Aladdin-előzetes… izé, teaser

A Disney élőszereplős meseadaptációinak sora jövő májusban az Aladdinnal folytatódik. Ami bizakodásra adhatna okot, az Guy Ritchie neve, aki a rendezői székbe huppant. Mondjuk pont ez nem látszik a mostani videóban, nem érezni a direktor keze nyomát, pedig nem véletlenül választhatták egy utcai tolvajos történet élére.

Amúgy a zene az epic, meg ismerős, és a látvány ennyi alapján remek. Igazából sokat nem tudunk meg, hiszen senki nem beszél benne, pedig Will Smith kb. nagyon fontos lesz Dzsini szerepében. Képileg a Karib tenger ugrott be valahogy.

human
írta
2018. 10. 12. 04:34
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Aladdin-előzetes… izé, teaser” bejegyzéshez

 1. Most nézem, hogy ez Guy Ritchie film! Nem is tudtam. Viszont a főszereplő Mena Massoud valahogy nem jön be

 2. Az eddigi Disney féle “élőszereplődízsdi”-k közül, ez az első aminek látom értelmét. Bár a Will Smith castingot még nem tudom hova tenni. Jonah Hill-t hamarabb el tudnám képzelni dzsininek. Gondolom ő túl fehér volt a szerepre. ^^

 3. Nem is vártam többet fél évvel a premier előtt. Egy rendes előzetessel még meggyőzhető vagyok.

 4. Azt nagyon sajnalom hogy Aladdin szerepere nem Brenton Thwaites lett szerzodtetve! Tokeletes fizimiskaja van padig hozza! No de Agrabah latvanya lenyugozo! A szineszekkel meg majd csak megbekelek! :( Guy Ritchie Yes Ok!

 5. Szerintem Aladdin a világ legjobb rajzfilmje, esélytelen még a közelébe is lőni, főleg ha utánozni akarják. Más stílussal bejöhet!

 6. Ez a Will Smith tolás már mosf kezd idegesíteni, gondolom óriási ripacs lesz. Amire Kálid Artúr majd még két lapáttal rá is tesz. Én Aladdin szerepében Riz Ahmedet tudnám elképzelni, ő ilyen kisebb termetű, az illene a karakterhez. Egyébként érdekel a film, kíváncsian várom.

 7. Az egyik legjobban adaptálható mese. (Most mindegy, hogy az eredei mennyire jó). Viszont lehet dolgozni az alapanyaggal. Sok az emberi szereplők, itt a Dzsini karaktere lehet necces, de csak megoldják 2018-ban, nem?

  Amúgy az Oroszlánkirálytól én jobban tartok vagy a Dumbótól.

 8. Egy kérdés, aki tudja…Will Smith csak hangja lesz a Dzsin-nek avagy valami egyéb módon őt fogjuk látni?

 9. Szerintem Guy Ritchie a disney-nek csak egy amolyan húzónévnek kell, mert hát valljuk be őszintén, ki ne kapná fel a fejét egy Guy Ritchie Aladdin filmre? Viszont azt is szem előtt kell tartani, hogy rendező ide, vagy oda, a disney valószínűleg elvárja tőle, hogy a rajzfilmet forgassa le (mint a Szépség és a szörnyeteg esetében), tehát Guy Ritchie kéznyomát csak minimálisan fogjuk észrevenni rajta. Ez a film akkor lenne jó ezzel a rendezővel, ha nem disney lenne és nem PG-13. Egy amolyan felnőtteknek szóló vagány Aladdin-t jó dumákkal simán megnéznék.

 10. Ma Cox: +1
  Ráadásul a Gods of Egypt-ben is ezt a karaktert hozza, de gondolom túl fehér volt ide, a Disneynek meg a pc mindenek felett áll.
  Valahogy ezeknél az elő szereplős disney-knél nekem mindig a főszereplő rontja el a filmet.

 11. Nekem ez a trailer/teaser bejött. A zene libabőr, a hangulat is nagyon ott van. A főszereplőkkel sincs bajom. A rendezőben pedig bízok. Várom.

 12. amíg nem mutatják a dzsint, addig nehéz véleményt alkotni, hiszen az a karakter a sója az egésznek.

 13. Szép meg minden de legyünk őszinték, a Disney lemásolta saját magát és itt most nem a mesére célzok. Ez a teaser 100%-ig ugyan olyan mint volt a Szépség és a szörnyeteg teasere. Még a lámpásért is úgy nyúl oda mint anno Emma nyúlt a rózsáért. :D Azért lehettek volna kreatívabbak is kicsit. Persze meg fogom nézni de nekem sose volt nagy kedvencem az Aladin. Will Smitht bírom de nem értem mit van úgy oda mindenki hogy ő fogja játszani. Mintha számítana a bőrének a színe vagy a súlya. Úgyis tuti hogy az egész Dzsin egy CGI lesz. Legalábbis mocap tuti. Végül is Hulkra se castingoltak zöld és hatalmas embert akkor meg nem tök8? :D

 14. Teasernek remek, az eredeti dallamok ebben az epic hangzásban, ez a kevés a látványból mind felkeltette az érdeklődésem. Ennyi dolga volt, és ezt tudta is ez az anyag.

 15. A zene csodálatos, ahogy csak pár dallamot felvillantottak.

  Jágó már most olyan, mint a rajzfilmben. Jaffar alakja is felsejlett. Remek.

  A palota nagy kupolái hiányoznak a szememnek, mert egyszerűen azt szoktam meg a mesében.

  A leggyengébb láncszem az Oroszlán formájú barlang, ami hülyén jön ki a hegységben pláne az amerikai nemzeti parkokra jellemző kőboltívekkel. Szebb lett volna a sivatagba helyezni, ahogy az eredetiben is. S valahogy bénán néz ki az egész megvalósítása, mert nem olyan grandiózus, mint amikor a sivatagban a semmi közepén a skarabeusz megmutatja a helyét.

  A Kincsesbarlang egy picit kicsinek tűnik, mert hogy lesz így látványos lávahullám? De majd meglátjuk mit találtak ki erre a filmre.

 16. Szerintem azért jobb így a dombok között mert így elvan rejtve de még is az ember megtudja jegyezni hogy merre kell menni ha a barlangot látni akarja. Rajzfilmmben meg a sivatagban valahol van, azaz a semmi közepén. Arra vezető utat hogy jegyezné meg bárki is? :D

 17. “Éjszaka volt. Sötét éjszaka. Egy sötét alak várakozott, sötét szándékkal.” :D

  Mivel a rabló még mondja is, hogy hány embert nyírt ki a skarabeusz darabok miatt, így gondolom annak is volt egy legendája vagy eredettörténete és csak egy bizonyos helyen lehetett összerakni őket. Jaffar még mondja is, hogy évekig kutatott utána.

 18. Szerintem a film jó lesz. Igaz sok lesz benne a CGI de a látvány kárpótolni fog ezért. A történet adott………

 19. Aladdin szája miért van kirúzsozva? Iszonyat nyálgép feje van a srácnak, nem adja el eddig a szegény tolvajfiút, maximum egy selyemfiú……
  A hangulat amúgy zseniális.

 20. Ha ez valamin el fog hasalni, az a főszereplő lesz. Ezt már most sajnálom.
  Pedig én bemerészkednék rá moziba, alapvetően a látvány/zene/rendező miatt..hiába ekézik sokan a king arthurt, az sem volt annyira nézhetetlen, talán pont a Ritchie féle kézjegyek mentették meg a fatális katasztrófától

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.