14 hozzászólás a “The Highwaymen-előzetes: a Bonnie & Clyde után eredő zsaruk” bejegyzéshez

  1. Kalapáccsal ütném azokat, akik nem képesek a színész fölé/alá írni annak nevét rendesen, itt is fordítva szerepel. Tudom, vki az mondata régen, hogy a bal első mindig a nagyobb név, de na, Woody azért nagyobb név mostanában és az elmúlt évtizedben, mint Costner.

    Úgy nem szeretem így a plakátokat :o

  2. Wittgen:
    Egyetértek, viszont hamár előre tudják, hogy melyiknek a neve hova fog menni, és erre szabályok vannak, akkor átfogalmaznám: azt ütném agyon aki nem úgy fotózza őket (vagy szerkeszti meg a képet) hogy a név alá az kerüljön akié
    pl nehéz lett volna Costnert a bal oldalra rakni, vagy simán csak tükrözni a képet ?

  3. szerintem nincs baj a poszterrel, az is meg az előzetes is vagánynak tűnik. Ezt is megnéztem volna moziban:D

  4. A plakáton a névcseréért tényleg kár, de maga a trailer baromi jó. Én azonnal nézném. Érdekes sztori és jónak tűnő kivitelezés baromi erős színészekkel.

  5. Nagyon-nagyon tetszik a sztori, bomba a szereposztás, negatív oldalon viszont sajnos ott a mozi hiánya (és a szemfájdító poszter).

  6. Tuti azért is csinálják ezt a “nem stimmel a név és a kép a poszteren” dolgot, mert így akarva-akaratlanul sokkal többen foglalkoznak a filmmel (negatív reklám). Rohadt nagy gyökérség és igénytelenség, az már biztos. Ahogy fentebb már írták, kis odafigyeléssel meg lehetne normálisan is csinálni. A két öreget nagyon csípem, a korszak király, szóval “város” a film. :)

  7. eskü ez volt a végső csepp, innentől törlöm ezt a poszter név felvetést mindig, mert már megint elterelte a társalgást, és csomó nem filmhez kapcsolódó kommentet szült. Olyan nehéz megérteni, hogy direkt vannak máshogy, főleg ha két nagy névről van szó (mint itt), mert ez is tárgyalási alap, hogy ki lesz a képen és a nevekben elől. Ha valaki képben balra kerül, akkor lehet kompromisszumként névben meg jobbra, ennyi.

    az meg, hogy szerintetek ez a poszter nem odafigyelés eredménye, külön furcsának tűnik.

  8. Tenyleg hihetetlen, hogy valaki ezen tud problemazni, hogy hol van egy nev a poszteren. Alapbol csak akkor nezek ra a nevekre, ha valakit nem ismerek fel 😃

  9. Megnéztem. Jó lett. Tényleg.
    Megvan köztük a kémia és ez volt a film erőssége is, hogy végig rájuk koncentrált a narratíva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.