Lefújták a World War Z folytatását

Hogy ez miért külön hír, meg szomorú? Mert Brad Pitt karaktere köré akarták építeni, és a rendezői székbe elvileg David Fincher huppant volna. Pedig elvileg most nyáron akarták forgatni, szóval nem az első lépéseknél jártak.

24 hozzászólás a “Lefújták a World War Z folytatását” bejegyzéshez

  1. Noha ambiciózus volt a globális zombi apokalipszis az egész film nem volt több egy PG13 förmedvény el borzalmas CGIal együtt akkora azért már túl voltunk egy TWD évadot ha jól emlékszem nekem spec nem fog hianyozni. Majd a Netflix megcsinálja sorozatban ezt is

  2. A bizonyos South Park rész miatt megérte a film, azon kívül tényleg nem volt nagy eresztés, folytatást meg főleg nem láttam benne…

  3. Szerintem meg rohadt jó volt, főleg a bicós jelenet.
    A studiok meg csinálják meg az ezredik rebootot meg remake-et meg superhero filmet.

  4. Engem is csak Fincher miatt érdekelt volna mert az első rész könnyen felejthető. Ugyanakkor remélem egy másik mozifilmbe fekteti a felszabadult idejét.

  5. Olvastam a könyvet mikor még híre sem volt a filmnek.
    Nagy elvárásaim nem voltak a filmnél, de sikerült kellemesen meglepnie. Ennek a hírnek viszont nem örülök. Végre kap egy normális rendezőt, erre ennek is kasza :(

  6. Szinte semmi sem maradt meg az első részből olyannyira felejthető… Nagy falas jelenet meg a repülős rémlik ha nagyon megerőltetem magam.

  7. Én nagyon szeretem a filmet, ha nincs semmi megnézem mindig újra. Sajnos igen, csak béna remake-eket gyártanak már… Egy jó folytatás nagyon ritka.

  8. Azt tudni, hogy miért fújták le? Fincher jó választás volt pedig. :(
    Nekem az első nagyon bejött.

  9. engem az lep meg, hogy még csak most fújták le :)

    régóta bűzlött ez a projekt, eleve az első rész összehozása egy életreszóló szenvedés volt az összes résztvevőnek, és még a stúdió is meglepődött mekkora siker lett.

    azóta meg első pillanattól kezdve furcsa volt, hogy Fincher elvállalta volna Pitt haversága (lelki rehabilitációja?) miatt, Pitt sincs most egyben, a zsáner sem megy. akkoriban azért még voltak közepes zombis sikerek, de azóta konkrétan az összes zombifilm megbukott.

    az meg nem gyakran sül el jól, ha 7-8 évvel, sok kavarás után születik meg egy folytatás. akárki is húzta ki itt a dugót, valószínűleg nagyon jó döntést hozott.

  10. abelth: annyiban cafolom hogy a Zombieland is 10 ev utan kap folytatast es mar elore erzem hogy nem fogunk csalodni

    amugy egyetertek azzal amit irtal

  11. “Olvastam a könyvet mikor még híre sem volt a filmnek.
    Nagy elvárásaim nem voltak a filmnél, de sikerült kellemesen meglepnie. ”

    biztos olvastad??

  12. “Olvastam a könyvet mikor még híre sem volt a filmnek.
    Nagy elvárásaim nem voltak a filmnél, de sikerült kellemesen meglepnie. ”

    biztos olvastad??

    :D:D:D:D:D

    engem is meglepett a film..hogy mennyire köze nem volt a könyvhöz.

    A filmet egyszer meg lehet nézni,de köze sincs a könyvhöz, ami viszont félelmetesen jó volt.Én nem is tudom, hogy filmre lehetne e vinni egy az egyben a könyvet.

  13. Ha jó kezekbe kerül, miért ne lehetne? A Gone Girlről is azt gondoltam, hogy képtelenség filmre vinni, Fincher az írónővel karöltve mégis megcsinálta. Nem is akárhogy. Vagy Jackson a Gyűrűk Urával..Vagy a 2017-es It – bár ott előbb láttam a filmet, utána olvastam a könyvet. Majd puffoghatok a chapter twonál:D) persze ez ízlésbeli dolog, ki mit tart jónak…

    A World War Z-t nem olvastam, így nem volt mihez viszonyítani, és én láttam nála jóval szarabb filmet is:D

    Azért megnéztem volna, mit hoz ki belőle Fincher, de tényleg inkább töltse valami érdekesebbel az idejét..

  14. blady: vannak jó adaptációk, ez nem tipikus “jaj egy könyvet sem lehet jól megfilmesíteni” helyzet, hanem a World War Z könyvben nincs konkrét főszereplő, ami máris kihúzza alóla a talajt a filmek működését tekintve, és az egész olyan, mint egy dokumentumregény egy háborúról, sok történettel, amiből az események bontakoznak ki, nem pedig egy konkrét sztori. Nem véletlenül emlegetik sokan a sorozatokat, hiszen csak az író köti össze a történeket, de ő sem cselekvő, csak dokumentáló.

  15. ezt én értem, át is érzem, csak néha tudni kell elvonatkoztatni a könyvtől :) ami szintén rettenetesen nehéz (nekem pl sokszor nehezemre esik), mert ha már egyszer elolvastad, elképzelted, kialakítottál egy teljes világot a leírtak alapján és szembeköpnek valami teljesen mással, az fájó tud lenni, de pont emiatt kell megpróbálni úgy kezelni, mintha nem is könyvből készült volna.

  16. Human

    Igen olvastam, igaz nem magyarul, (akkor még nem volt magyarul kiadva) de ez nem vont le az értékéből, és sikerült a filmet teljesen elvonatkoztatnom a könyvtől.
    Ritka az ilyen, nem is értem hogy sikerült. Úgy ültem be a moziba, hogy “na végre újra láthatok egy nagyköltségvetésű zombifilmet, amiből azért nem túl sok van. Igazából eszembe se jutott közben a könyv. A végén persze elgondolkodtam, hogy nem sok köze volt a könyvhöz, de attól a film még nekem a mai napig tetszik, és sajnálom ha így ezzel a felálással (Pitt+Fincher) nem valósul meg.
    Még én is a sorozatban látnék fantáziát, mert remek sok kis történet volt a könyvben.
    A kedvencem a japán hacker története volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.