A Detective Pikachu-t időrendben vették fel

Az ugye megvan, hogy a legtöbb film felvétele nem időrendben történik. Lehet, hogy a főszereplők az egyik héten még a finálé drámai momentumaiban vesznek részt, hogy a rákövetkezőn pedig a film közepében merüljenek el. Így szerintem apró érdekesség, hogy a Detective Pikachu-t a régi módon, időrendben készítették, méghozzá filmre forgatva, mivel ezzel is meg akarták idézni a film noir hangulatot. Egy PG besorolású filmben.

Before you did this, you shot Detective Pikachu, which is coming out in May. How much of that is CGI and green screens? What was the actual process of shooting Detective Pikachu like?
There wasn’t a lot of green screen. Our director, Rob Letterman — I’m getting better at saying last names, Rob Letterman — wanted to shoot on location as much as possible. We shot in London, and for like a week in Scotland which is like a desktop background. He had this vision to put the Pokémon up against this urban backdrop and use this gray, grainy filter. We shot on film so it gave it that natural grain.

So it’s like a noir?
Yeah, exactly. Because the Pokémon are so fantastical, to put them up against this realistic backdrop makes them pop more. That kind of drew me into wanting to do the film, because you can so easily go into this zany realm.

Itt a teljes interjú a főszereplővel.

2 hozzászólás a “A Detective Pikachu-t időrendben vették fel” bejegyzéshez

  1. Ha esetleg még jó is lesz a film, akkor azért egy igazán érdekes jelenségnek lehettünk szemtanúi. Ez az egész film egészen mélyről indult, és azóta olyan szépen kapaszkodik fel, hogy wow. Még a végén tényleg kapunk egy jó filmet a témában.

  2. en egyre bizakodobb vagyok

    bar engem mar a trailerek is kilora megvettek, ha massal nem is, de azzal hogy baromi jol neznek ki a pokemonok.

    anno kiskoromban nagy fanja voltam a rajzfilmnek (11 voltam mikor megjelent magyarorszagon, azt hiszem megfeleltem a celkozonsegnek :D ) es mar a tinedzser eveim kozepen jartam amikor eloszor olvastam pletykakat hogy filmet akarnak csinalni (ez mar kb 15 eve volt!!!)

    orulok hogy akkor nem vagtak bele !

    sot ha lenne idogep most visszamennek hogy teljesen kitoroljem az idosikrol a dragon ball evolutiont mert eskuszom 100ra mondom hogyha anno nem keszul el az a fos (nincs ra job szo) akkor most egy dragon ball film is ott pihenne valaki asztalan!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.