Újabb képen a Joker

Joaquin Phoenix valamit nagyon néz. A trailer szerintetek jön a Shazam előtt?Sokan oda tippelik. De az is lehet, hogy csak az Avengers premierje utánra időzíti a DC.

human
írta
2019. 03. 23. 04:05
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Újabb képen a Joker” bejegyzéshez

  1. Ha már egy ilyen filmet bevállalnak , akkor annak vagy nagyot kell ütnie vagy csúnya bukesz lesz, én nem látok középutat.
    Ha az összképet nézem (rendező, főszereplő, forgatási képek, nem megszokott eredet történet) inkább bukást vizionálok

  2. Kurva jó Joker lehetne a fickó ha nem ilyen retardált, gyökér karaktert designt alkottak volna neki mint amit láttunk már korábbi képeken.

  3. Mate815

    Te fogalmaztad meg jól amiért a főszereplőt is megemlítettem. Nem Phoenix-en fog múlni abban biztos vagyok illetve nem a képességein.

  4. Nem értem, hogy akik nem ismerik Jokert azok mi a francért nyilvánítanak véleményt arról hogy milyennek kéne lennie mikor abból amit eddig láttunk teljesen jó adaptációnak tűnik a film. Ez nem Batman film ez Joker eredettörténete ami gyakorlatilag eddig csak animációban történt meg és képregényben ugye. Nyilván mindenkinek ismerős a Killing Joke sztori szerintem nézzétek meg abban milyen ember is ő mikor nem Joker aztán rájöttök hogy miért is lesz ilyen ez a film.

    Ennyi év után megtanulhatta volna már az emberiség hogy kiszivárgott képek alapján ne ítéljünk meg semmit.

  5. Tudjuk Dark Eagle, csak te nyilváníthatsz véleményt képregényes témákban. Aki nem olvasott el 60 évnyi kontentet annak nem lehet szava.
    Ha már Killing Joke, ott egyszer sem néz ki egy lecsúszott, gyerekzsúr bohócnak a karakter…

  6. Én várom nekem jónak tűnik. Azért néz ki így Joaquin ahogy, mert nem akarják, hogy képregény filmes legyen a hangulata, hanem inkább reálisabb és drámaibb. Ez szerintem logikus. Plusz ott van az az elmélet is, hogy valójában a filmben nem Joaquin lesz Joker, ami szerintem szintén nem hülyeség. De majd meglátjuk. Nem értem minek írják le ezt a filmet ennyien.

  7. Én nem írom le, simán lehet, hogy kurva jó lesz de amit eddig láttam a karakter designból az kritikán aluli szerintem. Az első trailerig pedig csak azokról lehet nyilatkozni. Ha nem az lesz a végső design és csak a film egy részében néz ki egy kiégett cirkuszi bohócnak Joker egy szavam nem lesz.

  8. Mate815
    Vedelmembe kell vegyek darkeaglet, de igen a kepregenyben lecsuszott gyereg zsurbohoc kinezete volt, panikbetegseggel otvozve, ennel a verzional meg szanalmasabb is volt. Es nem 60 ev kontent, ugyanis batman iden 80 eves :)

    Sztem ez nagyon jol fog teljesiteni, a koltsegekhez merten legalabbis egeszen biztos.

  9. DarkEagle

    Lehet hogy nem olvastam/láttam a világ összes Jokerrel kapcsolatos tartalmát stb… de láttam a régi animációs sorozatot, volt kezem ügyében egy két képregény is , előttem vannak a filmekből ismert Joker karakterek , nekem baljós ez a projekt az eddig napvilágot látott infok alapján.

  10. lordboxi: Szerintem lapozd át még egyszer a Gyilkos Tréfát, köze nincs ahhoz amiket írsz…

  11. en sem latok jovot ebben a filmben. most 90%ra mondom hogy buko less, aztan meglatjuk.
    nem kepregeny filmet csinalni a kepregenyek tortenelmenek egyik legikonikusabb rosszfiujabol enyhen szolva is baromsagnak tunik

    az en velemenyem az hogy a DC befosott hogy mennyire bukta az osszes filmjuk, es amolyan utolso probakent a Shazamot vigjatekra csinaltak ezt a filmet meg ,,eredettortenetbe ultetett kriminologiai thriller/kaland” baromsagnak …
    van egy sanszom hogy jovo ilyenkor meg a temat is kerulni fogjak, Mr Phoenix meg majd mosdatva less mindenhol hogy nem rajta mult es legalabb o odatette magat …

    DarkEagle – az hogy te maniakus remennyel veded ezeket a dolgokat, legyen szo itt errol vagy a junkien barmelyik cw-rol az mindenkepp becsulendo. de neha szallj le a magas lorol, lehet hogy mi nem olvastunk annyi kepregenyt mint te, de attol meg barkinek meg lehet a velemenye barmelyik filmrol :)

    ja es plusz egy: ha nem lehet fikazni promo kepek meg forgatasi videok alapjan, akkor vedeni se vedjetek ezek alapjan!

  12. Nem lesz bukó, olyan kevés pénzből készült, hogy azt még a neve is behozza egyedül.

    “nem kepregeny filmet csinalni a kepregenyek tortenelmenek egyik legikonikusabb rosszfiujabol enyhen szolva is baromsagnak tunik”

    Te úgy tűnik egy kissé lenézed a műfajt, vagy legalábbis szívesen szorítod bele egy bizonyos kategóriába (ezután lesz minden unalmas). Attól, hogy a fősodortól eltérő kreatívabb(?) dráma még bőven képregényfilm. A Killing Joke (mondjuk ezt nem várom el tőle, max inspiráció, de saját sztori lehet, inkább a komádia királyát becélozva) sem éppen az a sztori,amit ha 100% adaptálnának nem tűnne ki ugyanígy a mostani képregényfilm stílusból. De képregény volt az History of Violance, a Kárhozat útja és a Blue is the warmest color is, ne nézzük már ki a Jokert ebből a kategóriából, mert egy híresebb alapanyagból jön, attól még ugyanúgy pl kőkemény Haneke féle gyilokfilmet is csinálhatnának vele Funny games módra, még mindig képregényfilm maradna…mert mi a képregényfilm? Bármilyen filmes kategóriában elkészíthető film, ami képregények karaktereit és világát veszi alapul.

  13. bocsi akkor mashogy fogalmazom:

    baromsag egy olyan cegnek kiserletezgetnie kepregeny karakterek kevesbe kepregenyes adaptacioin akik meg a kepregeny hunek mondott adaptaciokat se tudjak sikerre vinni

    ha a marvel csinalna ezt lokival azt mondanam less benne penz mert azok eladjak a homokot a sivatagban is, de baszki ez warner… ezek ne akarjanak vilagot ujitani mert nem megy nekik…

    es en csipazom a kepregeny mufajt, de az hogy van a vilagnek egy baromi szuk szelete akik ismerik jokernek 5 kulon eredet sztorijat is, az meg nem jelenti azt hogy ezekbol kell filmet csinalni. az emberek 95%anak Joker az Joker a rajzfilmekbol meg a JAck Nicholson meg a Heath Ledger karakterek. oket nem erdekli hogy van egy 20on eves fekete feher kepregeny amiben Joker gyerek zsurokon fuj lufi figurakat. Es ezek az emberek mennek a moziba jegyet valtani a filmre.

    es szerintem thor azert nem hordta a sapkajat a filmben mert ad1.: minimalis valtozas kb minden karakter kulsejeben elofordul (de azert ezt a joker filmet azzal egy lapon emlegetni hogy thoron nem volt rajta az ikonikus sapka, enyhen szorszalhasogatasnak erzem :D)

    ad.: a thor 3ban megkapta azt a sapeszt ! :D

  14. A WB csak össze tett egy Sötét Lovagot anno,nagy potenciál van a karakterben,jöjjenek csak róla a filmek sorban,ha már csak 5-ből egy filmet össze tesznek én már nyertem rajta,szeretem a Marvel filmeket,de gyerek koromban hibába neztem a Vasembert vagy az X-ment,Batman az Batman,Joker az Joker,és szerintem ezzel a világ egész nagy része így van. :D

    A kosztüm nekem is kicsit furcsán hatott ,de pl Leto-é nagyon tetszett az első képeken ,mégis mi lett belőle.
    Nem kell pontról pontra képregényből dolgozni,arra ott vannak a rajzfilmek,itt tegye bele az elképzeléseit a rendező,színészek,új élmények kellenek,nem újra nézni a képregényt “élőben”.

  15. No offense, csak láttam kifogásoltad a külsejét, gondoltam magamban nemcsak ennél a filmnél van változtatás a karakter külsejében, hanem pl sólyomszemnél is.és harley quinn se olyan mint a képregényekben :D

  16. Remélem is, hogy kilóg majd a tipik képregényfilmek sorából és egy korrekt dráma lesz. Semmi szükség még egy tucathulladékra a sok “drága” vizuális effekttel és vicceskedős buddy szarral. Bocs, nekem legalábbis nincs pedig minden évben megpróbálom ha DC ha Marvel, de egyre silányabbak. A Nolan-féle trilógia óta nem volt normális képregényhősös cucc (na jó, szerintem a Logan az volt a másik oldalról és ott is jót tett, hogy komolyra/komolyabbra vették a figurát)

    Watchmen szintű dark hangulat, karakterdráma, boss harc fejben saját maga és az őrülete ellen és kész. Jó..ideje felébrednem és megint realizálni, hogy a fent írt recept nem igazán gyártja a milliókat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.