle jobb? ez a site szerezte meg ezeket a paparazzi képeket, amik kurva messziről készültek. Néha légyszi ne csak nézz ki a fejedből.

  3. Az első rész egy óra után már fárasztó volt a szemnek/fülnek az egymás után érkező jumpscarek miatt, remélem itt nem erre állítják be az egészet. Legyen sok hobóc és akkor jó lesz.

  4. Néha lécci néz körbe jobban,mert a jokeresnél is voltak jobb képek,plussz videó amit fel sem raktál persze csak azért találtam meg máshol,mert kinéztem a fejemből

  5. Roberto: mindenki azt rakta ki, csak esetleg másikat választott a jaredről, mint amit én. mióta van az oldal vagy 10* linkeltem őket összesen, szóval érthető, hogy már gondod volt vele. mivel elég toxic vagy általában, folyamat kötekedsz, és nem vagy megelégedve az oldallal, így szerintem kövesd azokat, akik mágikusan jobb képeket találtak, biztos vagyok benne, hogy örülnek majd egy ilyen remek olvasónak, mint amilyen te vagy.

  6. Inkább nézzél tükörbe seggarc, a mindent lehúzó firkálmányod miatt általában mások is leugatnak.Többnyire bárhol előbb olvasom ugyanazt az információt amit te több órával később raksz ki,inkább a hozzászólások miatt járok ide,nem a szaros oldalad miatt ami legtöbbször igencsak hiányos és csodálkozol,ha ezt szóvá teszik.Inkább tanulj meg weblapot szerkeszteni van már ilyen tanyfolyam,vagy kérd meg anyukádat szerintem ő is gyorsabb lesz mint te :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.