WTF reboot: Pirates Of The Caribbean

Először a hír: a Disney találkozott a Deadpoolért felelős Rhett Reese & Paul Wernick duóval, hogy a Pirates rebootjáról beszéljenek velük. Eddig ennyit tudni.

Tegyük hozzá, hogy a franchise hivatalos instája ezt a képet tette ki ma, 10 hónap hallgatás után:

Ezekből már összetehető miről van szó. A Disney is tudja, hogy Depp nélkül semmi értelme nekiállni, akármilyen szar is volt a széria gyengébb részeiben. Mi értelme lenne az első részt megcsinálni mással, nem? Viszont Orlando Bloom, Keira Knightly és még pár sztár összeszedése egy filmre már nehezebb feladat, szóval jöhet a Sparrow köré épülő rendes reboot.

20 hozzászólás a “WTF reboot: Pirates Of The Caribbean” bejegyzéshez

  1. Noooooooooooo! :( Komolyan ez az ipari filmgyártás annyira gusztustalan, hogy szavak nincsenek rá!

  2. Zombeeka. Azért ne essünk túlzásokba. Teljesen érthető az irány. Az ilyesmi mindenhol megfigyelhető a szórakoztató iparban. Várd csak meg, amíg 20 év múlva lesznek új részek mindegyik kedvenc sorozatodból, mert a számítógéppel teljesen élethűre tudják majd csinálni a régi karaktereket, de az írás minősége soha nem lesz olyan mint amire emlékezünk.

  3. Emlékeim szerint már a negyedik is egy soft reboot volt Sparrow köré, aztán nem igazán jött be ez a vonal. Miért gondolják, hogy most, amikor a botrányairól ismertebb, mint a szerepeiről, akkor jobb lesz?

  4. Azért rebootolni egy nem is olyan régi sorozatot….mikor is volt az uccsó része, 2 éve? Ehh. Ha 30 éve lett volna, megértem, de így, amikor azok, akik ezen “nőttek fel”, még mindig kb 25 évesek.

  5. Azért eladható, mert nincs kalózos film szinte egyáltalán és aki szereti a műfajt annak ez marad.
    Nekem az 1-3 nagy kedvencem, 4 gyengusz, 5 elmegy. Ennyi van ugye? :)
    Ezt is megnézem szívesen itthon, de filmkészítőknek az nem ad sokat.

  6. Who cares? Az elsőn kívül az összes egy rakat fos volt. A legutóbbit már végig sem tudtam nézni. TF szint az egész.

  7. anyagilag valahol érthető, mert nemzetközileg még valamilyen szinten megy a szekér, de a legsikeresebb Dead Man’s Chestre kishíján négyszer(!) annyi jegyet adtak el Amerikában, mint a legutolsóra.

    egyértelműen rossz a mostani irány és muszáj valamit lépniük, ha még fejni akarják a franchise-t egy jó darabig.

  8. “Komolyan ez az ipari filmgyártás annyira gusztustalan, hogy szavak nincsenek rá!”

    Szerintem csak gőzöd nincs arról, hogy mi a helyzet. Vagy tipikus savanyújóska vagy, akinek az egész élete csupa negativitás. Komolyan, ha nem érdekel, akkor nem kell verned magad, stresszmentesebb.

    Ezt már két éve meg kellett volna lépni, rohadtul nincs benne semmi WTF, nem is értettem, hogy minek volt 5. rész. A mostani sorozat utolsó két része besült, kifújt, nincs értelme folytatni. De az IP elég erős, remek családbarát kalandfilmeket lehet csinálni, amiknek, ha jók, lenne közönsége, imádnák az emberek, csak ez a sorozat már az első résszel el lett barmolva.

    Szóval, ha valamit, ez van értelme újraindítani, hátha jobban sül el.

  9. Szerintem az 1-3 nagyon jó trilógia. A 4. rész rettenetes nem is tekintem a kánon részének. Az 5. végre visszahozott valamit a régi hangulatából és az eredeti szereplők történetét is jól zárta le. De simán van még potenciál ebben a világban. Viszont Sparrow-ban már nem biztos, hogy van több.

  10. Anno az első részt moziban néztem, és már akkor nagyon idegesített Depp részeges, ripacskodó, buzis stílusú játéka.
    Lenne mit újítani rajta, de kérem csak Depp nélkül.

  11. @JKJ “Várd csak meg, amíg 20 év múlva lesznek új részek mindegyik kedvenc sorozatodból, mert a számítógéppel teljesen élethűre tudják majd csinálni a régi karaktereket, de az írás minősége soha nem lesz olyan mint amire emlékezünk.”

    Én ebben bízok is kicsit és akkor lehet kukázni az SW 7-9-et és megcsinálni a Thrawn trilógiát.

  12. Olyan kevés kalandfilm van, főleg ami történelmi, vagy kincskeresős, hogy jöhet. Viszont Depp nem alkalmas semmilyen főszerepre, sajnos-nem sajnos. Nem véletlen merült fel fan fictionként, hogy az igazi Sparrow meghalt és a 4-5-ben szereplő valaki más.

  13. ,, Vagy tipikus savanyújóska vagy, akinek az egész élete csupa negativitás” ket mondattal kesobb:
    ,,csak ez a sorozat már az első résszel el lett barmolva.”

    azert ez nem egyszeru :D

    Szerintem az elso es a masodik resz is parades volt, meg a harmadik is kifejezetten jol sikerult, de a 4et meg az 5ot a mai napig nem lattam elejetol a vegeig …

    ha mar annyira divat az univerzum epites, miert nem bovitik ezt? minek rebbot vagy folytatas? ha van vilag amire lehet univerzumot epiteni akkor ez az …

  14. A 4.-en elaludtam, az 5.-et nem láttam. Viszont megnéznék egy új részt, amiben Orlando x év után megint kijöhet a partra és Keira Knightley ott várja egy csecsemővel. Aztán kínosan néznek, és az egész átmegy egy egzisztencialista kamaradrámába a megbocsátásról és az emberi kapcsolatokról. Olyan kevés a jó dráma mostanában a mozikban. Írhatná Sorkin.

  15. Kaoka: Ha ezt néznéd, akkor nézd meg az 5.részt. Aztán máris megbánod, hogy ezt kívántad. :D

  16. nem világ a post tartalma….
    Depp-el akarjár a főszerepben rebootolni a frenchise-t a többi karakter nélkül, új sztorival?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.