Forog a Morbius

Jared Leto-t rögtön le is kapták “jelmezben”. A Venom univerzumában játszódó filmről írtam régebben.

Dr. Michael Morbius egy ritka vérbetegségben szenvedett, amit kezelni próbált, és így vált vámpírrá. Az emberfeletti ereje mellé sajnos a vegetarianizmus elhagyása is társult.

Lássuk inkább a képeket.

A twitter törölte a posztot.

7 hozzászólás a “Forog a Morbius” bejegyzéshez

  1. Hu de jó lesz megint azt látni, ahogy a csövesnek öltözött főhöz a sikátorokban bujkál miután megkapta a még meg nem értett erejét
    Olcsó fos.

  2. Hatalmas bukta lesz. Kit érdekel ez? A Venom is gyenge eresztés, mint film. Hardy megmentette egy remekül hozott karakterrel. Mit tud Morbius ajánlani a nézőknek, amivel becsalna őket a moziba? Persze ettől függetlenül még lehet jó film. Siker? Azt kétlem.

  3. Minato te ismered is a karaktert vagy csak szokás szerint mindenféle tudás nélkül hablatyoltok? Beleolvashatnátok a képregényekbe, akkor látnátok hogy igen is nagyon jó sztoriról van szó. Annyira bírom mikor egyetlen kép alapján egyből levonja “mindenki” azt a következtetést hogy valami tuti szar lesz vagy nem lesz sikeresek.

    Szerintem az elmúlt év baromira szépen bemutatta hogy olyan filmekből is siker lehet amiről nem hinné az ember hogy az lesz.

  4. Ááá…. még mindig nem értem, hogy miért nem “Shagrath”-ot keresték meg Morbius szerepére. A fickó szakasztott mása a képregényfigurának 😃.
    Keressetek rá.

  5. DarkEagle: Nehéz nem ezt a konkluziót levonni, amikor sorra hulladékokat gyárt a Sony (kivéve az Into the Spiderverse)
    és igen én spec. ismerem is a karakter, itt nem is vele lesz a gond, hanem minden mással.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.