Sylvester Stallone búcsúzik a Rocky-tól

Olyan jó, hogy itthon nem mutatták még be a filmet, így most mindenkinek spoileres, aki nem amerikai? Oké, lehet nem halt meg a karaktere, de az biztos, hogy hivatalosan is átadta a stafétát Jordannek, az új generációnak. Ezt a tovább mögötti videóban jelentette be.

11 hozzászólás a “Sylvester Stallone búcsúzik a Rocky-tól” bejegyzéshez

  1. Őszintén szólva én meglepődtem amikor nem halt meg a karaktere az első Creed filmben. Lehet, hogy csak nincs kedve edzőt játszani. Úgy gondolja, hogy Rocky vagy üssön mint a gép, vagy inkább benne se legyen a filmben.
    Egyébként spoileres elmondom, hogy Rambo lelövi Rocky-t a mexikói határon a Creed II végén.

  2. Engem mondjuk nem nyugozott le a Creed annyira, mint sokakat, bar benne lehet a pakliban, hogy anno a Rocky 1 vege annyira felcseszett, hogy a tobbit azota se neztem meg :D De kis kiigazitas a bejegyzeshez:

    “így most mindenkinek spoileres, aki nem amerikai?”

    Egy csomo mas orszagban is bemutattak mar. imdb szerint USA-n kivul 10 orszagban. Szoval ez kicsit eros kijelentes volt human.

  3. Nem azért de ideje volt. Sokallom már ezt a régenmindenjobbvolt hozzáállást. Adják csak át a stafétát pár jó tanáccsal aztán viszonlátás. Fiatalon volt helyük a vásznon, most már lassan CGI meg motion capture kell a sétához is az öregeknek.

  4. Nekem semmit nem ront az élményen, hogy megnéztem ezt a videót. Rocky karaktere sok embernek adott erőt, nekem is volt olyan időszak amikor segített bizonyos holtponton túljutni az életemben. Hatalmas forma ez a Sly, én nagyon bízom az új filmben is.

  5. Human védelmében nem gondolnám gáznak a címet.Kit lep meg Stallone?most őszintén!!Várható volt egy 70 fölötti legendától.

  6. Sly nélkül nincsen Rocky film, meg folytatás sem. Creed simán csak egy B mozi lesz nélküle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.