Itt a Doom: Annihilation teasere

It’s not a game anymore!

Akkor erről ennyit. Konkrétan vissza lehet sírni a Rockos film minőségét, pedig hát az sem volt túl erős (kivéve az FPS jelenet?). Mennek egy bázisra a katonák, kinyílt a portál, kezdődhet a lövöldözés.

Az biztos, hogy a rendező jó sokszor látta az Aliens filmet.

human
írta
2019. 03. 11. 18:46
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Itt a Doom: Annihilation teasere” bejegyzéshez

  1. Nem ismerem a játékot de ez a steril tv-filmes jelleg tényleg rosszabb,mint az előző film.

  2. 2. Piemaker: Olyan, mint amikor megveszed az új TV-t, és alapértelmezettként be van rajta kapcsolva az a truemotion izé. :)

  3. így lesznek a régi szar filmekből is klasszikusok, de ha még nekifutnak 5 ugyanilyennel, akár még kult film is lehet a régi

  4. Remélem már az előzetes megnézése előtt is egyértelmű volt mindenkinek, hogy ez egy kakkantás lesz.

  5. Ó ez beleégett az agyamba……..! Most komolyan egy akkora puskát adnak szerencsétlen csaj kezébe, mint Rock-nak az előzőben?

  6. Szégyen, gyalázat, szánalom.

    Az egyik kiemelt YouTube-kommenttel tudok egyetérteni:

    “Ehhez képest a Rock-verzió egy mestermű.”

  7. Akkor csak nem az én szememet bántotta az a BFG méretű-kinézetű fegyó amit a csaj oly könnyedén emelget ami a 2005-ös változatban Rocknak még jól állt de egy ilyen kislány mellett nevetséges.Ahogy az egész film mint megvalósításban,mint színvonalban.Ez a szó a legjobb erre a “produkció”-nak nevezett rakás kakira.Nevetséges.
    Miért kell ilyen Asylum-szintre zülleszteni az eddig sem túl acélos Doom-filmváltozatok minőségét?De komolyan mint valami olcsó gagyi horror TV-film színvonalon.Már a képek sem voltak túl bizalomgerjesztőek de amikor olvasom hogy:

    “Akkor erről ennyit. Konkrétan vissza lehet sírni a Rockos film minőségét, pedig hát az sem volt túl erős (kivéve az FPS jelenet?).”

    És a vicc hogy szóról szóra igaz!!

  8. Nekem mindig az a vicces a B kategóriánál, hogy oda raknak egy főszereplőt (jelen esetben a nőt), mint tökös, dögös, ütős katona, de kb 50 kilónak és piszkafának tűnik aki látszólagosan soha az életében nem gyalogolt 50 km-et egy 20 kilós hátizsákkal.
    Van néhány katona ismerősöm és ők már maga a kiképzés végével izmosabban néznek ki mint ez a lány

  9. A történet azért úgy teljes, hogy ez egy amolyan throwaway film, amit a stúdió azért csinált kb két dollárból, hogy megtarthassák a jogokat. Bedobtak egy női főszereplőt, hogy hátha az ezzel kapcsolatos shitstorm generál belőle valamennyi pénzt.

  10. Szóval elkészíteni ez a szart minden költségével együtt olcsóbb mint mondjuk megújítani vagy újra megvenni a Doom jogait ?
    Vagyis lényegével ezzel alapoznának meg egy jobb Doom filmnek ? :D :D

  11. Nemrég megnéztem egy egészen hasonló “filmet” pörgetve, a címe Alien predator volt. Néha perverzül vonzódok ezekhez a zs filmekhez.Azt hiszem hogy ezzel mindent elmondtam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.