Tisztázták a Kingsman kérdéseket

A I. VH-ban játszódó prequel Ralph Fiennes-szal idén november helyett jövő februárban érkezik. (A novemberi Oscar-közelibb időpontba a Ford vs. Ferrari-film került a stúdiótól, lehet oda pozícionálják.)

És egy rövid szünet után nekiállnak még idén a Kingsman 3 forgatásának, amit 2021-ben akarnak moziba küldeni. És ez le fogja zárni a Harry-Eggsy történetet, de a 2. részből is sok ismerős (Hale Berry karaktere, Tatum karaktere) is feltűnik majd benne.

8 hozzászólás a “Tisztázták a Kingsman kérdéseket” bejegyzéshez

  1. A fő szálat én már elengedtem (az első rész tetszett, de a másodikat már meg sem néztem, annyira felhúztam magam Firth visszahozatalának a hírén), de a prequel (I. vh.! Ralph Fiennes!) kimondottan érdekel.

  2. Nem az a baj, hogy visszahozták Harryt, hanem hogy kiherélték a karakterét. A 2.részben egyáltalán nem volt meg az a sárm, ami az 1.részben sugárzott belőle.

  3. Az első rész nekem is sok szempontból jobban tetszett, de azért a gyengébb lábakon álló második ellenére is biztos vevő vagyok a harmadikra. Ralph Fiennes feltűnése egy ilyen filmben nagy vonzerőt képvisel. Még mindig. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.