A Glass-karakterek

Itt van mindenki, aki számít. Mármint nekünk, nézőknek. A Split és az Unbreakable filmekből álló trilógia nemsokára kiteljesedik.


human
írta
2018. 12. 01. 11:00
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “A Glass-karakterek” bejegyzéshez

  1. A James McAvoyos változat nagyon ötletes, az tetszik a legjobban. Ahogy a széttört tükörben a hasadt személyiség részei látszanak, szerintem jó ötlet.

  2. Nem gondoltam volna 5 éve, hogy 2019-ben Shyamalan fogja egy kicsit helyreállítani Bruce papa renoméját :)

  3. Szerintetek jó lesz? Kb. egy éve pótoltam az előző két filmet, azóta várom ezt is, de nem tudom eldönteni. Előzetest direkt nem néztem, csak az első teasert.

  4. Óriási sikert jósolnak. Kb 60-70 milliós nyitás után 200 milliót mondanak rá csak az USA-ban. Szerintem jó lesz ez, persze nem az esélyes siker miatt, hanem mert tényleg ígéretes.

  5. Zolo: Bruce-nál is ott az esőkabát a darabkákon

    Végülis ha bejön lehet nem is trilógia lesz 😃

  6. Szerintem hatalmas ötlet volt a két filmet összekötni.
    Senki nem számított rá, szóval az eröltetett szó az utolsó, ami eszembe jutna.

  7. Kévés filmnek drukkoltam még ennyire mint ennek..Bruce egy ideje “elfáradt”de a rendezővel a közös filmjei eddig jók voltak,és emlékszem a split mekkorát ütött nálam mikor a sebezhetetlen zenéje szépen lassan bekúszott a film végére…ha már minden hol univerzum építés van,csináld jól.. hajrá,hajrá

  8. Zoli:
    Legalább akkor egyikünknek örömet okoznak :) Amúgy egyik filmmel sincs bajom, csak nem értem, mi ez erőltetett összekapcsolás. Konkréten a rendező nevén túl számomra semmi nem köti össze a két filmet. Még James Newton Howard se! :)

  9. Igen , univerzumépítés. De nekem vhogy McAvoy karaktere , nem illik ebbe. Egy sebezhetetlen meg az ellentéte az ok, de a szörny?

  10. chegue111111 says:

    “Igen , univerzumépítés. De nekem vhogy McAvoy karaktere , nem illik ebbe. Egy sebezhetetlen meg az ellentéte az ok, de a szörny?”

    A természetfeletti képességeik miatt szerintem meg hogyan nem illene ide mind a három karakter? :)

  11. Human,
    Szerintem nem a képességeik és azok ellenpólusaik alapján “kötődnek” egymáshoz a karakterek hanem már maga a tény miatt ,hogy természetfeletti erővel bírnak.De ez az én véleményem. :)

  12. A sebezhetetlen végén mr. Üveg anyja mondja, hogy kétféle gonosz van: Az erős izomagy (mcavoy) meg az okos, igazán veszélyes gonosz (jackson). Nekem a split után az ugrott be, hogy így meg lenne willis mindkét ellenfele. Azóta nagyon vártam ezt a filmet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.