Na ilyen lesz az új Hellboy: itt a trailer

Neil Marshall (The Descent, Doomsday) vicces, akciódús módon képzelte el a világ megmentését, na meg a Hellboy franchise újraélesztését. Az előzetes teljesen a lazaságra gyúr, és máris érthetőbb David Harbour (Stranger Things) castingja, mivel ez is a 80-as évek lendületét akarja idézni, még ha nem is akkorban (úú) játszódik.

Mivel kedveltem, de sosem imádtam a franchiset, így ennyi alapján ez a reboot nézhetőnek tűnik.

51 hozzászólás a “Na ilyen lesz az új Hellboy: itt a trailer” bejegyzéshez

  1. Egyetértek, nem tűnik rosszabbnak, mint a korábbi filmek, jó kis vasárnapi matinénak tűnik.

  2. Ok, a végén az égő szarvakkal menő volt, de azért ha megnézed ezt a trailert nem mondanád, hogy ez egy 2018-as film, hanem legalább 10 évvel korábbi.

  3. Hát olyan izzadságszagú az égész. Nem vagyok nagy fan-ja az eredetinek de nagyon úgy tünik, hogy ez az egyszer nézhetős kategóriát célozza meg mint minden Resident film eddig. :S

  4. Deadpoolra akar hajazni,de nem lesz nagy siker,régi fanok megnézik majd én kihagyom valszeg.Egy két poénon kívűl ne számítsatok túl sokra.

  5. Számomra is nézhetőnek tűnik, de 0:24-25-nél és 0:36-39-nél csak nekem nem stimmelt valami hangilag? Valami ezeknél nagyon bántotta a fülemet, de lehet, nálam van a hiba

  6. Az valami szabaly hogy amiert főszereplőt sorozatos berkekbol hozzak (stranger things), a CGIt meg a Walking dead csapata kapta?
    Par helyen szó szerint nem tudtam hogy felrohogjek vagy elborzadjak…

    De valahogy megis bejott :D

  7. Csak azt nem értem, hogy ezt most miért kellett. Ugyan az a laza viccelődés, iszonyat nagy szörnyek, pofozkodás, itt van két véres fröcsögős képsor, éééés más lett a színészgárda. Azt hittem az előzetes képekből, hogy valami kőkeményen véres, sötét, istentelenül gót valami lesz, ahogy a képregények látványvilága sejteti, ehelyett egy kb. reális világkép a szörnyeken kívül, zéró hangulat (del Toro ebben azért tényleg nagyon jó), pár közepes poén, éééés mi lett még más?

  8. Elég durván másolják a Deadpoolt de ami még gázabb az az, hogy nagyon rosszul nez ki. Hellboy arca nagyon mű, a regiben sokkal jobban nez ki. Na es azok a szörnyek te jo ég, mintha valami 5 évvel ezelőtti középszintű videojátékot néznék.

  9. Tartok tőle, hogy a Perlman – Del Toro kombó után ez a poénkodós laza stílus az új színészgárdával nem fogja adni…sötétebbre, súlyosabbra kellett volna hangszerelni, de ez eddig úgy tűnik, hogy még a régi filmeknél is levegősebb lesz…

  10. Ez akkora ZS kategória, mint a Resident Evil vagy az IRon Sky, aki ezt nem látja az sajnos szomorú. Gondolom azoknak a Predátor is tetszett…

  11. már ott komolytalan amit írsz, hogy a RE és az Iron Sky nincs egy szinten, ez meg simán fölöttük van. Ha nem is lesz jó, de ennyi már simán látszik az előzetesből.

  12. Vakahogy fura. Mást vártam az alapján amit eddig olvastam. Mozgásban kevésbé tűnik olyan “badass-nek” mint a képeken volt. Mi ez a szintipop zene meg ez a túlpoénkodás? Deadpool-t imádtam, de itt ez a stílus valahogy kilóg…

  13. durva, azt hittem nekem tetszeni fog, de nem tetszik. olyan műnek tűnik a feje:D végig azt néztem, h perlman mennyivel jobban nézett ki. és nem is mosolyodtam el talán egyszer sem. na mindegy. pedig igazából mindig mikor láttam képeket meg posztereket, úgy voltam vele, hogy nem néz ki rossznak

  14. Ordenáré csalódás..
    “EzEgYReShOrRoRlEsZ”
    Hát ebből semmi nem jött át, kivéve, hogy vicces figurát faragtak Hellboyból és Looney Tunes szerű “poénokat” raktak előtérbe.
    Már elnézést de olvasta valaki a képregényt? Értem én, hogy az nem mindenki számára befogadható, de ez így, pláne, hogy be volt harangozva egy nagy nulla.
    Ha ott lenne mögötte, hogy HELLBOY III meg se lepne senkit.

    Rég csalódtam ekkorát egy várt filmben

  15. Ez egyenlo a nullaval! Mi ez? Hogy nez mar ki az a csaj azzal a feltoltottszeru szajaval! Ez nem is szineszno hogy kerul a filmbe? Pokolfajzatrol meg ne is beszeljunk! Egy esejt fog kapni ennek ellenere!

  16. Nekem csak a karakter nem tetszik. Furán néz ki, ellenszenves, motyog, olyan idegen az egész. A sztori simán lehet majd jó, a látvány is ok volt. De Hellboy itt nem reboot, hanem downgrade. Mondjuk lehet a régi rakta magasra a mércét. De már a kamerásnál is mondtam, hogy ezzel tuti baj lesz.

  17. Érdekesen más, mint az előző filmek, nem tűnik sem jobbnak, sem rosszabbnak, csak másképp fogja meg Hellboyt.

  18. Nekem tetszik a kinézet. Szerettem a régieket is, de összehasonlítva Perlman változatával ez ezerszer jobban néz ki. De tényleg nézzétek meg. Tökre látszik, hogy Perlmanon egy piros, műanyag testruha van. Tiszta mű. Anno jó volt, de az újnál elhiszem, hogy azok ott igazi izmok. Nyilván itt is van rajta ez a testruha, de sokkal hihetőbb. Az arca is keményebb. Ezzel nekem nincs gondom.
    Amiért egy kicsit csalódás, hogy én is azt hittem, hogy itt valami gótikus, darkos, keményebb, véresebb feldolgozást kapunk. Én olvastam egy csomó Hellboy képregényt, szóval ismerem a világát. A karakternek van egyfajta fanyar humora, ez átjött itt is, meg a régiben is – ez jó. De ettől még lehetett volna ez az egész feldolgozás kevésbé vicceskedő.

  19. Szerintem hülyeség, hogy Deadpoolt másolja. Hellboy eleve ilyen típus. Ha egy karakter két premier plános véres fejlövés között elereszt egy beszólást attól még nem feltétlen Deadpool copy. Engem meggyőzöt az előzetes :)

  20. Engem meggyőzött, nézem! (kommentekből ítélve ez vagy fehér, vagy fekete, senki sem ír szürkét)

  21. Szerintem a régi filmek se voltak annyira nagyszerűek, hogy bárkit, aki előtte nem hallott a karakterről azt egyből berántsák a filmek a rajongásba. Ez sem tűnik olyannak, viszont szerintem egy délelőtti/délutáni szórakozásnak ez is elmegy majd. Nekem kifejezetten tetszik, ahogy áthozták a lángoló koronát is a vászonra és maga a címszereplő se tűnik olyan gumiszerűnek. Azt viszont megértem, hogy ha valaki nagy rajongó, annak miért NEM tetszik ez (azt már kevésbé, hogy a régi filmek ugyanakkor miért tetszenek annyira neki).

  22. @human kinek mi… RE az első részt leszámítva egy ZS kategóriás romhalmaz, az egész széria, ami számomra egy Iron Sky-al felel meg. Talán még az IS több kreatívitás volt, csak nem volt akkora keret a megvalósításra. :D Ha megnézed ugyan azzal a hangulattal, képi világgal, fényeléssel, készűlt ez is mint a Resident Evil utolsó 3 része. Mila Jovovich megjelenése ezt meg garantálja. Lehet hozta magával a RE post production team-et. Nekem a trailer a látott jelenetekből és a custom designból, kivéve Piros – bár az arcát, azt elmaszkírozták- ez jön le. Látszik, hogy semmi féle képpen nem akarták hogy kicsit is visszaköszönjön a Perlmann feeling. Megjegyzem én szerettem mind a kettő Hellboy részt. Fellháborító igen, hogy erre volt pénz, de egy harmadikra nem!

  23. Ma boi. Nekem tetszik, bár én a Del Toro féle filmekért nem vagyok oda. Azok tipikusan ilyen emlék szépítette filmnek tűnnek.

  24. Full Zs kategoria, pedig vartam :(
    Miert kell mindent ennyire tulpoenkodni manapsag? Kezdve a Star Wars-al aztan most ez. “Mi lesz a kovetkezo? A kenyer?”
    Csalodott vagyok, de mivel ez csak egy trailer, meg nem temetem a filmet :)

  25. Két dolog hiányzik nekem a trailerből és a totális Hellboy filingtől, a speedmetal meg egy sereg náci. De eddig ez nekem totál zsír

  26. Nézzétek el ha már volt, de nem láttam az eddigi kommentek között, hogy valaki kitért volna rá. Nem vagyok járatos Hellboy témában, de itt ahogy látom fényes nappal mászkál az utcán, emberek között. Szóval itt az emberiség “tudja” hogy van egy ilyen lény köztük? Csak mivel az előző filmekben ment a bújkálás….igen tudom hogy nem folytatás, ezért kérdezem. A comic-ban hogy van ez?
    Köszöntem :) amúgy részemről 1nek elmegy, bár Del toro-i magasságokat nem fog ütni :)

  27. “Ha megnézed ugyan azzal a hangulattal, képi világgal, fényeléssel, készűlt ez is mint a Resident Evil utolsó 3 része.”
    értem h jolie miatt ezt gondolod, de Marshall sokkal ügyesebb rendező, ez még ebből a trailerből is lejön. még elbaszódhat a film, de absz nem a Resident Evil-Iron Sky ugrott be róla.

  28. Human Ez így túlzás,nem vígjáték a képregény. Ez pedig itt fent pontosan annak néz ki némi akcióval úgyhogy ez mellé ment most.
    Felőlem legyen benne 1-2 humoros egysoros de ne legyünk már debil szinten.
    Az öregnéni átlagos biszembaszom ház alatt ellőtt fegyverraktárat/búvóhelyet pedig még hányszor fogjuk viszont látni?

  29. Az a baj az előzetes nem azt sugallja, amit ígértek, miszerint ez egy képregényhűbb, horrorrosabb, sötétebb tónusu film lesz, mint a korábbiak. Ez így nagyon lightos.

  30. A horror és a comedy mióta nem fér meg egymással? Amióta létezik a horror műfaj, sosem vette komolyan magát. De amikor az előzetesben szétrobbant egy fejet, azért az nem éppen olyasmi, ami elég egy 10 éves kölyköt leültetsz, szóval azért nem családi filmet kapunk, nem kell túlozni. Az előző filmekben is voltak vígjáték elemek.

    “The R rating that we’re going for is a little bit gory, a little bit horror film-y, but it’s about being a mature movie with adult themes…
    …Our color palette is a little darker. Hellboy has a lot more issues. He’s a little more lost, a little more confused and conflicted. I think that makes for a darker tone in terms of what he’s willing to do. … Ours is a little more of a character study.” – Harbour

    Egy hangyányit horrorosabb, véresebb, de inkább érettebb, sötétebb tónussal. Hellboy kicsit elveszettebb és zaklatott…blabla…
    Én nem érzem, hogy az előzetes ezekkel szembemenne, nem tett olyan kijelentést, hogy magát a La Fin Absolue Du Monde-t viszik vászonra Hellboy-jal…

  31. Olyan rossz értelemben vett 90-es évek feelingem van. A Del Toro-s részek nálam a legtöbb utóbbi években készülő képregényfilmnél jobbak. Eddig vártam, de a trailer nagyon nem tetszik. Ha a film is ilyen lesz, akkor engem ez nem érdekel.

  32. Sajnos fosnak tűnik, pedig nagyon bíztam benne, hogy enyhíti majd a soha el nem készült Del Toro-féle harmadik rész miatt bennem tátongó ürességet :(

  33. Ez bizony egy nagy rakás szarnak tűnik. Teljesen érthetetlen, hogy a “nézhető” szó jutott eszedbe Human. Le vagyok döbbenve. Wtf… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.