Kamerás Hellboy

Kiszivárgott a New York-i Comic-Conon vetített Hellboy előzetes kamerás minőségben. Ha valakinek ez is megfelel, akkor a tovább mögött megnézheti, hogy a Stranger Things nyomozója milyen lehet nagy vörös izomagyként. Köszi a tippet GaborA-nak.

19 hozzászólás a “Kamerás Hellboy” bejegyzéshez

  1. Már nem azért, de ez sokkal gyíkabb maszk, mint amiben Ron Perlman volt. Szerintem tök ellenszenvesen néz ki Hellboy. A Preacherben volt ilyen szintű maszkja a sátánnak.

  2. Ebből nem sok hellboy hangulat jött át :/
    Megint a modern nagyvárosban parádézik, ahelyett, hogy folklórban tocsogó vidéki kastélyokban és temetőkben püfőlné a dühös lényeket :P

  3. @mrclichee

    +1, nem igazán értem, hogy miért kellett rebootolni, ha gyakorlatilag ugyanazt hozzák.

  4. A képek alapján azt hittem, hogy valami gótikus hangulatú, sötét képivilágú film lesz. De a trailer pont az ellenkezőjét mutatja.

  5. Ron Perlman-esnél az első dolog, amit dicsértem, az a maszk volt, hát itt olyan a maszkról meg lerí, hogy maszk. Attól még a film persze lehet jó.

  6. Szerintem meg sokkal pofásabban néz ki Hellboy, mint a régiekben. Mondjuk én azokat is szerettem. Simán lehet még gótikus a cucc, itt fos minőségben láttunk másfél percet a filmből. Ha majd kijön simán nézhet ki klasszul az egész feje, meg mimika stb. Én nagyon várom.

  7. én épp a minap dícsértem a castingot, hogy a David Harbournak tényleg már alapból milyen Hellboyos arcszerkezete van, erre rátesznek egy maszkot ami totál elrontja az egészet? lol.

  8. Ez egy faszság így,Ron-nak kellett volna játszani a szerepet,ez is egy műanyag fos lesz,látszik az egészen.

  9. gondolom azért még csiszolnak rajta. de engem ez sajnos nem kapott el. a poszterek nagyon faszák remélem azért hozzá a szintet. ha nem is lesz olyan mestermű mint a képregények ilyen mocskos kis élvezetnek elmegy. de tényleg tök jó lenne ha folkabb komorabb cucc lenne.

  10. Ez engem se nyugozott le, de korai meg ítélkezni!
    A regi Hellboyok szerintem baromi jok voltak, fel van adva a lecke

  11. Kicsit ez az “arc” avagy maszk olyan,mint amikor öreganyám kivette a fogsorát és kb akkor nézett így ki! :D

  12. én nem érzem annyira problémásnak a maszkot, lehet az élesebb kép még jobban ki is simítja és tetszetősebb lesz.

    ugyanakkor hangulatában, megvalósításban és beállításokban tipikus olcsó “szörnyfilmnek” néz ki, ha a főszereplőt kivágnák a trailerből simán elhinném, hogy ez most akkor az Underworld 7, 8, vagy akárhány.

  13. Nem tudom mi bajotok a fejével. Én konkrétan sz*rt sem látok annyira életlen ez a kép. HD-nal kisebb minőségre rá sem tud állni a szemem, csak az és felfelé. :)
    A története még annyira sem jön át. Imádom ha egy filmet alapból lehúznak, lásd Venom. Aztán mégis fasz*n jó volt!

  14. azért nem semmi, hogy egy ilyen kamerás akármi alapján néhányan milyen komoly véleményt tudnak alkotni. szart se látni az egészből, nálam még hangja se volt, biztos rossz füllel néztem lol

  15. Hogy nez mar ez ki? Meg az a fogatlan fiatal felpumpaltszaju csaj hat hogy nez mar az ki? Rossz ranezni meg ez ugy ez miez? Mar megint egy meggyalazas!!!

  16. Hat nem csodalkozom hogy ezt nem mertek bemutatni! Pf de fel vok baszva ez sullyesztos film! Ritka hogy egy no igy idegesitsen de ez a csaj az American Honey ota szurja a szemem es en nem turom a fajdalmat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.