Még egy kis Endgame: fogy a jegy, MCU maraton?

Kezdjük azzal, hogy odakinn az AMC mozikban lesz MCU maraton, avagy 22 filmet leadnak, ami 56 órányi mozizást jelent. Sok sikert azoknak, akik ezt végigülik, mert akkora fanok. Mármint szórakoztató filmeket gyárt a Marvel, de két és fél nap…

Plusz itt van mellé azt a hír is, hogy odakinn ugye már árulják a jegyet az Endgame-re odakinn, és 6 óra alatt többet adtak el előre, mint a Force Awakens-re 24 óra alatt. Persze ez a tényleges bevételre nem akkora mutató, viszont a fanok érdeklődését durván jelzi.

human
írta
2019. 04. 03. 15:23
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Még egy kis Endgame: fogy a jegy, MCU maraton?” bejegyzéshez

  1. Ez durva, semmiért nem tenném ezt meg, DC-ért se. Akkor most ők nem zuhanyoznak meg ilyenek? Mert gondolom kaját azt kapnak stb, de na. Majd ott bűzölög a sok nerd? Meg aztán szerintem akármennyire szeretsz egy filmet, egymás után nézegetni őket így tök nem segíti az élményt. És aztán ahogy ezzel végeztek, úgy nézik az Endgamet?

  2. Mekare: azért egy normál hőmérsékletű szobában, mindenféle mozgás nélkül annyira nem száll el a szag.

  3. A Cinema Cityben (legalábbis a Nyíregyiben) még biztos nem lehet kapni. Délelőtt azt kutattam, hogy hátha valahol már írják az elővételt/foglalást, de még semmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.