Heti mozibemutatók: november 22.

Na végre jött valami kötelező. Holnap lesz is róla írás.

  • Film Farm 2 – magyar rövidfilm válogatás.
  • Styx – az egyedül vitorlázás közben bajba jutott menekültekbe botlik a tengeren.
  • Nyughatatlan özvegyek (Widows) – csak feliratosan megy, éljen, ez a kötelező amúgy, főleg a heti felhozatalból.
  • Cinema Paradiso (Nuovo Cinema Paradiso) – három moziban is megy ez az újra bemutatott klasszikus. Igazi mozivarázslat.
human
írta
2018. 11. 22. 15:02
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 22.” bejegyzéshez

  1. Widowsra +1, csak mi hétfőn nézzük. Alig várom4 és úgy örültem, hogy VÉGRE feliratos. Ennél jobb hír nem is fog jönni ebben a hónapban:D

  2. Én a Widowst is csak jövőhéten tudom nézni, agyamra megy már a helyi mozi, de legalább ezt leadják a Supspiriával kegyetlenül megszívattak eddig.

  3. Widows megvolt tegnap, direkt semmit sem néztem előtte a filmről, se rendező se történet még egy előzetes sem. Nagyon jó élmény volt, az elején kicsit sok volt a karakter de nagyon szépen értek össze a szálak, profi munka, színészileg is csillagos ötös. De a legjobb meglepetés a zeneszerző volt, olyan feszültség volt a heist alatt, Zimmer mester ismét alkotott. Kötelező mindenkinek moziban, ne csúcsidőben menjetek minél kevesebb csörgő csattogó ember legyen a teremben.

  4. mi ez a Widows? az életben nem hallottam még róla erre mindenki ajnározza itt. csupanős bankrablás, lájtos Ocean’s 8? nem volt elég abból egy?

  5. Malachi részemről elnyerted a hét trollja díjat:D
    (látatlanul írom, hogy fényévekre lesz az Ocean’s 8-től)

  6. jó, attól, hogy egyiket sem nézem meg nyilván túloztam, ez biztosan komolyabb egy Ocean’s 8-nél, csak azt nem értem mitől lett akkora szám, hogy máris szaladni kelljen rá a moziba. jó lesz itthon is. talán. egyszer.

  7. @Malachi: talán, mert az egyik legjobb rendező csinálja, remek a szereplőgárda, érdekes a történet, plusz istentelenül jó kritikákat kap, illetve (nem folytatás, képregényfilm, animáció), film a felnőtt korosztálynak, talán ezért alap az őszi kínálatban. :D

  8. nem szeretek és nem is tudok listákat írni, de a Cinema Paradiso minimum top5-ben van nálam all time. szerintem aki itt olvas, kommentel, mindenkinek ajánlott alapmű a mozi szeretetéről :)

  9. A szereplőgárdát, történetet, kritikákat félretéve, az írók neve között megjelenő Gillian Flynn miatt is alap (már annak, aki ismeri a hölgyet)

  10. Watchmen: köszi az összefoglalást :) amúgy sztem kár az Ocean’shez hasonlítnai, mert az nem azért hasalt el, amiért ez jó, hanem mert az Ocean franchise alapdarabjaihoz nem nőtt fel, a lazaság, stílus és kémia nem ment neki. A Widows sokkal drámaibb, máshol tolja.

  11. áthelyeztem a kritika alá a Widowst látottak kommentjeit, ne ijedjen meg senki, hogy innen eltűnt amit írt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.