Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald újabb előzetesen

Join me, or die.

Azt írják ki, hogy a jövő megváltozik örökre, de ez most azt jelenti, hogy tényleg változtatnak az idővonalon? Grindelwald belenyúl, miközben Newt nem nyomja le? Mármint szerintem ennek a filmnek cliffhangeres lesz a vége, hiszen “a birodalom visszavág” fejezet a mostnai trilógiában.

13 hozzászólás a “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald újabb előzetesen” bejegyzéshez

  1. Én úgy tudom, 5 részről volt szó. Szóval, ha kitolják 6-ra, még lehet az egyik trilógia “birodalom visszavágja”. :D

  2. Nálam ez a kevés várt őszi premier egyike. Az elsőt utólag néztem és nagyon pozitív meglepetés volt. Ez is jónak tűnik, bár ha tényleg 5 rész lesz akkor még lesz sötétebb is.
    Join…or die, meg birodalom visszavág mi? :D

  3. Oh, nekem is 3 film rémlett.
    Jöhet akármennyi, csak nem az állatos vonalon. Dumbledore-t bármennyiszer nézném viszont.

  4. J. K. Rowling mondta hogy 5 részes lesz és bár nem tudom nekem túlzás annyi. 3 részre simán van potenciál. Ez a trailer már fasza meggyőzött.

  5. Jaja, 5 rész lesz, de van benne annyi sztori, azért Grindelwald meg Dumbi sok mindent megcsináltak együtt. Meg ugye, ha idővonalban nézzük Potter előtt 70-80 évet kell felölelni. Azt meg el lehet osztani 5 filmre simán.

  6. Engem az első rész óta érdekelne, hogy mi az oka a főszereplő fogyatékosra emlékeztető viselkedésének. A járása, a fejtartása… A könyv alapján esetleg valaki meg tudná ezt magyarázni? Köszi:)

  7. @via

    A könyvben mondja Dumbledore azt hiszem, hogy mindig is különc volt. Kicsit antiszociális stb. Viszont az, hogy ez fizikai formában is megjelenik nála, arra nem volt utalás. Gondolom itt a film miatt látványosabb, hozzáad a karakterhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.