Napi Endgame, vagyis pár szó a játékidőről és egy hatalmas teaser

Pár Avengers-apróság. Az egyik, hogy ha a kinn foglalható, és iszonyat jól fogyó jegyek nem lennének elég bizonyíték, akkor Anthony Russo megerősítette a film 3 órás játékidejét. De nem a 184 percet, hanem erre a pletykára reagált azzal, hogy “igen, akörül járunk.”

We don’t have an official locked runtime yet. Yeah, [but] we are right at about that.

A másik, hogy jött egy hosszú tv-spot a filmhez, amiben újabb képsorokat fednek fel. Szerintem már nem javasolt megnézni, még ha azt is ígérték, hogy igyekeznek nem spoilerezni a reklámkampányban.

human
írta
2019. 04. 02. 23:02
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Napi Endgame, vagyis pár szó a játékidőről és egy hatalmas teaser” bejegyzéshez

  1. Na jó ez mocsok epic lett. Kb csak emiatt a teaser miatt 18ikán jegyet foglalok én is. Ennek megadom a full Imax élményt.

  2. Mindenképp nézzétek meg, nem fog rontani semmit a filmélményeteken. Nálam az utolsó képkocka tette fel az i-re a pontot. Híradások szerint a jegyeladások 6 óra alatt megdöntötték a Force Awakens 24! órás rekordját. Írdatlan mekkora a hype. Bőven túl fogja ugrani bevételben a Végtelen háborút. Kíváncsian várom majd a megjelenés után mennyire lesz megközelítve az Avatar.

  3. Picit spoileres. DE még így is fantadztikus, hogy nem tudjuk, hogy mi lesz. Melyik blockbuster tudott ilyet?

  4. Na ez már tényleg normális előzetes. Erre én is azt mondom hogy epic. És tényleg nem spoileres. Mondjuk a 3 óra nekem akkor is soknak tűnik.

  5. 4.

    Hogyne tudnánk. Pont ugyanaz, ami az eddigi 20+ filmben:
    (az aranyhal memóriájával vetélkedőknek innentől spojler) a jók elagyabugyálják a rosszat.

  6. @8.
    Azt tudjuk, a kérdés, hogy hogyan, but I got it. ;) :D

    Én már nem nézek meg semmilyen spotot premier előtt. Remélem, a szerverek fel lesznek készítve a jegyelővételes terhelésre. Kíváncsi leszek a számokra.

    A 3 órára reflektálván:
    “Az idő nem fontos, csak az élet számít!”

    Bocsi, fáradt vagyok. o_O

  7. nagyon félek tőle, hogy a nagy hype miatt pár héttel később nyugodt viszonyok között IMAX-re akarok menni de tele lesz a net spoilerekkel :/

  8. Képes lehet az egyén izlés és igény kérdésében hatással lenni a tömegre?
    A gépezet (jelen esetben a filmgyártás) a tömeget már szétzilálta ,most az egyénen van a sor. Ahogy a marketingnek úgy bármennyire hihetetlen a természetnek is csak a nagy számokkal van dolga. A posztmodern emberében ezek az “epikus” jelenetekkel teleszórt mesék azok amik átütik a már amúgy is fullra pörgetett ingerküszöböt ,bármilyen önreflexió nélkül. Ma 10-ből 9 fiatal Dwayne Johnson-ra SZINÉSZKÉNT hivatkozik. :D A fekete párducot oscarra jelölik! :D Itt nincs már mit tenni csak kérni még egy kv-t és hátra dőlni. De azért annyira nem vészes a dolog… Találni még valódi értéket. Könyv ,film ,zene amitől az ember haja igazán befelé nől.
    Csak ezekkel a disneynek nincs dolga. Neked viszont lehet.

  9. tok jo ez az oldal. imadok kommentelni.

    ez a comment maradhat human? ez belefer? … ennyit errol az oldalrol komolyan

  10. bár off, de ezt mindenképp benhagyom QU4DM4CHIN3 :) csak azt nem értem, a vesszőt miért rontod el következetesen.

  11. Ez teljesen remek trailer, ami tovább fokozza az eddig is felfokozott várakozást, tehát a célt elérte.

  12. Muszáj lesz megnézni valamikor az első néhány napban, mert úgyis ezzel lesz tele az egész szemét internet és a fene se akarja valami hülye mémből vagy gifből megtudni a lényeget. Ja, szóval nézzük, lezárjuk ezt a tíz évet végre.

  13. vajon ezek után csökken a következő marvel filmek nézőszáma? vagy tudják fokozni majd ?

  14. Én örülök neki!!!A végtelen háború fél órával volt kevesebb, mégsem éreztem azt sem hosszúnak.Amúgy ez a film megnézése közben fog úgyis kiderülni, mennyi lesz benne a felesleges üresjárat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.