The Silence-előzetes: a Netflix pumpálja a posztapokot

A Bird Box hatalmas siker volt náluk, a Quiet Place a mozikban, szóval feléledt a zsáner? Ezúttal hangra támadó a Pitch Black-ből ismerős apró lények hozzák el ez emberiség pusztulását. Egy családot követ a történet, akik próbálnak túlélni, de nem csak a lények, hanem szokás szerint a többi ember is akadályt jelent.

A rendező John R. Leonetti (ANNABELLE), és a szereplőgárda is eléggé B-mozis: Stanley Tucci, Kiernan Shipka, Miranda Otto, John Corbett, Kate Trotter, Kyle Breitkopf. Már ha a betűtípus nem árult volna el mindent előre.

3 hozzászólás a “The Silence-előzetes: a Netflix pumpálja a posztapokot” bejegyzéshez

  1. elég péntek késő este a Szív TV-n a minősége így elsőre, de kérdés, hogy lesz-e annyira szórakoztató, mint a Power kapitány volt, mondjuk kétlem…

    egyébként nem élből utálom a zsánert, a Quiet Place-t szerettem, még akkor is, ha semmi különös nem volt abban a Tremors-klónban, de a Birdbox egy vicc

    +ezeket nekem nagyon nehezemre esik a posztapok közé sorolnom, mert még a 80-as években született olasz posztapok is több ötletet, de ha azt nem is lelekesedést tartalmaznak, mint ez a silence meg a birdbox, tudom, hogy ettől még azok, de valahogy nekem rosszul van bennük belőve az arány

  2. Nem olyan rossz így elsőre, persze moziban biztosan kihagynám.
    Viszont Stanley Tucci-t szeretem, John Corbett is jöhet, a rendező Jonh R. Leonetti azonban egy nagy kérdőjel: régi motoros operatőr, számos kedvencemet ő fényképezte és ha nem is világklasszis, neki és a testvérének (Matthew F. Leonetti) is korrekt filmográfiája van. Direktorként ellenben pocsék, ő hozta tető alá a rémes Mortal Kombat 2-őt és azóta is csak rosszabbnál rosszabb futószalag-horrorokat készítget.
    Amúgy nekem a Quiet Place tetszett, a rengeteg logikai baki nem zavart annyira, a kötelező terhes/gyerekes nő annál inkább.
    Itt a bemutatóban a köhögést jól sütik el, ez akár a Hang nélkül-ben is működhetett volna.
    A Bird Box-ot mindenki hozzá hasonlítja, pedig az szerintem egyértelműen a The Happening kistesója, az első 40-50 perce kifejezetten erős, csak aztán fullad bele az addigra céltalan és unalmas klisékbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.