Poszteren az Aladdin

A Dzsinn-t Will Smith alakítja majd a mostani élőszereplős Aladdin filmben, és ő is osztotta meg a facebookján ezt a képet a “LEMME OUT! Can’t wait for y’all to see Me BLUE!” szöveggel. Mena Massoud lesz Aladdin, Naomi Scott lesz Jázmin hercegnő. Ja, a rendező pedig Guy Ritchie (King Arthur, Swept Away).

human
írta
2018. 10. 11. 03:51
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Poszteren az Aladdin” bejegyzéshez

  1. Még most sem fér a fejembe, hogy köthetett ki Ritchie egy Aladdinnál. Wtf.
    De legalább a poszter szép lett:D

  2. Az elmúlt évek dízni elészereplős újrázásait kihagytam, ez lesz az első – talán az utolsó is – , amit talán megnézek belőlük. Kizárólag Ritchie miatt.

  3. Kétlem, hogy nagyon ficánkolhatna, mint kreatív látásmódú rendező. Az eredeti a kedvenc Disney mesém, tehát remélem nem szúrják el.

  4. Mivel Aladin egy tolvaj/utcaköjök ezért működhet Ritchie stílusával ezeket a dolgokat keni vágja szóval én kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle.

  5. Ha igazak a pletykák, akkor Robin Williams lett volt Genie az új változatban is. Egy csomó hanganyagot és improvizációt fel is vettek vele előre az animátorok miatt is, erre a váratlan halála utáni végrendeletében letiltotta 25 évre az összes vele kapcsolatos fel nem használt vagy előkészületi fázisban lévő munkáit. Nos ezért kellett másik színészt keresniük és gyakorlatilag újraírni a poénokat is, hiszen Will Smith stílusa roppant eltérő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.