Brie és a Captain Marvel

Az ET járt a Captain Marvel forgatásán, ahol kulisszák mögötti jeleneteket láttak, meg a főszereplővel beszéltek a karakterről. Így felnőttként mennyire vehető komolyan az a kijelentés, hogy felemelő volt a jelmezbe bújni?

3 hozzászólás a “Brie és a Captain Marvel” bejegyzéshez

  1. Nekem van egy olyan érzésem, hogy az egész film egy WonderWoman koppintás lesz valamilyen formában. Meg kell Marvelnek lovagolni azt ami DCnek sikerült

  2. Az biztos T.
    Pl.
    Wonder Woman – A főhősnő egy a világtól elrejtett szigeten nőt fel, majd a sziget elhagyván a nagyvilágban próbál helytállni, mint szuperhős.

    Marvel Kapitány – A főhősnő egy katonai bevetésen súlyosan megsérül, de rátalál egy idegen lény, aki elviszi a saját bolygójára. Ott megmenti az életét és szupererőt ad neki. Ezek után visszatér a Földre, hogy ott próbáljon helytállni, mint szuperhős.

    De erről nem a film és a készítők a tehetnek, hanem az alapul szolgáló képregény. Mert ott is pontosan így volt kitalálva mind két hősnek az eredete

  3. 1.

    Szerintem a Marvel nagyban leszarja a nyomorult DC-t. Évekre előre terveznek, megvan a fő csapás irány, hogy miután mi jöjjön, hogy építsék ki, bővítsék az univerzumot. Szóval ez a Marvel kapitány már akkor belehetett tervezve, amikor a DC még a kanyarba sem volt WW-el. A lépés meg úgy jött ki, hogy a WW előbb elkészült. Mondjuk ha a Warner is normálisan építette volna fel a DC moziverzumát és nem kapkodnak, akkor lehet még most se lenne WW nekik. Viszont nem buktak volna bele a nagy sietségbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.