The Spider-Man: Far From Home-előzetes

Nem megy messzire, csak Európába ugrik át, ott keresi fel Nick Fury, hogy segítséget kérjen tőle. A humor marad, Jake Gyllenhaal érkezik. A helyszín feldobja? A tovább mögött ott az előzetes. Sőt, a nemzetközi is, egy kicsit más jelentekkel.

A rendező amúgy Jon Watts (Cop Car), és Kevin Feige elmondása szerint az Avengers: Endgame után játszódik.

66 hozzászólás a “The Spider-Man: Far From Home-előzetes” bejegyzéshez

  1. nem fedtek fel semmit a sztoriról ha jól látom, de mivel Furry el volt csettintve, így vagy előtte játszódik, vagy valami alternatív

  2. Szerintem mar a megoldas utan leszunk, kerult amibe kerult…

    Engem megvettek kilora :D
    Londonikent imádom vegre itteni terepen latni ugralni a varosban :D az uj rucikert kulon jar a piros pont

    Az hogy Mysterio jo lesz az fura, de elsore baromi jol nez ki, uvegburaval meg anélkül is!
    Az europai helyszinek szerintem mar onmagukban is sok poenfaktort jelentenek majd szoval nalam ez most egy szinten várós az Endgame-el

  3. A hangulat továbbra is tetszik, eltalálták pókit. Az a bajom, hogy szinte ordít róla a SPOILER

    Nagy csalódás lesz ha annyi lesz a nagy csavar, hogy Mysterio csinálta az egészet, nekem pedig nagyon úgy tűnik már most

  4. Még nem biztos, hogy jó lesz. Az is lehet, hogy ő idézi meg azokat a lényeket amik ellen harcol és így akar jónak tűnni. Szerintem is endgame után vagyunk.

  5. Csettintés után fog elv játszódni de ezt már akkor tudhattuk, hogy visszahozzák őket amikor elporladtak.

  6. Hát… egyrészt fura, hogy endgame előtt jött. A vizes seggreülés gázul néz ki egyelőre… Jake belépése szintén furika még. Elsőre kicsit “túlzsúfolt” érzésem van, mint a korábbi póki 3-nál. Nem rossz ez, de hype vonat még nincs. (Pedig én nem szoktam szőrszálhasogatni…) A kövi majd csak eladja nekem is. :)

  7. Megvettek kilóra! Bírom May nénikét is, az “új” csajt is, Jake Gyllenhaalt is. Egyedül Nick Furyt igazán kihagyhatták volna a filmből, de csak ki lehet bírni.
    Nagyon bejövős ez a reboot eddig!

  8. Endgame után vagyunk időben. Néhány héttel később. Ez miatt ne izguljon senki.
    Amúgy kétféle előzőtes van, egész pontosan az első 1 perc más. Nézzétek meg azt is.

  9. Ha valakinek ez kevés lenne akkor van nemzetközi előzetes is.
    Én meg remélem Jake-nek elég lesz ez az egy film, hogy “kitombolja” magát.

  10. Értem én, hogy mindenki tudta már az Infinity War stáblistája közben, hogy visszajönnek akik elporladtak, de én akkor is vártam volna ezzel. Tudom, hogy be is lett jelentve, de valahogy az lett volna a legjobb ha nem látunk túl az IW-n az Endgame előtt.
    Szerintem

  11. Nem lenne ez rossz, de ezek az arctalan, jellegtelen CGI monszták nekem is a Pókember 3 legrosszabb pillanatait idézik…

    Plusz Mysterio miatt lehetne elszálltabb is a látványvilág, főleg így a Spider-verse után, ami minden téren magasra tette a lécet.

  12. Mire kijön Póki, addigra lemegy az Infinity War. Most mit csináljanak, üljenek ölbe tett kézzel?
    Egyébként meg tényleg akkora spoiler, hogy nem fog senki sem elporladni? :)

  13. Miért is biztos mindenkinek az hogy a csettintés után játszódik a történet?
    Van valaki aki hivatalosan megerősítette ezt?

  14. Vegyes érzéseim vannak.A hangulat jó a látvány, viszont nagyon lehúzza!Egyelőre még nem vettek meg…

  15. Simán mehet ez is csettintés előtt, mint a hangya, sőt én inkább erre teszem a voksomat… A “szörnyek” egyenlőre szörnyen néznek ki, de kíváncsi leszek mit hoznak ki belőlük, remélem többet mint Sandman-ből… Mysterio-t nem vágom, mindjárt ráolvasok, de az effektek alapján strange féle cuccot tol, ami maitt nagyon remélem, hogy a trailer max a feléig mutatja a dolgokat a filmnek, aztán Jake bedurvul de nagyon… Viszont az érdekelne, hogy Mysterio-nak miért van ilyen mechanikus hang effectje mint Ironman-nek?

  16. Szerintem jól néz ki. Egyedül azon húzgáltam a szám, hogy találhattak volna London helyett másik európai várost, ha már azt a Thor2-ben sikerült félig-meddig leamortizálni idegen űrhajókkal és térkapukkal. Tehát örültem Velencének, mert szép (digitális) helyszín, de Angliát kihagytam volna. Budapest pedig maradjon meg a Hawkeye és Black Widow filmnek. :P

  17. Spider man homecoming
    Spider man far from home
    Spider man back to home
    Spider man home alone

    Hát ez óriási :))

  18. 1. We are all alone.
    2. Senki sem pótolta az elporladt nanoruhát, csak gumi van.
    3. Csettintés után vagyunk.
    Ajjaj…

  19. Szerintem pont a infinity előtt vagyunk, mert amikor a hídon voltak a filmben és jöttek vissza szerintem?!

  20. Annyira jó lehetne ez de nem az. Továbbra se tudom lenyelni ezt a May nénit azt meg főleg nem hogy telepakolták CGI-jal Tomei mama arcát. Gyakorlatilag a testvére inkább Tom Hollandnak mint a nagynénje. És tényleg unom már ezt a kavarást körülötte. Mindenki rányomul. Mi ez már gyerekek? Flash Thompson továbbra is irritáló, a dagi havernak a nevét se tudom de őket kukázni kéne nagyon gyorsan. MJ-t még csak el lehet viselni mert ő legalább aranyos. Egyébként Holland továbbra is remek Pók csak hát nem segítik ki a jó scriptekkel. Mysterio nagyon jó így külsőre Jake meg nyilván kihozza amit lehet.

    Egyébként sok olyat olvastam róla hogy Mysterio csinálja az egészet és gyakorlatilag az egész film egy kamu. :D Nyilván meg van az esély erre hisz nagyjából ez az ereje Mysteriónak de erre csak nem vetemedne a Marvel. Azért az durva lenne. Szerintem ez egyértelműen az IW előtt van és mikor jönnek haza majd a buszon akkor látja meg azt az űrhajót Peter. Bár akkor meg nem értem miért keresi fel Fury őt, kivéve ha Fury nem Mysterio álcája. Meglátjuk. De nem fogok rohanni a filmre az tuti. Épp elég volt végig szenvedni az elsőt.

    Szomorú hogy a kedvenc hősöm nem tud kapni egy normális filmet vagy épp normális folytatást, lásd Csodálatos Pók vagy a régi trilógia.

  21. Az Endgame után vagyunk időben, ezt a stúdió már a film bejelentése után elárulta.

    Az arctalan cgi szörnyek mögött vannak arcok, elvileg legalábbis. Tessék rákeresni az Elementals-ra! Négy idegen, akik képesek uralni a földi elemeket.

    Mysterio a kedvenc Pókember gonoszom Venom után. Iszonyatosan örültem, mikor bejelentették, és kib*szott jó végre mozgásban látni! Viszont naggggyon szomorú lennék, ha jófiút csinálnának belőle, tehát remélem, hogy lesz valami fordulat. Talán az Elementálok csak kamuk, és Mysterio kreálja őket, hogy magát hősnek tüntesse fel.

  22. Miért gondoljátok feltétlenül,hogy az Endgame után játszódik?Azért,mert a Marvel azt mondta?Mekkora súlya lenne az egésznek,ha csak annyit tesznek,hogy vissza forgatják az időt és mindenki megmenekül?
    Én,ha a Russo tesók helyében lennék kurvára kinyírnék mindenkit,már csak azért is,hogy a sok picsogó okostojásnak ne legyen igaza :)

  23. @Feelgood

    Nyilván nem menekül meg mindenki. Loki spec halott marad elvileg, tippre szerintem Gamora is. Plusz jó eséllyel Stark is meghal az Endgame-ben, elvégre Downey-nak ez lesz az utolsó Marvel filmje. És persze ki tudja, hogy ki fizet még az életével. Valami ára nyilván lesz annak, hogy az életben maradt hősök visszacsinálhassák azt, amit Thanos tett.

  24. @Yakhead

    Röviden: Mysterio eredeti nevén Quentin Beck. Filmes trükkmesterként és kaszkadőrként dolgozott, aztán kisiklott a karrierje, majd összeakasztotta a bajuszt Pókemberrel. Leginkább illúziókkal és trükökkel operál, gázokkal, fényekkel, hologramokkal.

  25. @DarkEagle

    Az IW-ben Peter mondja Stark-nak, hogy a MoMA-ban (Museum of Modern Arts) voltak kiránduláson. Nem Európából érkeznek haza.

    Persze, nyilván beugorhattak hazafelé, de miért is??? Kevin Feige és Amy Pascal is egyértelműen kijelentette, hogy az Endgame után vagyunk. Szerintem higgyünk nekik!

    …no de befejezem a spam/flood áradatot, mert baj lesz.

  26. Az infinity-ben nem úgy volt hogy épp egy buszról pillantotta még -osékét az űrhajót? Már nem emlékszem hogy sulibusz,vagy épp kirándulós busz:) szóval az infinity simán kezdődhet épp akkor is mikor ebből hazafelé jönnek…

  27. Most olvasom hogy már más is felvetette.. :)
    A lényeg hogy várjuk a filmet. Bocs a duplázásért

  28. Nekem pont az nem tetszett az Infinity War-ban, hogy a végén előadták a hatalmas drámát, sokan tátott szájjal nézték es hogy úristen erre nem számítottam reakció volt. Holott szerintem teljesen súlytalan az egész elporlad a fél brigád szitu mivel total nyilvánvaló hogy az összes karakter fel lesz támasztva. Ez mar azert is egyértelmű mert a Tom Hollandos Pókemberrel hosszu távra terveznek es ő is ki lett nyírva. Es azt senki ne mondja hogy ő is végleg meghal a többiekkel együtt es a későbbi poki filmek meg mind az Infinity War elott játszódnak majd mert ez Holland öregedése miatt is hülyeség. Tehat ha pokember feltámad nyilvan a többi karakter is, max azok nem akik nem szerepelnek több Marvel filmben pl. Chris Evansrol olvastam talán olyat h utolsó Amerika kapitány alakítsa volt vagy lesz a kovi Avenger film. De az méltatlan búcsú lenne Szoval szerintem az összes halott karakter feltámad es pont ezért total súlytalan hiteltelen ez egész elporladas.

  29. Ha az Infinity war előtt lennénk, nyilván ebben is benne lenne Stark. Evidens, hogy nem hagynák ki a mentorát. Meg nyilván Fury akkor nem a kis pókot keresné meg, hanem Stark-ot, hogy segítség kell. Lehetne ezt még ragozni tovább, de felesleges.

  30. En azt nem értem miert hazudna nyiltan a marvel errol? Utana játszodik nem egyszer megerositettek
    Ha az infinity war elott jatszodna akkor valamilyen formaban csak szoba kellett volna hozniuk mar ott, hogy Peter kozben megmentette a világot (sanszos hogy amikor az infinity wart forgattak mar volt konkret elkepzeles a far from homerol)

    A hangya azert volt konnyen megoldhato mert ad 1: nem szerepelt az iwben ad 2: nala kulon fontos volt hogy a film vegen tortenjen a csettintes (marhogy a hangya 2 vegen)

    +1: a disney/marvel sosem fog azert kinyirni mindenkit hogy megmutassa az okoskodoknak

  31. Adnám ha a film végén ilyen Sherlock szerű levezetéssel mutatnák meg a nézőknek, hogy Mysterio hogy csinálta ezeket a dolgokat.
    Aztán lehet pont nem így lesz csak a trailerek így akarják rávezetni a nézőt. Majd kiderül.

  32. Most nem azert de láttunk mar Marvel trailert, ami vegul a filmben máshogy volt. Thor szeme, Hulk fut az erdőben, csak ket kő van meg Thanosnak mikor kapival huzakodik…

    Amit meg nyilatkoztak a Marvelék, nos az sem garancia mindenre. Miert ne lehetne hogy most eloszor a film történelemben próbálják direkt megvezetni a nézőket csak hogy nagyobb legyen a rejtély. (Mondjuk nem eloszor lenne, lásd Lost)

    Amugy biztos nezos, vegulis az a lenyeg hogy meg egy poki film, az a lenyeg.

  33. Nekem csalódás ez a trailer. A Far From Home cím alapján valami drámaibbat vártam, távoli bolygót, Titkos Háborút, de csak átugranak Velencébe vicceskedni meg hatalmas CGI-szörnyekkel kergetőzni, ennyi? Ez nekem nem moziban nézős lesz…

  34. Egy interjúban említették, hogy ez a rész konkrétan 1-2 perccel vagy 1-2 órával az Endgame után játszódik.

    Ettől függetlenül nagyon fura, hogy beletették Furyt, én tuti, hogy nem fedtem volna fel. A marketingesek viszont biztos jobban tudják.

  35. CSípem pókit, igazából mind a 3 szériának meg van az előnye-hátránya, szóval nekem jöhet. Viszont no offense, meg nem kötekedni akarok, de MJ miért is fekete? Ennél karakter-idegenebb választást nem is csinálhattak volna…

  36. A Próféta: Mert ő nem Mary Jane Watson, hanem Michelle Jones.

    Mindenki ki van akadva, hogy CGI szörny, mi a rák lenne, ha nem az? :D

  37. Simán el tudom képzelni, hogy Mysterio itt a jó oldalon áll. Egyrészt a brazik Comic-Conon erről beszéltek, hogy Pókember s Mysterio egy oldalon állnak. A másik, hogy azért valljuk be eddig is elég szabadon kezelték a képregényeket az eddigi filmek ☺

  38. SPOILEREK

    Szóval mikor Amy Pascal és Kevin Feige egy talk showban voltak akkor Amy a drága elmondta, hogy a Póki 2 a 4. fázis kezdőfilmje lesz és percekkel a Avengers 4 után fog játszódni. Kevin reakciója meg zseniális volt ahogy tágult a szeme és ledöbbent ,hogy ezt elárulta Amy.
    Érdekesség még ,hogy Tom Holland elkotyogta azt ,hogy Peter azért nem akarja felölteni a jelmezt az elején ,mert nagy traumákat élt át.

    A gonoszok elméletileg az Elementálok lesznek akik a képregénybe halhatatlanok meg stb. Itt ahogy látom benga szörnyek lesznek és annyit vettek át ,hogy a 4 elem egyikét uralják. Jake elárulta ,hogy őt is Fury fogja beszervezni, mert eddig csak ő harcolt a lények ellen és ő az aki ismeri őket. És Peter és Mysterio jó barátok lesznek. Itt fontos , kitérni a legelső képregényfüzetekre ahol Mysterio megjelenik: Ott is jófiú aki bűnszervezetek elkapásában segédkezik és már már hőssé válik amikor is Pókember rájön ,hogy ő volt az aki megszervezte a bűnbandákat. Kiderül, hogy mániákusan hős akar lenni és ezért tette amit tett.
    Itt is sokan arra tippelnek emiatt ,hogy a lények Mysterio teremtményei és így akar hőssé válni de Peter rájön és szembesíti azzal ,hogy ártatlanok életét veszélyeztette és ezért vállalnia kell a felelősséget és összevesznek és harcolnak és megy a börtönbe Skorpió és Keselyű mellé.

    Az előzetes meg: Király. Tom még mindig jó, Jake is nagyon jó lesz ahogy látom, a helyszínek miatt színes lesz az egész. Jöhet.

  39. Majd ha lesz olyan előzetes ami nem gagyi vígjátéknak adja el a filmet talán meggyőznek. Ez nulla.

  40. Gyerekek, nem spoiler mivel képregényben történt de most ti komolyan azt hiszitek hogy a Marvel most átmegy drámába mikor 10 év alatt egyetlen egy drámát sem csináltak? Ha valahol akkor a Civil Warban volt erre esélyük és az egész film egy nagy poén lett. Ne higgye senki hogy bárki is meg fog halni pláne az új szereplők közül. A GOTG tagok tuti életben maradnak erre milliárdokat mernék rátenni ha lenne annyi lóvém. :D

    A másik dolog. Ne tévesszük össze a tényeket. Az hogy pl RDJ-nek és egyébként Evansnak is ez lesz az utolsó filmje nem jelent semmit. Egyrészt bármikor megújíthatják a szerződést, másrészt pedig ha tényleg ez lesz az utolsó filmjük az sem jelentené azt hogy meghalnak. Simán vissza is vonulhatnak. És ez a lépés inkább illene az MCU-hoz. Ha valóban meghalna valaki akkor olyanok is elporladtak volna akiknek van súlya is az MCU-ban, márpedig ilyen karakter nem porladt el.

    És akkor most jön a SPOILER a képregényeket nem ismerőknek.
    ………….

    Loki a képregényben többször is meghalt de mindig visszajött. Volt hogy tinédzserként. Szóval ha valaki akkor pont Loki nem fog örökre eltűnni.

    SPOILER VÉGE!

    Egyébként ha ez a Pók film valóban az End Game után játszódik akkor tényleg nagy baromság az egész mert oké szerintem még a leghülyébb ember is tudja hogy nem hal meg végleg Póki de akkor tehették volna a filmet a End Game utánra is. Szóval nem lepne meg ha tényleg az lenne amit fentebb is írtam hogy az egész film Mysterio álcája. De a nagy kérdés akkor az hogy mi értelme?

  41. Kifli

    “eZnUlLa”

    Ahha. Jó lenne ha egyes filmek ilyen “nulla” előzetessel operálnának.

  42. Elég zsúfoltnak tűnik… viszont legalább nappal játszódik, nem próbálják sötétítéssel elrejteni a hibákat. Gyllenhaal-t meg elég furcsa így látni a Nightcrawler és az Enemy után, de búrával a fején már nem annyira lóg ki a cukormázból. Fury megjelenése érthető, hiszen itt kapásból egyből mennyi, 5 ellenféllel kell a kisgyereknek szembenéznie? Ezután mondja valaki, hogy a Spider-Man 3 zsúfolt volt, de ha még egy fortnite dance-t is letol tom holland, azon se lepődnék meg ezek után…

  43. Megint kárognak itt az MCU haterek. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz ez mint bármelyik Tobey vagy Garfield kaland volt. [Ez mondjuk nem nehéz az is tény :D]

  44. Ha most rám gondoltál @Mate815 (feltételezem, mivel az én kommentem után írtad), nekem az Infinity Wars például simán 8/10-es film élmény volt, szóval haternek nem nevezném magam, de attól még lehet objektív véleményem valamiről nem? Vagy muszáj mindent, ami MCU, isteníteni vagy gyűlölni? Elég radikális megközelítés.

    Inkább azt mondanám, hogy rosszabb talán nem lesz az előző filmeknél az előzetes alapján. Mehet a többi közé, nem változtattak a recepten.

  45. infinty war… akkor fan vagyok már királyi többest használok rá, nem ám elgépeltem :D

  46. Annyira nem jött át. Tetszett, hogy az első rész földhöz ragadt volt, itt meg megint városromboló szörnyek lesznek.

  47. DarkEagle: a film az Endgame után játszódik. A Marvel jövőre akarta moziba küldeni, a Sony ragaszkodott az idei évhez. Két héttel a Toy Story 4 után és két héttel a Lion King előtt lesz bemutatva. A Disney ide biztos nem tette volna. Redditen mindenki várja a filmtől az 1mrd-ot, de ilyen körülmények között nem tudom… Ráadásul maga a trailer is Sony munka, őket nem nagyon érdekli az Endgame, ők sok pénzt akarnak látni belőle, ezért sokat is mutatnak.

  48. Kevin Feige megerősítette, amit eddig is tudtunk: a Végjáték után zajlanak a film eseményei.

  49. Idén nyáron eredetileg a a Póki helyén az Inhumans jött volna.
    Loki sorozatnál azt mondják , hogy a Thor 1 után fog játszódni és Thanos is benne lesz.

  50. Szerintem meg a filmből kiderül, hogy Mysterio csinálta az IW-t is! :D Imádom ezeket a találgatós posztokat! :D

  51. egyelőre kizárólag Jake miatt érdekel. Tisztára a Perzsia hercegét juttatta eszembe ezzel a hacukával:D

    a többi, hát nem is tudom, szerintem öregszem, mert csikart ki belőlem örömkönnyeket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.