Itt az Aladdin rendes előzetese

Végre hosszabban is mutatják a Guy Ritchie rendezésében készült élőszereplős meseadaptációt. Egy utcakölyök, a Will Smith-sze (Dzsinije?), a gyönyörű hercegnő, és persze a kötelező gonosz.

Na milyen lett? Remélem Ritchie tényleg végez Hollywooddal most egy időre.

human
írta
2019. 03. 12. 14:09
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Itt az Aladdin rendes előzetese” bejegyzéshez

  1. Szerintem élvezni fogom moziban de Jafar nagyon gyengus.Még a dszinnél is.Azt Will Smith játéka nekem eladja majd.Jake Gyllenhaal kellett volna a főgonosz szerepre de ő meg “Pókemberezik”.

  2. Én ezt bekajáltam. A sztori meg annyit tud pont mint a meséé, amivel semmi gond nincs :)

  3. We have no new creative ideas, songs, characters or anything but we have now the technology too make everything more complex, look at this renderfarm! Let’s redo everything for the new generation, they surely need it. Nehhh…

  4. ez a látványvilág, dizájn, jelmez, mintha direkt nem akarnák hogy bele tudjam élni magam.

  5. Nekem így már tetszik, sikerült túltennem magam a szar castingon. Kicsit zavar csak, hogy lehetett volna SOKKAL jobb is.

  6. Engem egyáltalán nem érdekel a film, de felmerül a kérdés. Ha tudnak ilyen trélert összedobni akkor az előzőt minek kellett kiadni?

  7. Ezzel a trailerrel kellett volna kezdeniük, akkor nem lenne annyira negativ hangja a filmnek. Igy már azért más a leányzó fekvése, nem néz ki rosszul, egyedül Jafar az aki elég tré lett, ide valami idősebb, karizmatikusabb szinész kellett volna, mert igy a tinilányok Jafarba fognak belezúgni Aladdin helyett, ejnye Disney :D

  8. Tesók, tesók minden hol… na már itt felejtős, szokásos dizni nyekergés minden második percben…. felejtős, bulivúdi táncikálás tesóruhákban… felejtős, nyál ömlik az arcomba már a trailerben is… na még mit nem

  9. A látvány az egyértelműen jobb lett. Will papi nekem most eladta magát mint Dzsinn és nekem a főszereplő gyerekkel sincs bajom igazából. Aki nagyon zavar az Jafar. Ő egyáltalán nem karizmatikus vagy félelmetes.
    Nem hiszem hogy ebből mozizás lesz inkább egy vasárnapi matiné majd.

    A zenét elvileg tényleg Naomi Scott énekli bár nem meglepő mivel énekes. Ráadásul eléggé hasonlít a hangja az eredetire.

  10. Ace: te kiről beszélsz? :D

    Egyébként így már engem is megvett, bár nem moziban fogom nézni valószínűleg, vannak más filmek amik jobban érdekelnek, azokra gyűjtöm a pénzt.
    Jafart még most se értem, hogy miért őt választották. Legalább lenne mély hangja :/ Na mind1, ez már ilyen.

  11. Nem tudom eldönteni, hogy Aladdin, Jázmin, Dzsini vagy Jafar castingja a legröhejesebb.

  12. Hát engem nem győztek meg. Szerintem bukta lesz, ha meg nem, akkor is ez fog a legkevesebbet hozni a konyhára a DUMBO – ALADDIN – LION KING hármasból!!!

  13. Szerintem Will Smith nem elég kék ehhez a szerephez
    kékebb színészt a kék szerepekre!

  14. Azért variálnak a trailerekkel mert tesztelik mire hogy reagál a nép. Market research. Aztán a visszajelzések szerint vágják/forgatnak újra.

  15. hkim: persze, 2 hónappal a bemutató előtt még újravágják meg újraforgatnak, ne már.

  16. Jafar lehetett volna Sacha Baron Cohen, vagy Ben Kingsley, de nem, miért is. A semmilyen szereplők nagyon lehúzzák, viszont Will ezúttal meggyőző volt. :)

  17. Kicsit Bollywoodos lett a hangulata :)
    De az tuti,hogy hatalmas bevétel lesz,kivancsi vagyok a végeredményre.

  18. Nem tűnik nézhetetlen kategóriának. Hát, kösz, de kösz, nem! Kihagyom, számomra a rajzfilm lesz az egyetlen és az igazi. (Na jó a Bud Spencer-féle filmet is szeretem! :D)

  19. Ez a Jafar meg Aladin casting hogy a rákba ment ennyire mellé?! Jázmin meg picit benga nekem, a rajzfilm alapján egy sokkal törékenyebb, kisebb, vékonyabb arcú nő kellene ide. Amolyan arab beütésű Gal Gadot, alacsonyabb verzióban. Will Smith meg ripacs, mint általában, de majd az orrhangú Kálid Artúr még ront rajta, ahogy szokott.

  20. meglepően jobban eladja, mint az eddig anyagok. Trombitáló majom bejön, meg a varázslat jópofa eddig.

  21. Jobb a CGI, mint az előző trailerben. Nagy gond nincs vele, még Will Smith is sokkal elviselhetőbb, mint legutóbb.

    Meglátjuk. Lázba nem hozott, de korrekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.