61 hozzászólás a “Akkor földbeállt az Aladdin?” bejegyzéshez

  1. Héééé. Még Smith anno nyilatkozta, hogy alig várja, hogy megmutathassa magát kéken. Akkor ez most mi a f@sz? Vagy CGI lesz a bőrszíne? Nem hiszem. Főleg úgy nem, hogy látjuk már azért milyen pofásan megtudják csinálni az embereket a sminkesek. Full zöld Gamora meg kék Yondu. Hát ez így elég fail.

  2. Will Smithre igazán rakhattak volna egy ilyen kék Dr.Manhattan-es effektet, mert így úgy néz ki mint valami dromedár díler.

  3. fuckno. Nem lesz egyszerű dolga a trailernek meggyőznie arról, hogy ez így még jó lehet.

  4. Engem alapból nem izgatott, mert egyik ilyen újrázásuk se érdekelt, de nem gondoltam, hogy lehet ezt még lejjebb vinni a szememben, hát sikerült.

    Amúgy én szerintem valami Roger nyúl a pácban dolgot csináltam volna vele, vagy ami a Paula Abdul videóklipben volt a macskával, Opposites attrack
    Valami nagyon stílusos Genievel, meg hogy még Smithre is hasonlítson, mondjuk kuka lett volna a füle, mint a Cápamesében …és akkor még valami kreativitás is elfért volna a filmben és a zenék előadásánál se lenne határ, mondjuk oké tudom cgi lesz biztos,de ti most melyiket választanátok?

  5. Jaj neeeeeeeeee :'( Pedig az izelitonek annyi jo hangulata volt Miert nem CGI Dzsini karaktere? :( Oke elternek az alap Aladdintol igy, tehat meg kell szoknom! Lehet nem lesz ez rossz!

  6. Hát én azt hittem (és szerintem sokan mások is) hogy ilyen CGI MoCap ruhás téma lesz, hogy Ő adja a mozgását arcát hangját. Hat ez így eddig dobdki kategória. Trailert még megnézem hátha, de maradok a mesénél inkább.

  7. Futóhomokba állt, és remélem el is süllyed, szégyenében…

    Aladeen szavaival élve siker lesz vagy abortusz.

  8. Néha felnézek a Red Dead 2-ből és ilyenek fogadnak. A Batman v Superman egy igazi szemrák volt. De akkor ez mi?

  9. Ez nem lehet igaz… ha a beast & beauty-t meg tudták oldani, akkor ebben mi a franc volt ilyen bonyolult? én nem tudok másra gondolni, minthogy maga will smith erőltette, hogy ő majd így tolja fullba.

  10. Ez az igazi teljesítmény… Belerúgni úgy a BvS-be, hogy még csak véletlenül sem képregény témáról van szó… Engedd már el a BvS-t…Én a helyedben egyébként az új Mary Poppinst hoztam volna fel. Múlt héten 2x voltam moziban, így 2x kellett látnom azt az undorító giccsparádét…

  11. A színész Instagrammon egy kommentre válaszolta a következőt: ” Kék leszek, ez Genie emberi alakja/álcája. A film nagy részében CGI lesz.”

  12. ha a film nagy részében CGI lesz, akkor mi a francért nem úgy promózzák, lehetett volna meglepi a filmben az emberi alak. ennek így aztán nem sok értelme van.

  13. gondolom azt a trailerre tartogatják…vagy nem tom, de tény hogy talán nem ezzel a promóképpel kellett volna kezdeni :D

  14. Kiváló borító. Remek karakterek, fantasztikus színészek, klasszikus történet.

    Vagy nem ezt szokták mondani a Disney filmekre?

  15. Ah + Jasmine hogy néz már ki. Legegzotikusabb / dögösebb “diznihercegnő” …és a metrón mellettem ülő csaj jobban néz ki

  16. Senki nem látta még a filmet de xar.
    Elismerem fura will,de azért 3 kép alapján ne ítéljük már a filmet.

  17. Jasmin-t egy indiai/angol színésznőre bízták perzsa helyett??
    Hol van ilyenkor a PC kommandó?

    Btw ha nem ismerném fel Will Smith-t azt hinném ez már a film pornó feldolgozásához készült cover kép.

  18. Jazmin lenyegeben Daenerys csak fekete hajjal :D

    nekem se bejovos egyaltalan, de azert en adok neki majd egy sanszot. ha pl tenyleg cask neha lesz emberi kulso, a tobbiben cgi akkor nalam meg belefer

  19. Meg van a Disney első buktája? Oké Will lehet azt mondta hogy kék lesz de basszus akkor miért nem azzal reklámozzák? Disney órákat vesz a Warnertől vagy mi a franc? Eddig se érdekelt a film mert sose voltam oda túlzottan az Aladdinért még meseként sem de most aztán pláne. Pedig bírom Will papát.

  20. én kávét kiköpve röhögök:D

    Jövőre úgy fognak menetelni az Oscar felé, mint idén a Fekete Párduc:D

  21. Ahogy krigin is írta, a film nagyrészében CGI lesz Dzsini, ez csak az “álca” emberformája lesz. Mondjuk lehet nem ártott volna azzal kezdeni a promót, hogy kiírják, hogy “Dzsini emberi álcaformában” :D

  22. Anyám borogass ez mi… ez a sírjak vagy nevessek szitu. Még ha túl is lehetne ugrani a Dzsinin ( ami nehéz), Aladdinnak meg eléggé mellé ment a casting…

  23. Valoszinuleg a Disney csak teszteli a reakciokat erre a kepre…nem hinnem, hogy sok jelenete lesz igy emberkent, mar ha az atlag nezo ugyanigy reagal, ahogy mi…
    De amig nem lattam a Will kommentjet, addig en is felbaszodtam :D

  24. Az első bukás live action disney movie… valamikor el kell kezdeni. Annyira látszik, hogy Smith a sztár, mert kell bele, de szerintem inkább Aladdinnak kellett volna egy nevesebb star-nak lennie. Túl sok a noname szereplő. A prince of persia is bukott, pedig egynek elment, de ez is fog. Genie miért nem kék és cgi?!

  25. Nagyon egyszerű.
    Nem a nyugati piacra készül.

    Amúgy nagyon ügyesen tették metoo kompatibilissé a csaj ruháját. Bőrszínű textil ahol ki volt vágva.

  26. Amúgy fontos megegyezni, hogy a helyszín India nyugati része lesz ahogy az eredeti 1001 mesékben.

  27. Az Aladdin a kedvenc a Disney mesém. Ez egyszerűen katasztrófa így, mert a Dzsini a történet egyik központi szereplője. Tehát remélem csak a végén válik így “emberré”, de ennek ellentmond a többi kép, hogy máshol is úgy szerepel. Egyszerűen én is CGI Dzsinnt vártam, hogy tudja a formáját változtatni (mint Casper vagy a Maszk), de hátha még jól sül el és még nem láttuk a teljes művészi kompozíciót.

    Hozzátenném, hogy utálom Guy Ritchie stílusát és úgy tűnik ezt is sikerült elbarmolnia a Disney vigyázó tekintete ellenére.

  28. Jázmin vkinek felkeltette az érdeklődését,mert nekem nem.
    Esküszöm a rajzfilm figura sokkal vonzóbb volt.

  29. “And yes, I’m gonna be BLUE! :-) This is how the Genie is in Human / Disguise Form. My character will be CGI most of the movie”

    via Will Smith @ Instagram

  30. Rasszizmus a kék bőrszín ellen! (találóan egy komment, hogy úgy néz ki mint Goro a MortalKombatból :)

  31. Eeucrow: olvastam, ordas nagy baki volt, h nem azt mutatták, csak h will arca is rajta legyen a képeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.