A kéztartás jogos

Ki tudja mit akarnak a férfiak. Mondjuk a gondolataikat hallani fogja a főszereplő.

8 hozzászólás a “A kéztartás jogos” bejegyzéshez

  1. Remélem akkorát bukik, mint A vasmacska kölykeinek a fordított verziója. Új ötletek kellenének a filmekbe! Legközelebb jöhetne egy Irakban játszódó Air America női főszereplővel, aki legyen mondjuk ázsiai és nem fegyvereket szállít, hanem segélycsomagokat rászorulóknak és persze eszébe nem jut seftelni a szállítmánnyal.

  2. 2: Nana, vasmacska női változat egy szórakoztató, ártalmatlan kis vígjáték lett. Nekem simán lecsúszott.

  3. totoro
    Az lehet, hogy az lett, de azt a filmet 30 év után nem fogják úgy emlegetni, mint az eredetit. Nálam a probléma csupán azzal van, hogy míg anno egy vígjátékot maradandóra tudtak elkészíteni, addig ma már a legtöbb filmre max ha 2 évig emlékszünk. Pedig csak egy nyamvadt vígjátékról beszélünk, nem sci-fi-ről. A legtöbb remake/reboot-nál már abba se ölnek energiát, hogy írjanak hozzá egy tisztességes forgatókönyvet, pedig az alap már megvan, csupán építeni kéne rá. Nincs karakterbemutatás, jellemfejlődés, értelmes dialógusok…stb.
    Kíváncsi leszek a Riviéra Vadorzóinak a női változatára, mert ugyebár már az előző is egy remake volt baromi jó forgatókönyvvel.

  4. Vannak olyan filmek amit szívesen megnéznék női szemszögből. Ez pl ilyen. De Taraji rohadt idegesítő számomra. Másik főszereplővel tuti jobb lett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.