Az Aladdin új teasere: Will Smith bekékült

Na, most már nem csak a zene szól az Aladdin élőszereplős változatának előzetesében, és nem csak gagyi képeket látunk, hanem mozog mindenki, és még beszélnek is.

Vajon bejön a Disney számítása, Will Smith dzsinnjével is rekorddöntés várható Guy Ritchie rendezésében?

human
írta
2019. 02. 11. 04:23
megjelenés
62
hozzászolás


62 hozzászólás a “Az Aladdin új teasere: Will Smith bekékült” bejegyzéshez

  1. Omg. Ezt nem tudom befogadni. Aladdin és Jázmin már most annyira antipatikus, hogy már most jaffarnak drukkolok. A dzsinnt még emésztem

  2. Huhh, de szaruk áll ennek a filmnek a cgi. Mármint nem az, hogy ronda, hanem hogy nagyon sterilnek tűnik tőle….

  3. Azon nehéz túllépni, hogy egy olyan tehetséges rendező, mint Guy Ritchie, milyen munkákat kap/vállal.
    A Teaser nem tú meggyőző, de hát nem is feltétlenül nekem szól. Imádtam a 92-es rajzfilmet, nekem mindig az lesz az igazi Aladdin.

  4. Az Aladdinnak jó sztorija van. Ehhez még jön egy PG13 Guy Ritchie rendezés. Lesznek ott majd szórakoztató jelenetek. Az asszonnyal egy szombat esti popcorn mozinak tökéletes lesz.

  5. hű, ez de szar te atya ég :D Nem tudom melyik a rosszabb…Jaffar “bRiNgMeThElAmP” vinnyogós egysorosa, van a CGI szörny Smith

  6. Jaj. Az Aladdin az egyik kedvenc Disney mesém. Jaffar hangja erőtlen, mert ő egy sokkal mélyebb hanghordozású, erőteljes negatív férfi karakter a magyar szinkronban is. Nem pedig egy cincogó eunuch….

    A dzsinnn pedig… Jaj. Ott annyira jó volt Robin Williams / Mikó István, hogy tuti nem ezzel a drogárus stílusban mutatkozott be. Minden lököttsége ellenére Genie tudott komolyra váltani, de itt már most hiteltelen pár szó után. A kiáramló füsttel sem erőltették meg magukat. A barlangi menekülés ígéretes.

    Abu is “csak” egy sima majom lett? A rajzfilmben beszéd nélkül is kifejező volt a tekintete és sipítozása.

    Jázmin nem rossz. Ugyanakkor a felvillantott Prince Ali nóta alatti bevonulás olyankis gagyi stúdiós hatású lett, míg a rajzfilmben grandiózus karnevál az utcán.

    Nem temetem még előre ezt a projektet, mert hátha valami meglepő sül ki belőle.

  7. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a Disney ezt megpróbálta eladni a Netflixnek csak nem jött össze mert nekik sem kellett :D

  8. Nem ertem az egesz koncepciot. Legszivesebben sirnek! Annyira vartam hogy jo legyen. Persze ettol meg tuti megnezem (valszeg moziban), de az hogy Jaffar egy kis toketlen csicska, Jazmin (haaaaat) nem olyan szep hogy elolvadjak (mint kene…) es Dzsinni meg… gondoltam, hogy szokatlan lesz, de ez a (mondjuk ugy) afroamerikai beszedstilus meg megjelenes nem az amit varna az ember. Ide egy kopcosebb, viccesebb karakter kellett volna (vagy csak siman Jim Carrey :D )
    Ettol meg nem temetem, mert szeretnem hinni hogy jo lesz, de Jaffar betette a kaput most :@

  9. Ha ez Jafar valódi kinézete és hangja, nem pedig – az eredetivel ellentétben – az adott jelentben felvett valami álca, akkor az már most nagyon szomorú…
    Will Smith pedig elég katasztrófa.

  10. A Space Jamben meg a Final Fantasy Spirits Whitinben jobb volt a CGI mint ahogy kinéz és mozog(ni próbál) a Dzsinn…

  11. És így gyalogolnak bele gyerekkorom egyik legszebb emlékű rajzfilmjébe gyesznószaros gumicsizmával :/

  12. ez nagyon gagyinak néz ki így elsőre.
    Biztos Smith eladja és megadják rá azt a 500-750 milliót, de nélküle szerintem senkit sem érdekelne

  13. Szerintem a környezet CGI-je és a zene jó. Jázmin szép, Aladdin nem vészes. Jafar viszont inkább lehetne Aladdin, teljesen félrement nála a casting. Mondjuk nyilván Gáti Oszkártól amúgy is messze van minden, tehát még az eredeti amerikai szinkron is. És akkor itt van Genie… Valószínűleg ezen a ponton vannak a legnagyobb gondok. Rossz a CGI koncepciója, rossz a karakter stílusa, hanghordozása… Maga Smith sem jó a szerepre. Valahogy nála félrement az egész.

    Aladdin + Ritchie… azért ez így együtt pozitív.

  14. Úúúúr Isteeen! Ez a Dzsini olyan mint egy felfújt búcsúslufi. Szánalmasan gagyi lett, bár lehet h ez még csak a trailerben van így, de áhh mindegy… Felesleges ezeket a rajzfilm klasszikusokat ilyen kínai koppintásként utángyártani… :D

  15. Ez így a végleges különben, vagy majd még dolgoznak rajta ?
    Oké lehet erős túlzás de Rock a Skorpiókirályból egy szkarabeuszfasznyival nézett csak ki szarbbul :)

  16. Szerintem így már vállalható a Dzsini, a korábbi képekhez képest egészen biztosan, bár engem annyira nem izgat a sztori és kicsit nehéz túllépni a színészválasztásokon, de láttunk már rosszabbat.

  17. Ez tuti,hogy nem lesz bukta hatalmas bevétele várható és most meg mondom,hogy lesz második rész is,borítékolható.

  18. Hát… mintha egy bolivúdi borzalmat néznék (sőt, helyenként gyengébb látványban), a disney-től cgi-ben sokkal többet várnék, a casting meg rosszabb nem is lehetne, de innen szép nyerni.

  19. Nekem eddig Vilmossal van a legkevesebb gondom… valamiért úgy érezném, hogy ő formálható át leginkább az eredetihez képest. Jafar katasztrófa (hogy már Gáti Oszkár sem tudná megmenteni) de a másik kettő sem adta még el nekem… :( Bár hozzáteszem, az eredeti angol verziójában is eléggé herélt hangja volt Jafarnak. :D
    @marcipista #16 XD +1 nagyon tetszett ez a szöveg, és mennyire igaz!! :D

  20. jaj emberek, nincs amit nem szedtetek szèt a trailerben. persze a 92’es az igazi nekünk mivel azzal nõttünk fel ès a nyomaba se fog èrni. de el kell fogadni, hogy minden szàmunkra klasszikus filmet/rajzfilmet remakeelnek ès ezek soha se fogjàk kitölteni az elvàràsainkat. a mi gyerekeinknek ezek lesznek a klasszikusok. nem gyàrtanak több rajzfilmet ezèrt a meglèvõket újraforgatjàk èlõszereplõs/cgi verzióban. 5-10 èv múlva màr nem lesznek animàciós filmek hanem csak ilyen cgi bombàk. màr alig vàrom a szörny rt. remakeet benne kenvin hart mint wazowski ès the rock mint sullivan.

    szerintem nem rossz. ha àtveszik kèpkockàról kèpkockàra az egèszet mint pl a szèpsèg ès a szörnyeteg ès jót szórakozok rajta akkor meg leszek elègedve. a storyt mindenki vàgja szal a làtvàny a lènyeg ami korrekt.

    a jaffar szinèsz mondjuk tènyleg gàz.

  21. Általában oda meg vissza vagyok a meseadaptációkért, de ez szörnyen gagyinak tűnik. :P A cgi mintha a Once Upon A Time sorozat szintjét sem üti meg, Jafar hangja minden csak nem gonosznak hangzik, a dzsinnt pedig jobb lett volna, ha a Broadwayhoz hasonlóan adaptálták volna.

  22. Nos én egyik ilyen élőszereplős újraeladást se támogattam be eddig, szóval nem meglepő hogy ehhez se jött meg a kedvem. De mindközül eddig tényleg ez tűnik a legbénábbnak, a minőségileg legnagyobb kontrasztban lévőnek a régivel. Most ugye még az is jobb lenne, ha Ritchie a King Arthur folytatást tolta volna helyette. Amúgy sem értem, hogy az annál filmnél pl mennyire ment, hogy már uncsi ugyanaz a sztori, de ezeknél meg arra vágynak, hogy kockáról kockára új legyen csak modernebb effektekkel? Annál legalább a legelső pillanatban lehetett érezni, hogy Ritchie benne van mégha nem is teljesen hagyták neki.

  23. még amikor a legelső teaser jött ki, reménykedtem, de ezt látva könnyű szívvel engedem el messzire a “awww ezt moziban kéne nézni” kezdetű gondolatfoszlányaimat

    Ahogy a dzsinn kijön a lámpásból az még vállalható, Rahja tökszép, a zene az elképesztően zseniális még mindig, de ennyi.
    Szívesen megiszogatnék Ritchie-vel egy pohár akármit, mert rengeteg kérdésem lenne hozzá.

  24. Szerintem kollektíven vegyünk egy mély levegőt és felejtsük ezt el. Nekünk ott van a régi, ezt még nézze aki akarja.

  25. A casting jó mellément. Egyedül Jázmin aki elfogadható. Jafar hogy hogy nem Ben Kingsley? Annyira adná magát pedig az a szerep. A dzsinn meg tuti kb ennyit lesz kék, mert hát wili kis egója nem bírná ki ha nem mutathatná meg magát kb egész film alatt.

  26. Úgy gondolom bérelt helye lesz a jövőben ennek a dzsinn ábrázolásnak a legrosszabb filmes cgi elemeket csokorba gyűjtő youtube videókban.

  27. A helyszínek tökéletesek és lenyűgözőek,rendesen várom itthon a 4K-s verziót belőle,aztán jönnek a szereplők,Yasmint nem ilyennek képzelné az ember,de beirom a Google-ba a csajt,amúgy tök szép, legyen,jön Aladdin,unszimpatikus(itt esik le,nem a színészekkel van itt a baj, valószínűleg csak rosszul vannak dizájnolva,ez már nem jó előjel, hisz főszereplők).
    Mikor Jaffar megjelenik…nem csak a dizájnban lesz itt a gond,casting sem úgy sikerült ahogy kellett volna.
    Nem lett volna egy vénebb,csúnyább,de sokkal karizmatikussabb színész a földön,kis kéjenc beütéssel?
    A srácnak köze nincs ahhoz a félelmetes főellenséghez mint gyermekkorunkban(itt már eldőlt az itthoni megtekintés természetesen).
    Aztán jön a kék füst, tökéletes látványvilág és hangulat…erre mintha átkapcsoltam volna a film+-ra,ahol épp megy a Badboys 2,vagy mint egy Youtube paródia.
    A Cgit hagyjunk is egyenlőre, korai stadium nyilván (reméljük).

  28. Jafar teljesen a galhoz vágott. túl fiatal, zéró karizma, sőt, ezzel a hanggal egyszerűen nevetséges. Valami vén sunyi kurafi kellett volna, mit tudom én, Ben Kingsley. Akkor gondolom a PC buzi hülyewood kiakadt volna, hogy nem arab. Mondjuk Jázmin sima amcsi középiskolás, a srác jellegtelen, Ritchie nekem sosem volt egy etalon, mint sokaknak, de azért többnyire bejönnek a filmjei, Smitht nagyon bírom, bár évek óta szörnyen választ szerepeket… Aladdin még a Disney aranykorából is A kedvenc de lehet ez kimarad. Ahogy talán örökre kimarad a Beauty… is meg minden ilyen amit 1:1 élőznek. Remélem ez meg a Dumbo végre orbitálisat hasalnak és akkor talán leállnak. Bár a Lion King már szintén kész van lassan, úgyhogy a számomra legfontosabbakat már tuti végiggyalázták. Még jó, hogy nem kötelező megnézni.

  29. Én kiskoromban nagyon bírtam a mesét és ez a teaser most olyan nosztalgikus érzést adott. Nekem ez várós. :D

  30. Azért hihetetlen hogy mennyien szállnak fel a hate-trainre… Nyilván, tehetségtelen színészek, szar CGI, Will Smith (számomra teljesen érthetetlen az a gyűlölet amit ez az ember mostanában kap)…

    Mellesleg érdekes hogy a 3 idei Disney-remake 3 ennyire különböző fogadtatást kapott:

    The Lion King: egyértelműen pozitív
    Dumbo: semleges
    Aladdin: egyértelműen negatív

  31. en sem ertem annyira ezt az utalatot amit kap az Aladdin

    teny hogy Will otvarul nez ki
    teny hogy a latvany olyan mint vmi egyenesen dvdre szant filmben
    teny hogy valoszileg csalodni fog az aki a 92es Aladdint varja

    de hogy emiatt olyanokat kivanni hogy remeljuk bukta less es akkor feladjak?
    most oszinten milyen egy evben a jo/rossz film arany? tenyleg annyit szamitana megegy fos? :D

    inkabb probalkozzanak, az se baj ha minden tizedik sikerul cask. legalabb minden tizedik egy jo film, es kozben 9 filmet nem olyan komplikalt ignoralni

    regen imadtam Emma Watsont, beleneztem a szepseg es szornyetegbe. szar volt. kinyomtam. azota nem probaltam ujra mert leszarom. ennyire egyszeru :D
    (oruljetek hogy 2019ben mennyi jo sorozat less!!)

  32. delkantara: valahol érthető a fogadtatása. a Lion King mindig is klasszikus volt, és a trailer is kellően “alapanyaghű” maradt. A Dumbo bár aranyos mese, de nem is volt soha klasszikus, igy ott legjobb esetben a cuki elefánt miatt reménkyedhet a Disney sikerben (szülők elviszik a gyerekeket rá).
    Az Aladdinnál meg a Disney tolta el, kezdve az emberi formás dzsinnel, majd utána még promóképeken is azokat lövögették el, a selyemfiú Jafarral (aki jobban néz ki mint Aladdin), rendes trailer sehol, se Aladdin se Jázmint nem hallottuk beszélni. Kell még valami? Ja és 3 hónap múlva premier, valahogy úgy érzem hogy ezen már egy 5 perces trailer se segitene…. MIndegy is, meglátjuk a Dumbo és ő is bukás lesz, vagy csak az egyik, mert hogy valamelyik Mary Poppins Returns szintet fog hozni, az tuti.

  33. “de hogy emiatt olyanokat kivanni hogy remeljuk bukta less es akkor feladjak?
    most oszinten milyen egy evben a jo/rossz film arany? tenyleg annyit szamitana megegy fos? :D”

    mert véges számú blockbuster készül, és amíg ezeket a mesefeldolgozásokat erőltetik, addig az bizony más, érdekesebb projekttől veszi el a pénzt és munkaerőt.

  34. Lehet hogy a folyékony szemeim és az arcüreg gyulladás teszi de ebben a filmben így előzetes alapján fosabb a CGI mint bármelyik Marvel DC filmben. Ez konkrétan Cápa Tornádó szint kb.

    Ez szó szerint bűncselekmény az emberi jó ízlés ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.