Bizakodhatunk a Hellboy kapcsán?

Egyrészt az a jövő hét végi New York-i Comic Conra érkezik a film, gondolom végre mutatnak belőle egy trailert. Ez egyelőre nem annyira fontos, csak amikor már BREAKING lesz mindenhol, hogy kijött. Viccet félretéve, eléggé kíváncsi vagyok mit mutatnak majd.

Ami fontosabb, hogy a bemutatóját 2019 január 11-ről, a szemétszóróból, eltolták 2019 április 12-re. Oda szokták tenni a “talán” blockbustereket a stúdiók. Idén pár hét eltéréssel akörül volt a Pacific Rim 2 és a Tomb Raider. Reméljük azokat felülmúlja.

7 hozzászólás a “Bizakodhatunk a Hellboy kapcsán?” bejegyzéshez

  1. Hát én láttam már szar filmet blockbuster szezonban is. Sőt idén majdnem mind szar volt. Kivéve talán a Fallout-ot.

  2. Az első híreknél még húztam a számat, mert hiába tudtam, hogy annak reszeltek, valahol mélyen mégis reménykedtem egy del Toro-féle harmadik részben…nagyon szerettem az első kettőt, Perlman hatalmas király bennük, de mostanra valahogy mégis elkezdett csábítani ez a film is. McShane nekem húzónév, meg aztán Jovovichot is nagyon megnézném egy ilyen szerepben. A főszereplőtől ugyan tartok egy kicsit, de a trailerig még semmiképp sem engedek a lelkesedésemből! :)

  3. ” 2019 január 11-ről, a szemétszóróból,”

    ilyet továbbra is tudatlanság írni. egyszerűen nem akartak versenyezni a nagyköltségvetésű brad pitt scifivel, ami nyilván szemét.

  4. itt csak az a tudatlan, aki szerint a január komoly hónap. nyilván vannak próbálkozások a visszavételére, de már a múltkor felsoroltuk, hogy mi támasztja alá. sőt, a kinti sajtó is így kezeli, még csak nem is a kisujjamból szoptam itt MO-n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.