Új Ghostbusters film is érkezik

Elfelejtik a női főszereplős változatot, és Jason Reitman rendezésében az első kettőhöz, a régiekhez kapcsolódó darabot akarnak bemutatni a Sonynál. Igazi nepotizmus ez, hiszen Jason apja, Ivan Reitman rendezte az eredeti Ghostbusterseket, és itt is producer lesz az öreg.

Amit jó hallani talán: “It is not a reboot. What happened in the ‘80s happened in the ‘80s, and this is set in the present day.” Avagy nem reboot, csak 40 évvel későbbi folytatás (avagy soft reboot:), ami a jelen korban játszódik.

Azt még nem tudni, hogy az eredeti szereplők közül kik fognak feltűnni a filmben, de sok új, érdekes karaktert is ígérnek.

10 hozzászólás a “Új Ghostbusters film is érkezik” bejegyzéshez

  1. Extreme Ghostbusters rajzfilmsorozatra emlékeztek? Na azt fel lehetne dolgozni simán, lenne benne kraft.

  2. Ilyen módon elővenni egy régi klasszikust teljesen jó. Talán az is biztató, hogy félig-meddig elismerik, vagy legalábbis “bártak” nem folytatni a női vonalat. Hajrá

  3. Azt nem írták, hogy ez nem női karakterekkel lesz. Vagy igen? Amúgy egy simán lehetne 3 férfi + 1 nő karakter és akkor mindenki boldog (kivéve a feministákat).

  4. Szerintem ha nem a régiek lesznek akkor nem lesz nagy siker.Kell egy jó forgatókönyv, valamint zsebbe kéne nyúlni és megvenni pár nagy nevet. Akkor talán lesz belőle valami.

  5. Ha vissza tudnák csábítani a régieket akár csak egy kis szerepre is az nagyon király lenne! Amúgy meg nem lehet rosszabb mint a legutóbbi csajos verzió szóval részemről jöhet. Ha más nem is de tékából biztos kiveszem majd.

  6. Most komolyan, miért csinálják ezt? A Szellemírtók egy egyszeri és megismételhetetlen film volt, amit a karakterek vittek el a hátukon.

    Ebben a sztoriban, hogy szerencsétlen tudósok sikeres üzletet indítanak és kvázi rocksztárok lesznek pontosan annyi van, amit 1982-ben kiválóan kihoztak belőle. Már a második rész is erőltetett volt, a 2016-os változatról nem is beszélve, ami szerintem egy közepesen rossz film és nem a női főszereplők miatt, hanem mert erről a történetről érdemben nem lehet többet mondani.

    Úgy érzem, Reitmanék szándékosan másznak bele a 22 csapdájába: ha az eredeti filmhez valami nagyon hasonlót csinálnak, az csalódás lesz a rajongóknak, hiszen a legendás négyest úgysem überelhetik, ha meg valami nagyon mást, akkor az meg nem Szellemírtók film lesz.

  7. Kicsit olyan ez, mint a Terminàtor,azt is csak addig verik agyon a földön, mig mindenki elfelejti, hogy volt valaha jo is…nem fogjàk fel, hogy van olyan film, amit jobb lenne békénhagyni, ahelyett, hogy idöröl idöre szisztematikusan megeröszakoljàk egyesek gyerekkoràt.
    Màrmint elkerülések félreértése végett nem az a baj önmagàban, hogy a régi fanoknak nem tetszik (ahogy a szinészek, ugy az akkori célközönség is kihal lassan elvégre), hanem ha nem hozzàad, inkàbb lesinyleszti az egész témàt.
    Szexista trolloktol eltekintve azért a legutobbival se az volt a baj, hogy nök voltak benne, hanem hogy objektive szar volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.