James Wan a Marvelnél is kiköthetett volna

Jelenleg az Aquamannel fog pénzt hozni a DC/Warnernek, de a minap egy interjúban elejtette, hogy még a Conjuring első részének környékén járt egy bizonyos stúdiónál azzal, hogy imádja Blade karakterét, és vannak ötletei egy rebootra. Mondjuk a nagy ötletére már nem emlékszik, mivel nem kidolgozott threatment-tel kereste fel őket…

Amúgy magában nem akkora hír ez, csak egy kis töltelék, de basszus, hiába a szar a Blade 3, annyira kár, hogy 2011-ben a karakter joga visszaszállt a Disneyhez, akik b***nak kezdeni vele bármit is, mert nem illik az imidzsükbe — mellékvágány, de rip a Netflix-Marvel barátságnak és a Daredevilnek. Pedig még Snipes is benne lenne, ha jól emlékszem a vele mostanában készült interjúkra.

human
írta
2018. 12. 14. 03:52
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “James Wan a Marvelnél is kiköthetett volna” bejegyzéshez

  1. Ja, hát Penge nem egy családbarát karakter. Habár a Sony is meglépte a Venom-al és Vérontó-val is megfogják, szóval lehet csinálni pg 13 Pengét, csak nem érdemes. Engem nem érdekelne. De Snipes-al egy R-es Penge 4 jöhetne.

  2. Snipes börtönben is járt, tehát ő nem fedhetetlen előéletű és a Disneynek nem “szalonképes”. Nyilván örülne egy jól fizető melónak, de mivel elintézte saját magát filmes berkekben, így kétlem, hogy valaha munkát kapna.

  3. Én megnéznék már egy jó Penge filmet, mert maga a karakter nagyon fasza, és az eddigi mozis adaptációk sajnos műmájer gagyik voltak (az 1-3 különösen, a 2 azért egy fokkal nézhetőbb).

  4. Én is megnéznék egy rebootot viszont csak R-ratingben. Oké Venomnál mondhatni bejött de azért nem lett az év filmje még ha szórakoztató is volt. Egy vámpíros durvulós filmnél nem tudom elképzelni a 13-as de még a 16-os karikát sem. Az kb egy új Alkonyat lenne akkor. Mondjuk egy olyan PG13-at megnéznék amiben Penge kaszabolja a csillám vámpírokat. :D

  5. Michael B. Jordan, simán!
    Minden adottsága megvan hozzá, bár az a Killmonger szerep még elég friss.

  6. Mate815 : Szerintem jól tartja magát, de nem muszáj félmeztelenül harcolnia. Sérót belövik, fekete bőr cucc és mehet is a Penge 4.

  7. Hát ha lesz reboot akkor vagy a Glover gyerek nyomja vagy Boyega vagy Michael B. Jordan. Kb ez a tengely lefedi a fekete férfi filmcsillagok témát. Bár mintha Boyega eltűnt volna mostanában..hála a jó kurva égnek.

  8. Ahogy a dolgok állnak…egy ázsiai játszaná pengét, Rock lenne a főgonosz és McCarthy a főhősnő. Ennyit hálivúdról. “atomot a bestiáknak!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.