Ez kimaradt a Mission Impossible Falloutból

Elvileg két komolyabb akciójelenetet is kivágtak a filmből, mert a tesztvetítéseken úgy tűnt, hogy túl sok az akció a Falloutban. Nem gondoltam volna, de egyetértek vele. Még a bennmaradt is icipicit túl soknak tűnt. A rendező általában nem ért egyet a kivágott jelenetek megosztásával, de úgy tűnik most kivételt tesz.

Gondolom ebben közrejátszik, hogy ez is olyan, amiben Tom kockáztatta az életét, jól jön reklámozni a blu-ray-t. Viszont láthatóan a plot beindulása előtt van, így jogosnak érződik a kihagyása. Főleg, hogy ha jól emlékszem ezután van a WC-s bunyó, attól nem szabadott volna elvenni a rivaldafényt.

6 hozzászólás a “Ez kimaradt a Mission Impossible Falloutból” bejegyzéshez

  1. én a helikopterrel a kamionba ütközős részt nagyon vártam a filmben, erre simán kivágták (valszeg akkor volt, mikor Tom a felhők alá bukott). Pedig az volt a “cliffhanger” a trailer legvégén :-(

  2. Ezért tényleg nem volt kár. Az akciójelenetek végig pengeélen táncoltak az élvezetes és a nevetséges határán, szerencsére végig az elsőnél maradva, de ez átbillent a túloldalra.

  3. tényleg, a helikopter vs kamion az hova lett?
    szerintem az autóval / motorral utcán üldözés, gyorsítás, kanyargás követés stb volt túl sok a filmben.
    ilyen változatosabb jelenetek még tökre belefértek volna, mint pl ez.

  4. Nem szeretem, ha rövidül a film, de ez tényleg fura lett volna, 1 perc, látványos, moziban mindig szeretem a nagy nyitott teres jeleneteket, vászon, azért megyek, hogy ilyet lássak, de itt tényleg az lett volna, hogy A pontból B pontba jutás, ennyi, de még ezt se sikerül egyszerűen? :) A film így is az idei legjobb mozis élményem. (Kár, hogy nem volt nagyobb verseny a címért.)

  5. A helikpter vs. kamion részről olyat olvastam, hogy még nem voltak készen a kelenettel mikor kellett már valami a trailerbe és azt hozták össze. A rendező mondta.
    Ilyen pl a trailerben az is, amikor a klubból jönnek ki és Ethan Ilsával vonul badass módon azon a tükrös folyosón. Az sem volt a filmben, direkt a trailerhet vették fel, mert badass. Ezt is a rendező mondta.
    Aztán van a trailerben egy olyan rész ami politikai okokból maradt ki, mégpedig a vége felé, Kashmirban egy mészárlás nyomai. (Ethan egy ajtón nyit be, vér csöpög a drótkerítésről, hullák)
    Imádtam a filmet, kétszer néztem moziban. Jelenleg az akciófilkészítés csúcsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.