21 hozzászólás a “Eltévedtek a sivatagban” bejegyzéshez

  1. ki ez a nő? azért találhattak volna közönségcsalogatóbb nevet is, de még Hemsworth se igazán az önmagában. így mondhatni garantált a bukta, és ezt megint csak a késítők nem látják. a Jump Street-es párossal sokkal nagyobbat szólt volna, még ha más karakterek bőrében is.

  2. @spamdog: Tessa Thompson hogy lenne mar akkora sztar? Amugy en is kevesnek erzem ezt a filmet ezzel a parossal, de en bizom benne megfogom nezni.

  3. spamdog: azéé a MiB előtt Will Smith: Independence Day (96), Bad Boys (95), szóval ő már bizonyított addigra. Thompson még semmit sem cipelt így. Én is bírom, de ez a kijelentés merész volt :) főleg, hogy manapság már senki sem lesz akkora sztár, mint a 90-es évek nagyjai, mert átalakult a médiafogyasztás. Még a Rock sem akkora sztár, mint Smith volt anno.

  4. És mi lesz a címe? People in black? Vagy egyszerűbb lett volna mindkettőt nőre cserélni és lehetett volna Women in black…

  5. human: Ez pontosan így van! Ráadásul a MIB első részének sikeréhez az is hozzátett, hogy a 80-as és 90-es évek UFO mániájában (Fire in the sky, Independence Day, the abyss, X-files, Dark Skies… és még sorolhatnám) jött végre egy vagány film ebben a témában, ami érdekes is és nem olyan blőd, mint a Támad a Mars!, vagy az Evolúció.

  6. @bobjay:

    A Támad a Mars! szándékosan egy ZS kategóriás film. A film tudatosan, mégis nagyon visszafogottan kezeli ezt, ezért nem volt egyértelmű a mozinézőknek, hogy most akkor ez komoly-e vagy sem. (meg egyidőben jött ki az Independence Day-jel, és az azzal való kontrasztban inkább gagyinak tűnt, mint szerzői ökörködésnek.)

    Szóval nem úgy nyomja, mint a Sharknado, hogy az arcodba mászik, hanem inkább csak periférikusan érzékeled, hogy valami nem oké ezzel a filmmel. PONTOSAN ettől nagyszerű szerintem.

    Ha megnézed ezzel a szemmel, könnyesre fogod röhögni magad rajta, garantálom. :D

  7. Azért itt kevésbé érzem, hogy jogos lenne a felháborodás a női főszereplő miatt, már az eredeti első rész végén is volt női MIB teljesen illik az “univerzumba”

  8. Will Smith akkori hirnevenel a Kaliforniaba jottemet se szabad kihagyni (vagyx akar a Wild Wild Westet ami hiaba a vilag egyik legblodebb marhasaga, a maga idejeben szórakoztato volt)

    En kivancsian varom mi lesz belole. Amikor a harom kijott es meg nem volt Cable meg Thanos csak Josh Brolin akinek akkoriban volt kb feltucat ismert filmje, akkoris mindenki előre temette, es megis jo lett!

    A MiB nem a fosasig eroltetett franchisek egyike szoval nalam megerdemli a bizalmat
    (Tessa raadasul finom is :D)

  9. PC in Black :D
    Viccet félretéve szerintem a két főszereplő jó lesz, és meglesz köztük a kémia. A kérdés csak az, hogy milyen történetet írnak köréjük.

  10. Külföldiàban Tessa jóóóval ismertebb, màr csak annak okán is, hogy a színészet mellett, az ö csaja Janelle Monaé, akiböl 15 év múlva kb az új Björk lesz :)+ ott az LMBTQ rajongótàboruk.
    Kifejezetten divatos lett az elmúlt kb két évben, a Valkűrség ezen csak dobott.
    Szóval, vilàgszinten, hírnév ügyileg még nincs 90es évek willsmith-i szintjén, de nagyon afelê halad.

  11. Tessa Thompson-nál irritálóbb nőt nem is találhattak volna, már ha lehet nőnek nevezni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.