Itt a Toy Story 4 teljes előzetese

Végre (?) befutottak a srácok, többet megtudhatunk arról a “csak akkor állunk neki a folytatásnak, ha van egy tényleg nagy eredeti ötletünk” dologról, ami alapján elkészülhetett a film.

Woody nem biztos, hogy egy gyerekhez akar tartozni játékként?

human
írta
2019. 03. 19. 15:27
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Itt a Toy Story 4 teljes előzetese” bejegyzéshez

  1. Úristen, ez nagyon kiábrándító volt. A trailer alapján olyan, mintha a második rész soft rebootját készítették volna el. Ez lenne a hatalmas eredeti ötlet?

  2. Az normális hogy a trailet se tudtam végignézni? Egyszerűen nem kötött le. =/

  3. Imádom a Toy Story-t, megszámlálhatatlanul sokszor láttam… ezt is várom, nézni fogom… de nem tetszett a trailer :/

  4. Ez nagyon fájt. Atyaég. Az animációs történelem legszebb lezárása volt a 3. rész vége, de ez a film nagyon kiábrándító lesz.

  5. nem mondom, hogy a film rossz lesz, de ez a trailer nagyon gyenge lett… Lehet nem nezem meh, nem akarom a szep emlekeket elrontani.

  6. “akkora ötlet hogy muszáj leforgatnunk” aztán készités alatt kirúgták az eredeti irót, a forgatókönyvet meg újrairták. annyira cash grab szaga van az egésznek, hogy komolyan meg se akarom kb. nézni (úgyis megfogom, de na). hihetetlenül felesleges film, és a trailerben semmi se fogott meg. az animáció szép, de nem tűnik érdekesnek.

  7. Komolyan holivudban az számít eredeti ötletnek, hogy egy játékfigura-serif-dzsonvéjn pubertáskori életvezetési nehézségeit még nem vitték vászonra? Szerepkonfliktussal, önazonosság-kereséssel, kalandos önmagára találással, és egy hatalmas kanállal a muszáj-felvállalnom-mert-ez-az-én felelősségem-tehát-elfogadom-hogy-ez-vagyok-énből?
    Ez nem is cash grab, ez már tömegpszichológiai kísérlet, amiért a merítésre használt kliens fizet…
    Bakker.
    Régen azért a Magyar Népmesék átadott valamit a szimbolikából, de ez…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.