Majdnem feltűnt Newt

Bár gondolom a The Predator már senkinek nincs aktívan a képzeletében, de a minap Yuri Everson (VFX készítő) felfedte, hogy 3 befejezést is terveztek a filmhez. Az egyikben bizony Newt lett volna ott a végén a tudjátokhol.

Méghozzá ebben a maszkban. De elvetették, mert túl arctámadó szerű.

28 hozzászólás a “Majdnem feltűnt Newt” bejegyzéshez

  1. Én ezt a sztorit Ripley-vel hallottam, nem Newt-tal, de nem hiszem sokkal jobb lett volna ez a befejezés. Vagy egy arctámadónak kellett volna kiugrania, vagy ennél még az is jobb lett volna, ha Dutch spermáját találják meg :D

  2. Időutazók lennének a predik? Mert Newt/Ripley csak így kerülhetett volna bele. Mondjuk az a főszereplő szempontjából nézve WTF lett volna, ha egy arctámadó ugrik ki a csóringer tudós arcára.

  3. Én is úgy olvastam, hogy Ripley lett volna abban a kapszulában. Szar ötlet, akárcsak a vasember technológiás predator suit, a vadászgyilkos. Az ilyen ötletekből is világosan látszódik, hogy mennyire rossz emberek kezébe került a film. A könyvet nem rég fejeztem be, abban nem volt semmiféle kapszula és ajándék az emberiségnek, stb. Ennyiből is jobb volt a filmnél. Kíváncsi vagyok, hogy mi volt Shane Black ötlete és mit erőltetett bele a Fox?!

  4. Human, most nézem a képet kicsit alaposabban, én egy másikat láttam, azon egy másik maszk volt, ami még inkább arctámadó szerű.
    Szóval az egyik befejezés Newt-al lett volna, egy másik Ripley-vel és a harmadik amit kaptunk, a vadászgyilkos. Egyik jobb mint a másik. :D :D Komolyan mondom süllyedjenek el szégyenükben, hogy ilyen ötleteket kitalálnak és megvalósítják. A lehető legrosszabb kezekbe került ez a film. :(

  5. Kicsit olyan érzésem van utólag, hogy a fejesek a családdal megnéztek 1-2 predator és alien filmet a régiek közül, majd azzal szórakoztak, hogy a gyerekeik ötleteit fecnikre írogatták. Ebből lett a végleges változat, amit láthattunk is.

  6. Szerintem nagyon rossz irányba mennek ezek a filmek. Minden visszakanyarodik a földre ami tök unalom.
    Ez van az Alien-nél is. Ember által készített gép fejlesztette ki az idegeneket????Vicc.
    Továbbá az első predator sem azért volt jó mert őrületes volt a story. Jó volt a rendezés. Feszkó volt benne pici horror nem cgi vér, jó szereposztás és ennyi. Lehet jobb irány lenne hogy visszatér a történet az alapokhoz.

    Mindig nagy hibának tartottam hogy egészbe látja az ember a szörnyeket. A régi filmekben max a legvégén volt full picture. Főleg úgy hogy már a trailerben lelövik. Nincs benne titokzatosság, így feszkó sincs.
    Osztom Blurayfan véleményét, elbaszott a vadászgyilkos, és Newt is az lett volna.

    Ebből is látszik hogy fingjuk sincs merre menjenek ezek a történetek.(lásd StarWars)

  7. FrankDeckart:

    “Továbbá az első predator sem azért volt jó mert őrületes volt a story. Jó volt a rendezés. Feszkó volt benne pici horror nem cgi vér, jó szereposztás és ennyi. Lehet jobb irány lenne hogy visszatér a történet az alapokhoz.”

    szerintem azért volt annyira jó és fogyasztható a mai napig, mert esszenciálisan a 80-as évek akciófilmje, tocsog a tesztoszterontól és erre húztak még rá egy rejtélyes sci-fi/horror vonalat.

    a mostani idők, évtized akciófilmjeinek semmi identitása nincs, ezért muszáj valamihez visszanyúlni, de azt a korszakot egy az egyben megidézni blődli lenne, a mostani elképzelésekkel ötvözve meg ez a vége. lapot húztak 19-re, aztán ez lett a vége.

  8. Hála az égnek,hogy ebből nem lett semmi. Ezt a szar filmet már csak az tudta volna nyakonb@szni, ha belekúrnak egy ilyen irdatlan nagy f@szságot.

  9. A címből hirtelen arra gondoltam, hogy Newt Scamander tűnik fel a Fantasztikus lényekből, hogy begyűjtsön a bőröndjébe egy Predatort is :D

  10. De mi értelmem lett volna,ha newt van a végén valaki magyarázza el nem igazán értem?És mi volt a harmadik befejezés?

  11. Egyébként Blomkamp már 2015-ben tervezte Newt visszatérését,ami ugye figyelmen kívűl hagyta volna 4-5 részt és rögtön a 3-tól folytatták volna.Elvileg úgy tervezte,hogy akkor lesz 27- éves,de most ezek,hogy a tökömbe akarták bele rakni?A harmadik rész elvileg 2104-ben játszódik szóval akkor időutazásról beszélünk.Nem értem ezt,hogy gondolták?

  12. Ez van ha valaki azt hiszi, hogy ha tíz percet szerepelt egy Predator filmben, akkor már tud is olyat rendezni, na meg ha a stúdió is egy kötsög.

  13. Én azt vártam, hogy 1 alien lesz a “csomagban” a film végén, vagy legalább 1 face hugger…Csalatkoznom kellett :( :D

  14. Mert amúgy Ripley vagy Newt mitől lenne “Ragadozó-gyilkos”? Nekem egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az “ajándék az embereknek” baromság is utólag jött, amikor teljesen megváltoztatták a film utolsó harmadát. Eleve teljes ostobaság, hogy a “rebellis Ragadozó”, amikor lezuhan a Földön és emberekkel találkozik (akiknek elvileg segíteni akar!), akkor nekiáll vadászni. Mert mi mást csinálna, ugye?
    Mindhárom fenti befejezés orbitális baromság, mert az Alien-vonalat nem csak felesleges, de hiba belekeverni a Ragadozó történetébe (értse már meg végre mindenki, hogy a Ragadozó 2. végén levő koponya egy alkotói poén volt, semmi több, az AvP-k meg főleg csak poénként készültek), ez az embereknek segítő Ragadozó-vonal, meg egy hatalmas facepalm. Valamit nagyon elszúrtak az eredeti befejezésen és ezt sikerült összetákolni. Köszönjük Shane és Fred, szerintem húzzatok a francba!

  15. Sajnos erről én is tudatosultam már korábban.
    Én még olyanról is tudok, hogy a másik befejezésben Ripley lett volna. Ekkora baromságot!!! És az a durva, hogy állítólag ez az agymenés nem a Fox studióttól, hanem Shane Black-től származik. Ráadásul még hasonló hűlyeségek (pl. a Roswell incidens meg az 51-es körzet) is lettek volna még a filmben. A tesztvetítésen a Fox fejesei konkrétan agyfaszt kaptak, amikor meglátták a Ripley/Newt bejezést és újra forgatatták Blackkel a film 80%-át.

  16. 24.

    Se Ripley se Newt nem Ragadozó gyilkos, ezt a ruhára mondták ami a kapszulában volt. A kettő közül az egyiket csak azért rakták volna bele, hogy összekössék a két frencsájszt. De az idővonalak akkor sem passzolnak. Egyébként az AvP 1ből a lándzsa ott volt.
    Elolvastam a könyvet, ami értelmesebb mint a film és helyenként kicsit más. A lényeg, hogy a Ragadozó nem akart segíteni az embereken, csak menekült a Felsőbbrendű elöl. A könyvben így nevezik. Véletlenül zuhant le a bolygóra, miután a hajója bekapott egy lövést, a nagy meg követte. Miután levadászta, felrobbantotta a hajoját majd az emberekre vadászott, a kiscsávót akarta magával vinni a dns-e miatt, de Mckenna és a csaj legyőzte. Úgy volt vége a sztorinak, hogy eltemették a katonák emléktárgyait. A filmbeli befejezés teljesen a pótforgatás része lehetett, de jó nagy barom volt aki kitalálta.

  17. Az eredeti végződés az egy nagy hagyományos csata lett volna ilyen benga predátorok ellen, és a kisebb hagyományos predátorok az emberek mellett harcoltak volna konkrétan emberi fegyverekkel tankokkal stb, volt is ilyen lesifotó, hogy a lövegtoronyban ül a predator a pszh-n és aprít a gépágyúval. A földi tábornok Edward James Olmos lett volna akit emiatt fullra kivágtak az egész filmből az elején is ezért vannak ilyen totál fura vágási szarságok, hogy konkrétan két snittben két különböző ruhában van valaki, meg van olyan szereplő aki a közelében sincs több jeleneten át a csapatnak aztán hirtelen megjelenik velük. Sajnos nagy kaotikus baromság lett az egész. Sima mellékszereplőből csináltak emberi “főgonoszt” emiatt, ami remekül látszott a sorsán is végül. Az alient sikeresen kinyírták amúgy a covenanttal így korrekt, hogy a predatort is sikerült végül.

    Az egyetlen érdekes motívum számomra, az pont az volt, hogy a kisgyereket el akarták bugázni az autizmusa miatt, mert az elméletek alapján az autizmus pont azért nem szelektálódott ki az emberi génállományból mert egy paleolit, bokorban sunyizó vadász számára előnyös tulajdonságokat erősít amikkel csak a mai korban számít az ember defektesnek. Mondjuk az ofók komputerét meg kódjait akkor sem fogod tudni kezelni emiatt.

  18. Én meg valahol azt olvastam, hogy olyan befejezést is szántak a filmnek, hogy a film végi leszámolás után megjelenik egy helikopter, kiugrik belőle Dutch, és egy “Get to the choppa!” kiáltással invitálja túlélő hőseinket abba az anti-predator kutatóközpontba, ahol a végleges befejezéssel a film véget ért. Csak aztán Schwarzi túl rövidnek tartotta a szerepét, nem akart cameozni, így végül nem vállalta.
    De az Eddie “Bill Adama” Olmos féle befejezést szívesen megnéztem volna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.